16.9.2010

Toko-treenien paluu

-
Nyt on tokolaiskottelu loppu. Tuli pidettyä kolmen viikon tauko, kuten suunnittelinkin. Vaan nyt se taas alkaa: Zipu-projekti kohti voivoi-luokkaa ja Megin hionta kohti karsintoja. Riippuen tietysti siitä, tuleeko pentusia vai ei. Tammikuun karsintaan pääsen joka tapauksessa mukaan, mikäli kaikki menee suunnitellusti. Tavoitteet siis ovat korkealla ja niin pitää ollakin. On meillä niin hienot koirat! 

Tänään käytiin Aijan ja Arjan kanssa treenaamassa sukkelasti Kissatalon kentällä. 

Meg 
Meegula teki kaukoja (superisti!), ohjattua ja tunnarin. Se oli aivan into pinkeänä:) Kaukoissa oikein pomppasi ylös istumaan maasta ja teki hienoja vaihtoja. 
Ohjatussa teki hienon merkin kiertämällä, mistä palkka sekä molemmat suunnat virheittä pienillä avuilla. Jee! Kun toi ekaa sivulle, kaarsi ihan kunnolla taas taakseni, mistä huomautin. Teimme uudelleen ja muistutin, kun oli tulossa sivulle. Tuli hyvin. Tuossa on tekemistä kyllä.
Tunnarissa Arja laittoi pitkän rivin. Tosi hyvin haisteli ja nappasi heti oman, kun osui kohdalle, mistä palkka. Muutapa ei sitten tehtykään. Mutta vitsi kun oli kiva tehdä, kun koira osaa ja siltä pystyy jo vaatimaankin oikeita suorituksia! Zip on niin vaiheessa, että hirvittää. 

Zip
Ziipula teki seuruuta, missä kulki oikein hyvin. Se ei vaan osaa vielä käännöksiä paikallaan, muistin juuri, ettei niitäkään ole tehty... Hidastakin kokeiltiin eikä ollut hullumpi, tosin vaappuu enemmän. Peruutuskin oli vaikeaa. APUA! Kontaktin piti hyvin, eikä häiriintynyt A&A:sta. 
Tunnarissa menee tosi kovaa kapuloille ja sählää. Ekalla kerralla löysi kyllä omansa. Puree kuin raivopäinen, jonka takia sitten tein pitoharjoitusta - piti hyvin. 
Kaukot ovat ihan kesken, ei siis osaa seisomista ollenkaan. Kauankohan senkin opettamiseen menee?
Luoksetulossa kokeilin kisanomaista, ei onnistunut. Ensin ei seissyt, kun olin itse vaisu ja toisella kerralla seisahtui, mutta ei mennyt maahan ekalla käskyllä. 
Nyt on pakko ryhdistäytyä ja ottaa itseään kiinni niskasta. Treeni alkakoon, kisat on kahden kuukauden kuluttua:)) Ei kun treenisuunnitelman tekoon. 

Eilen Pete oli BAT-agitreeneissä Vantaalla. Meg meni kuin mielipuoli kuulemma ja Zipukin oli pätevä ja pärjäsi ihan hyvin porukassa. Oli osannut mennä esteeltä puomillekin jo tosi kovaa ja iski tassut targetille. Hypyt olivat 55 sentissä, kerran oli pudottanut, mutta alta ei ollut mennyt kai kertaakaan. Kotipihan kepeilläkin on tapahtunut suurta edistystä. Kepit ovat enää vähän auki. Kohta voi ottaa verkot pois alusta ja lopusta. Jospa se olisi valmis Teemun treeneihin reilun viikon päästä - siinäpäs haastetta Petelle! Zipulla siis tulee olemaan kiirettä sekä agi- että tokotreenien kanssa. 

Kiva pikkutreeni juuri ennen hämärää ja vähän sen jälkeenkin... 

1 kommentti:

PiaP kirjoitti...

pss... lokakuussa pääsee jo esim. Meirän Hallille sit treenaan. Ja ehkä sinne teidänkin suunnille saatas hallitokottelut? Meillä olisi voivoivoi-kokeilu tulevan sunnuntaina. Saas nähdä.

Megin masulle peukkuja!

Pia