22.10.2010

Agia agia agia

.
Tämä viikko on mennyt agin merkeissä. Töistä kotiin, treeneihin, koiran hieronta ja nukkumana - viikko menee aikas äkkiä:)

Tiistaina Pete oli Pennalassa Kärnän Julian kanssa ja treenannut viskileikkausta - edelleen oli ollut ajoituksen kanssa pohdittavaa.

Keskiviikkona oli BATin treeni Keravan hallissa. Koutsina oli Juha O. Teemana oli ollut kisanomainen rata, missä oli ollut aika lailla alussa ongelmia, kun koira lenteli sinne tänne. Se on nyt tottunut menemään avarilla kentillä ja pieni, ahdas halli on vaikea. Lopuksi oli kyllä mennyt hyvin.

Torstaina eli eilen Pete ja Marianne ajelivat koirineen Turkuun, missä oli Krisztina Kabain agikoulutuskurssi Hitti-areenalla. Pete oli tosi tyytyväinen treeniin ja sanoi, että ajatukset synkkasivat hyvin yhteen kouluttajan kanssa ja hän ymmärsi niiden logiikan. Pete oli jopa joutunut juoksemaan kädet taskussa, mitä hän itsekin koulutuksissa harrastaa:) Laitan videolinkin treeneistä tänne, kun ehdin.

Tänään on vielä Korkeavireen kurssi ja sitten onkin tokon vuoro huomenna, kun Christa tulee vetämään alueen tokokurssia.

Zipun agitreeniä - Elinan kurssi ja muuta - huom harmoninen musiikki:))

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vauuu.. siskosta tulee kyllä hieno!!!

T. Veli Tupla

Anonyymi kirjoitti...

Upean näköistä menoa, vau!

Kävi myös samalla hauska juttu kun katsoin Zipun ja Peten videota...
kaveri soitti ja kyseli mitä teen johon vastasin et katselen agivideoita, hetken hiljaisuus ennen kuin kysyi et miksi sieltä sitten kuuluu tuollaista musiikkia :D

t. Marjo

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on hienoo! Kurkkas noi tottispätkätkin ja ensin pelästyin, että seuraako se Zipu oikeesti yli 8 min:-))) Mä oon aina kehoittannut Marjon kuuntelee Metallicaa, mut ilmeisesti se musiikin tyylisuunta onkin väärä agilityä aatellen....

Me kirjoitti...

Juu Metallica nurkkaan ja valssit ja marssit tilalle:) Kyllä pelittää!