19.10.2010

Elinan agikurssi ja muuta viikonloppupuuhaa

.


Perjantai-iltana 15.10. Petellä ja Sadulla oli Korkeavireen agikurssi, teemana takaaleikkaukset ja valssit. Pete oli ottanut onkeensa Teemun vinkeistä ennakoiviin valsseihin ja selviytyi niistä varsin mallikkaasti. Myös leikkaukset sujuivat aikas hyvin. Zip oli tosi pätevä.


Ensilumi on tullut - ja nyt myös mennyt


Lauantaina illalla Zip pääsi Peten kanssa Jänesniemen Elinan agitreeneihin Pennalaan. Teemana oli twisti, valssi, taaksekierto ja päällejuoksu. Zip teki todella hienosti, rimat oli 55 sentissä. Petekin pärjäsi aika hyvin:) Sunnuntaina tehtiin sitten pienempiä kuvioita: teemana oli mm flippi, twisti, niistosokkari, persjättö, vippaus ja viskileikkaus. Hihii, kuulostaa tosi metkalta. Näissä oli Petellä sitten jo enemmänkin hiottavaa:)) Vitsi meikäläisellä oli hauskaa. Zip oli jälleen yritteliäs ja meni tosi hienosti, kun Pete malttoi eikä hänellä ollut niin kiire... Hieno agiviikonloppu taitavan kouluttajan opastuksessa!! Tuli tarpeeseen. 
Su oli hieno syyskeli

Su illalla kävin vielä kuokkimassa Arjan kanssa hoffien treeneissä Virenojalla. Zip jaksoi tosi hyvin puuhastella tokossakin, vaikka itseäni vähän hirvitti. 

Luoksetulossa tuli hyvin suoran vauhtipalkkaan. Tein  myös liikkeenomaisena. Teki oikein hienon pysäyksen, mutta maahanmenossa teki puolittain. Vauhdit jäävien välillä olivat hyvät.

Seuruu
oli vähän epätasaista, mutta hyviäkin pätkiä saatiin. Nyt tahtoo vähän jätättää käännöksissä oikealle ja täyskäännöksissä. Pitää alkaa palkata niitä eteen. Ja edelleen pää tahtoo kuokkia vasemmalle käännöksissä. 


Ruutu
oli hieno voi-malliin. Markkeri oli ruudussa. Evl-ruutukin sujui hienosti, mutta luoksetulossa oli vähän tahmea jännästi. 


Ohjatussa
lähetin ensin merkille, mistä palkka. Sitten Arja vei kapulat oikealle ja vasemmalle. Lähetin merkille. Meni vähän kuin humalainen, kun teki selvästi niin mieli lähteä kapuloille, mutta perille pääsi:) Palkkasin ja vein takaisin merkille. Lähetin hakemaan oikean, olin itse aika lailla normilinjalla. Hyvin haki sekä oikean että vasemman, joista vauhtipalkka. 


Metallissa otti hyvin kapulan, lähti tulemaan kohti ja tiputti kapulan parin metrin päähän. Oli hyvin inhoavan näköinen. Siitä oli selvästi vaikea tuoda sitä eteen ja johtunee siitä, että alkaa pitää kapulaa lähelle tullessa löysästi. Sain toki tuomaan, mutta pienen eripuran jälkeen. 
Zip viittaa ja Meg näyttää kieltään - kuvaavaa niille:)

Lempipaikkoja Tarolanniityn takana - älkööt sahat ikinä lähestykö näitä puita!


Eilen maanantaina 18.10. oli HOTin tokotreenit illalla. Ennen sinne menoa otin spesiaaliherkut kotona esille ja tein metallia. Ensin pelleili, heitteli kapulaa ja vikisi, mutta sitten toi. Kentällä aloitin seuruulla ja Tiina naksutteli, kun pää oli hyvin. Pää nyökki vasemmalle käännöksissä. Oikealle ja täyskäännöksissä heitin namia eteen ja tuli innokkaasti eikä jätättänyt. 

Luoksetulon tein suorana vauhtipalkalle. Hyvin kuuntelee eikä ennakoi. Seuraavaksi piti stopata, mutta meinasi ennakoida ja otinkin suoraan. Seuraavan stoppasin, mutten ollut nyt ihan tyytyväinen. Ajattelee liikaa eteen, mikä sinänsä on yllättävää, kun on pallo kädessä:) Pitää miettiä tarkemmin ennen seuraavia treenejä. Maahanmenoja tein ihan alkeismalliin ja palkkasin alas namille. Teki hienosti. 


Ohjattu oli hieno. Ekaksi merkille ilman kapuloita, sitten kapuloiden kanssa. Tosi hyvä. Vein merkille ja haetin oikean. Heitin oikean kapulan paikalleen ja lähetin merkille. Tosi hyvin meni, mistä iso palkka. 


Istumisia läheltä. Koira jää vähän puolitiehen etukenoon, koska odottaa palkkaa kädestä. Sekään ei auta, että heitän sen yli. Tein sitten niin, että pallo oli sen takana. Paransi ja saatiin palkattua pari-kolme kertaa.

Metallin teki paljon paremmin ja saatiin tehtyä pari-kolme palautusta eteen. Piti vähän löysästi, joten siihen pitää kiinnittää huomiota. Mutta teki kuitenkin. 

Lopuksi vielä voi-ruutu, mikä oli hyvä markkerilla. Myös sivulletulo onnistui nyt, koska innostin koiraa ja lähdin juoksemaan. Hyvä treeni!


Meg ei treenaa, vaan keskittyy syömiseen ja lenkkeilyyn. Se on jo aika tuhti mamma ja ruoka maistuu tosi hyvin. Tömps tömps!Meg 6.10.10

Meg 16.10.10

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Meg alkaa olla jo aika pullea :))

Me kirjoitti...

Joo, vatsa pullottaa kovasti ja vauhtikin on sentään vähän hidastunut. Jännää.

Mari ja Pekka kirjoitti...

Kyllä on söpön oloinen masu :) kohta rupeaa tuntumaan liikettä ihanaa odotusaikaa teille :)

Dollyn mamma kirjoitti...

Kylläpä muuten silmä lepää noissa kahdessa ekassa kuvassa; koirat on kuin veistoksia upeassa maisemassa :)

Me kirjoitti...

Mari: kovasti olen tunnustellut jo massua, muttei siellä mitään liikettä vielä ole, höh.
Hanna-Sisko: joo tuo ylin kuva on minunkin mielestäni hieno:)Kiitos!