8.10.2010

Edistystä ainakin jossain

.
Zip oli eilen illalla agitreeneissä Vantaalla. Pete oli tyytyväinen ja minä myös, sillä siellä oli ollut kimppatreenit ja Pete oli saanut kurpilta kyytiä. Hyvä Katja ja Janne!:))

Torstai-aamuna tein taas tunnaria kotona sisällä. Nyt oli heti alussa parempi kuin eilen aamulla. Kutsuin kapuloille ja kuuntelutin istumaan ensin. Ei kuunnellut, joten jouduin ärähtämään vähän. Oli niin totinen, että varmaan istuu jatkossa aina kapuloiden eteen ennen etsimistä:) Vain kerran nappasi väärän ja oli paljon rauhallisempi. Aina löysi oikean ja oikein nuuskutteli tarkasti, kun haki. Kun löysi, istui taas kapuloiden päälle ja piti hyvin. Jatkan tätä vieressä vahtaamista vielä, kunnes on hyvä ja otan sitten etäisyyttä. Ja palkkaan jatkossa namilla. Toivon mukaan tulee takaisin laukalla.
Meg pääsi myös tekemään koska ihan itki, kun toinen teki:)

Illalla treffattiin Arjan kanssa Hollolassa. Nyt on kova into tehdä ja pakko mennä aina kun pääsee.

Zip

Aloitimme ruudulla, kun vielä näki päivänvalossa. Seiskan aikaan alkaa olla jo hämärä. Tehtiin käskytettynä. En anna sen lähteä, ennen kuin katkaisee tuijotuksen ja katsoo minua. Ensin meni oikeaan reunaan, sitten korjasi oikein, mistä palkka. Lähetin uudelleen ja nyt osui oikeaan. Paikan hakuja pitää alkaa tehdä läheltä. Teimme myös loppuosan. Muistutin olemaan paikallaan, kun kävelin ohi. Hienosti pysyi ja hienosti tuli sivulle, missä palkkasin kädestä.

Luoksetulossa ensin suorapalkka. Sitten alusta, pysäytin (tosi hyvä) ja Arja palkkasi taakse. Sitten seisomisesta luoksetulo palkalle. Sitten kutsuin seisomisesta ja käskin maahan. Ennakoi, ei olisi pitänyt käskeä maahan. Sitten maasta suorapalkalle ja lopuksi vielä suora luoksetulo. Nyt täytyy alkaa muistutella, jos ennakoi eli koira kuulolle. Tule on tule.

Metallin teki ihan ok, otin ensin vauhtipalkalle ja sitten eteen.
Hyppynouto oli hyvä, ei aikonutkaan kiertää.

Istumiset liikkeestä olivat jo unohtuneet ja tarjosi maahanmenoa. Pari saatiin onnistumaankin. Istuu nopeasti, mutta on kovasti etukenossa, koska olen palkannut kädestä. Täytyy alkaa palkata heittämällä taakse tms.

Tunnarin tein samalla tavalla kuin kotonakin eli istuin tuolilla vieressä. Teki hyvin eikä edes purrut kapulaa:)

Kaukot m-s onnistuivat hyvin. Nyt tehtävä i-s ja s-i jatkossa ja kokonaisuuksia.

Meg pääsi myös tekemään seuruuta ja ruutua, oli ihan innoissaan. Ei vain itse osaa nyt vaatia siltä mitään eli olen ihan lepsu:(

Lopuksi vielä pikkulenkki Metson takana Arjan kanssa.

Ei kommentteja: