10.10.2010

Viikonloppuna on treenattu on on

.
Olemme treenanneet tänä viikonloppuna tokoa sekä agia joka päivä HOTtilaisten, Sadun sekä Arjan kanssa. Lisäksi tein lauantaina jälkeä.

Zip

Hyppynoutoa tein pe ja la - molemmat kerrat tosi hyvin. Ei tullut enää sivusta takaisin ja hyvin kuunteli käskyt ja katkaisi aijauksen vilkaisemalla minua ensin. 

Metallia on tehty sekä vauhtinoutona että eteentulona. Ei ole pudotellut kapulaa. La löysäsi otetta edessä, mutta tein uudelleen ja sitten oli ok. Tänään su piti hienosti:)

Ruutuakin on tehty markkerin kanssa. Lisäksi olen kahdesti tehnyt loppuosan, mikä on sujunut hienosti. Liikkurin käskyn jälkeen kävin palkkaamassa ruudussa ja sen jälkeen kutsuin vasta sivulle. Pidin namia kädessä. Hienosti toimi.

Tunnaria on tehty joka päivä niin, että kapuloita on paljon ja vien itse kapulan niiden sekaan. Istun itse tuolissa vieressä, kutsun koiran luokse ja käsken istumaan. Kun on rauhallinen, olen päästänyt etsimään. Pe koira koski väärään kapulaan (pinna meni, kun ei heti löytänyt omaansa), jolloin toruin. Koira selvästi reagoi, mutta jatkoi etsimistä eikä enää koskenut muihin kuin omaansa. La ja su teki tosi hyvin ja pääsin jopa kehumaan kesken haistelun. Kapulaa on pitänyt tosi siististi. Hyvä!

Luoksetuloa on tehty pätkissä vauhtipalkalla. Ensin suora, sitten luokse seisomisesta ja maasta. Pari kertaa olen pysäyttänyt ja joku on heittänyt takapalkaksi pallon. Tänään kierrätin ja tein stopin (hieno) ja maahanmenon (vajaa). Välit tuli tosi hyvin.

Istumisia on myös tehty. Ne eivät ole sujuneet kovin hyvin. Se on jäänyt istumaan etunojaan, jolloin takamus ei ole pysynyt maassa - olen palkannut kädestä. Nyt heitän palkan koiran taakse, katsotaan auttaako se.

Ohjatussa olen ensin lähettänyt koiran merkille ja palkannut. Sitten on viety kapulat ja lähetin taas merkille. Pe ja la lähti kapuloille (sain korjattua), mutta tänään meni hienosti merkille, mistä palkka. Tänään haki ekaa kertaa kapuloita oikealta ja vasemmalta, hyvin kuunteli. Palkkasin heti vauhdista.

Seuruu on ollut sekä tosi hyvää että huonoa. Pe olin tosi tyytyväinen täyskäännöksiin, ne olivat tosi napakat. Juoksu oli samoin hyvä, kuten la myös. Hitaat ovat vähän huonoja, sillä koira menee edestakaisin jalan tahtiin. Normikävely on ollut hyvää, etenkin kun olen itse muistanut kävellä reippaammin. Tänään su seuruu oli huonoa: koira nojasi vähän ja oli taaempana kuin tavallisesti. Nyt on yritettävä saada koira irti ja kauemmas.

Kaukoja on tehty jonkin verran. M-s on ollut aika hyvä, tosin tänään tahtoi tulla eteenpäin. Muut ovat vielä ihan alussa:(

Agissa Zip on tehnyt keppejä ja ne ovat menneet hyvin. Pari kertaa on jo tehnyt suorat kepit Hollolan hallissa. Keinu on mennyt suht virheittä, pari kertaa on oikaissut suoraan alustalle eikä ole malttanut odottaa sen laskeutumista.

Jäljellä Zip oli myös pätevä. Löysi kaikki kepit pellolta, vaikka alussa meinasi ryntäillä. 

Meg

Meg pääsi myös tokoilemaan vähän ja tehnyt seuruuta ja kaukoja. Sille pitäisi nyt olla suht tiukkana, kun menee taas vähän edessä jne, mutten raatsi mammaa komentaa:) Lisäksi Meg ajoi myös peltojäljen, teki hyvin.

Tänään olin kouluttamassa Lempäälässä tokoa. Oli tosi mukavaa, kun ryhmä oli niin aktiivinen. Tuli taas uutta itsellekin.

Muutakin on tehty kuin koirahommia. Korkkasimme uuden saunamme kuoharilla. Nyt on sitten saunottu joka ilta, vieraidenkin voimalla. On se aika mahtava nyt.  

Ei kommentteja: