4.10.2010

Meg kävi neuvolassa:)

.
Meg on tiine, todettiin tänään ultrassa:)) Olipa mukavia uutisia! Olimme kyllä aika toiveikkaita, kun on viime viikolla ollut jotenkin niin metka ja painoakin oli tullut kilo lisää. Anne-lääkäri näki ainakin kuusi sikiötä ja lisääkin voi olla. Huu. Nyt vaan puuhastellaan normaalisti lenkkejä ja vähän tokoa ja ihmetellään paksunevaa ulkomuotoa. Jännää.


Kiltti-Meg

Ziipu sen sijaan on puuhastellut kaikenlaista viikonloppuna. Sekä pe, la että su on tehty agia ja tokoa.

Perjantaina
Pete ja Satu olivat Korkeavireen agikurssilla. Zip meni oikein hyvin, rimat olivat 50 sentissä. 


Viikonlopun ohjelma oli taattu, sillä Agin MM-kisat alkoivat Saksassa. Pete osti AgiVision-luvat ja katseli agia koko päivän työnteon ohella. Aika kiva systeemi. 

L
auantaina olimme Sadun, Aijan ja Arjan kanssa Hollolan kentällä. Teimme ensin agia ja totesimme, että koirat eivät ikinä tule oppimaan keppejä:) Se oli ihan toivotonta. Alussa ja lopussa oli läpinäkyvät johteet ja heti jos vähänkin kavensi keppejä, ei tullut mitään. Kumpikin koira oli ihan äimänkäkenä. 
Zipu teki myös A-estettä, minkä teki kerrassaan upeasti sekä lätkän kanssa että ilman. 

Tokossa
tein tosi pitkän seuruun käskytettynä. Alkuun oli ihan kamalaa. Koiran pää pyöri ja se tökki minua jalkaan jne. Sitten koetin ryhdistäytyä ja kertoa koiralle, mikä on suotavaa ja mikä ei. Ihan mukavasti sain menemään. Pitäisi vain kertoa koiralle selkeämmin, jos tekee huonosti -  siis heti alussa. 


Metalli oli varsinainen farssi, jonka sain kyllä onnistumaan jonkinlaisen väännön jälkeen. Zip ei halunnut millään kantaa metallia ja alkoi vikistä. Uups. Tähän pitää saada rotia. 

Luoksetulon
tein osissa, suorapalkkaan sekä seisomisesta että maasta. Ihan hyvällä vauhdilla tuli kaikki osiot. 


Hyppynoudossa Zip tuli aina hypyn ohi takaisin tullessa. Pari kertaa korjasin ja sitten tuli oikein hyvin. 

Lopuksi teimme vielä ohjatun merkkiä. Arja vei kapulat ja lähetin Zipun merkille. Tämä oli tosi vaikea, Zip lähti ihan väkisin kapuloille. Nyt se on lisäksi keksinyt, että merkkiin pitää osua eli iskeä etutassut sitä vasten. Jee.

Koko loppupäivän järjestelimme siivosimme kotona kylppäreitä, vierashuoneen ja makuuhuoneen. Ihan mielettömästi lähti tavaraa kierrätykseen ja roskiin. Vielä on siivottavaa jäljellä, mutta pikkuhiljaa. Tuntuu mahtavalta, kun on siistiä! 
Illalla olimme Peten ja Arjan kanssa Marjon ja Viian FI TVA -juhlissa Inkeroisissa. Kiitos Marjo hauskasta illasta! 


Sunnuntaina olimme hallilla jälleen Sadun kanssa. Etupäässä teimme agia. Simsalabim, Zip osasi kepit suorana! Ihmeellistä. Ohjurit olivat vielä alussa ja lopussa, mutta välikin meni hienosti ilman mitään tukea. Ihan mahtava juttu. 

Lisäksi teimme rengasta (hyvin) sekä keinua. Siinä Zip ei malta odottaa keinun laskeutumista vaan hyppäsi sivuun ja juoksi markkerille:) Muutaman toiston jälkeen alkoi tajuta, mitä siltä odotettiin. 

Tokoa en tehnyt kuin vähän eli metallia ja luoksetulon. Nyt metalli oli kovasti hyvä. 

Päivällä menimme Wessmaneille kisastudioon jänskäämään medi- ja maksifinaaleita. Kiitos Kirsti ja Sami kivasta iltapäivästä! 

Tänä iltana olimme HOT-treeneissä Hollolassa. Aloitin luoksetulolla, minkä tein taas osissa. Oikein hyvä. 
Seuruu oli aikas hyvää nyt, myös käännökset. 
Ohjatun merkki oli taas vaikea, kun kapulat olivat paikallaan. Meni tuhatta ja sataa ohi. Pysäytin ja komensin takaisin merkille. Tuli kyllä, mutta siltä pääsi sellainen turhautunut vikinä. 
Metallissa jouduin taas taistelemaan vähän, mutta ei niin paljon. Sen on tosi vaikea nostaa pudonnut kapula maasta ja siinä alkaa pitää kiukkuista vikinää. 
Hyppynouto oli tosi hyvä eli hyppäsi myös takaisinpäin. 
Liikkeestä istumiset olivat oikein päteviä - nyt istuu myös seisomisen. 

Meg oli myös mukana ja oli niin onnellinen, kun pääsi puuhastelemaan. Tein vain vähän seuruuta sekä merkkiä ja ruutua. Se esitteli tyytyväisenä vatsaansa ja kelli selällään heti kun pyysin:) Se ottaa kaiken irti. 


Treenin jälkeen kävimme Mariannen kanssa lenkillä. Kotona tein vielä hupitreeninä unohtuneen kaukon (m-s-m) sekä lisää istumisia. Oli oikein pätevä, niin kuin aina olkkarissa:)Tässä oli Zipun treenivideo, mutta se oli maailman tylsin eikä musiikkikaan pelannut, joten otin sen pois toistaiseksi...

11 kommenttia:

PiaP kirjoitti...

Onnea Megille ja vauvoille!!! Pidetään peukkuja, että kaikki menee hyvin - niinkuin tietysti meneekin!!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hyviä uutisia:) Tsemppiä Megille.

Anonyymi kirjoitti...

Ja Jessica kirjoitti toi äskeinen...

Anonyymi kirjoitti...

Jeee, tosi hieno uutinen! Nyt on sitten jännittävät ajat edessä :)

t. Mari

Aija ja Gini kirjoitti...

Onnellista odotusta Megsulle :D

Anna kirjoitti...

Vau, onnea Megille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vauvauutisista! Hyvää vointia tulevalle mammalle (ja taustajoukoille - isovanhempiako te nyt sitten olette?!? :))!

t. Ansu, Myra ja Ken

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja paksuja vointeja Megille!!
Kiitos teille kun tulitte, oli erittäin kiva nähdä.

t. Marjo

Jonna kirjoitti...

Onnea Megille ja taustajoukolle!

Me kirjoitti...

Kiitos viesteistä! Joo jännät ajat edessä. Näytin ylpeänä kaikille työkavereille ultran kuvaa. Pitivät aika pimeänä varmaan:)

Hanna kirjoitti...

Onnea odottavalla äidille ja kotijoukoille :)