30.10.2010

Pulmat aina pulpahtaa

.
Eilen illalla perjantaina kävin tekemässä tokotreenin Hollolassa HOT:n vuorolla. Oltiinkin Mariannen ja Träpin kanssa kahdestaan. Zip kävin ensin agitreeneissä Korkeavireessä, mutta oli kovasti innostunut myös tokosta. Zip meni muuten hienosti keppejä avoimesta ja suljetusta kulmasta, tosi hienoa! 

Seuruu oli aika hyvää, paitsi vasemmalle käännökset. Niissä kadottaa kontaktin edelleen. Palkkasin täyskäännökset ja oik käännökset lelulla oikealta. Hyvin tuli nyt eteen, eikä jäänyt jälkeen. 


Ohjattu oli hyvä. Ensin merkille, mistä palkka. Sitten kapulat vasen ja oikea sekä keskikapula parin metrin päähän merkin taakse. Hyvin merkille käskytettynä, mistä palkka. Sitten vein merkille ja lähetin hakemaan oikeaa - oikein hyvä. Samalla tavalla vasen, ok. Vielä merkille, mistä taas mahtipalkka. Kovasti tahtoo mennä kapuloille, mutta ei mene. 


Tunnari oli siisti, pääsin kehumaan. Olin noin viiden metrin päässä ja muistutin ennen kapuloita. 

Hyppynoutokin oli hyvä. 
Luoksetulon jäävät kierrättämällä. Tekee paremmin pysäytyksen, kun käytän kättä. Äänellä ei ole niin terävä. Tätä pitäisi treenata. Maahanmenoissa tahtoo huijata, joten näitä myös. 
Ruutu oli hyvä markkerilla. Joutui siinä kiertämään esteen ja kapuloita yms, mutta teki hienosti. 

Tänään lauantaina olin treenaamassa Pennalassa Kirstin kanssa. 


Seuruussa on tullut uusi ongelma. Nyt kun olen palkannut sitä oikealta, onkin alkanut pitää kontaktia oikeaan liivin taskuun eikä enää juurikaan vilkaise kasvoihin:)) Pakko nauraa. Suo siellä, vetelä täällä. Nyt on pakko miettiä, mitä nyt teen. Haluan kontaktin takaisin ylös ja piste. Eli b
ack to basics.

Toinen ongelma oli tänään metalli. Saimme siinä aikaan kunnon mittelön. Zip teki taas sen, että heitti kapulan suustaan ennen eteentuloa ja väisti inhoavan näköisenä sivulle. Lopulta ei enää ottanut koko metallia, vaikka lähti oikein reippaasti sitä hakemaan. Keksi kaikennäköistä sijaistoimintaa. Jouduin noin 10 kertaa laittamaan kapulan sen suuhun. Tuli kyllä eteen, mutta tosi nihkeästi. Lopulta annoin periksi, laitoin kapulan sen suuhun ja kierrätin, mistä kyllä tuli kyllä eteen, kun oli niin kivaa. Tein vielä kotipihan nurtsilla  kisanomaisesti  ja kas kummaa, tuli ihan hyvin eteen. Samoin sisällä. Sitä inhottaa ilmeisesti hiekkainen metalli ja ketäpä ei inhottaisi. Mutta ei auta, tuotava on. On se aika sitkeä. Ei ollut moksiskaan konfliktista. Häntä tötteröllä teki seuraavia liikkeitä.


Kaukoja tein lankun takana. Ekan kerran tein koko sarjan. Teki aika hyvin, mutta teputteli hieman. Se on ymmärrettää, sillä ei oikeasti vielä osaa teknisesti virheittä. Mutta tulipa kokeiltua ja onhan se jo aika hyvin oppinut. 


Ohjatun tein samalla tavalla kuin eilen Hollolassa. Hyvin teki. 

Ruutu oli samoin oikein hyvä. Nyt matkalla oli kapuloita ja merkkejä, ne eivät haitanneet. 
Tunnari oli nyt rivissä, matkaa kapuloille oli noin neljä metriä. Muistutin ja etsi ihan tosi hyvin. Nappasi heti oman ja toi eteen. Puukapulat se kyllä tuo... 

Vielä tein istumisia, seisomisia ja maahanmenoja edessä. Istumisissa tuli paljon virheitä, se on vielä ihan vaiheessa. Tein vielä seuruusta, nyt teki aika hyvin takapalkalla. 


Kiitos Mariannelle ja Kirstille avusta ja treeniseurasta! 

Ei kommentteja: