27.12.2010

Joulutreeniä

Joulu on nyt nautiskeltu. Aika paljon tuli syöpöteltyä, mutta on me liikuttukin. Jo joulupäivänä kävimme Peten ja Sadun kanssa lenkillä ja treenaamassa tokoa ja agiakin vähän, vaikka oli aikas kylmä. Hyvin kyllä tarettiin, kun vaatetta oli päällä koirillakin riittävästi. Sama tehtiin tapaninpäivänäkin. Lunta tuli tuutin täydeltä ja tosissaan piti metsissä tallata polkuja auki. Kyllä tuo Meginkin kunto tuosta alkaa nousta, kun päästään kunnon metsälenkeille. Agia sen kanssa on menty vain mielen piristykseksi eli pari kertaa kepit. Myös tänään maanantaiaamuna Pete oli Samin kanssa aksaamassa ja lenkillä, tosin vain Zipun kanssa. Ilmakin oli lauhempi. 

Zip
on treenannut agissa keppikulmia, pentupuomia, keinua ja rengasta. Se on tehnyt hienosti pujottelun alut, mutta jätti pari viimeistä keppiä väliin malttamattomuuttaan. Ensi Pete laittoi ohjurit, mutta tänä aamuna vain voivotteli, kun koira teki virheen. Siitä tuli tietty epävarma ja Pete joutui kädellä näyttämään, miten loppu mennään. Sen jälkeen ei tehnyt virheitä. Rengas on sujunut hyvin, samoin keinu. Tällaisia toistoja kun sille saa alle, saa rutkasti lisää varmuutta. 


Tokossakin ollaan urakoitu sekä Renksussa että Hollolassa. 

Tapaninpäiväiltana sunnuntaina olimme hallilla piirin tokojaoksen vuorolla. Molemmat koirat olivat mukana. 

Zip

Seuruu
Suora on tosi hyvä myös hitaassa ja juoksussa, ei juurikaan pudota kontaktia. Vasemmalle käännöksetkään eivät olleet mitenkään tosi kaameita. Paikalla käännökset teki aika siististi.

Tunnari

Teen edelleen läheltä. Teki aika hyvin, ei sählännyt. Yritin yhden kerran kauempaa, mutta heti mokasi ja sähläsi. Zip ei koskaan tuo väärää, mutta tahtoo koskea muihinkin. 

Kaukot olivat myös ohjelmassa. Tein ensin läheltä ja sitten kauempaa, n 15 metristä. Siinäkin selvisi hienosti, mutta maasta seisomaan ei onnistunut, vaan istui aina. Lähempää tekee ihan ok. Takajalat eivät ihan pysy paikallaan, mutta yritys on hyvä. 


Idari

Sekoitti istumisen ja seisomisen. Lähti hyvin mukaan ja teki kulmat ihan ok. 

Meg

Seuruu oli tosi tosi hyvää:) Hieman liiraa paikallakäännöksissä, mutta täytyy vain vahtia. 
Tunnari oli ok, ei pyöritellyt.
Idari oli hyvä.
Kaukot olivat hyvät.
Miksiköhän sitä vaivautuu treenaamaan, kun kaikki sujuu niin hyvin kolmen kuukauden tauon jälkeenkin?

Tänään maanantaina kävimme aamulla Hollolan hallilla Arjan kanssa. Olin vain Megin kanssa, Zip oli Peten kanssa Pennalassa agitreeneissä. 


Meg


Seuruu
Arja käskytteli. Meg oli oikein hyvä! 

Luoksetulossa Meg vähän hytkyi, kun Arja huuteli vapaata ja käskyä ym. Tuli hyvin. En tehnyt jääviä.

Ohjatussa tein vasenta. Halli on aina vaikea, kun on niin kapea ja sivustoilla on agiesteitä. Yleensä aina on ollut ongelmia, mutta ei ollut nyt:) Vaikeutimme vielä ja laitoimme keskikapulan lähemmäs vasenta, mutta ei mennyt lankaan. Hyvä Meegula!


Ruudun tein niin, että ohjatun kapulat oli heitetty matkalle. Ei välittänyt niistä, vaan meni ruutuun hyvin. Jouduin paikkaa vähän korjaamaan, jäi taas liian eteen. Sitten uudelleen ja käskinkin hakemaan. Koira oli menossa hakemaan mutta luulin, että menee ruutuun ja aloin juuri kieltää, kun oli nappaamassa kapulaa:( Tyhmä minä, olisi pitänyt luottaa koiraan. Hyvin siis kuunteli. Tein uudelleen, nappasi kapulan hyvin. Vielä uudelleen, nyt käskytin ruutuun. Hienosti kuunteli. 


Illalla olisi ollut vielä HOTin treenit Renksussa, mutta menimme kylään. Huomenna on vuorossa kiva treeni Hyvinkäällä.


Terveisiä kaikille Megin pentusille, jotka lähtivät uusiin koteihinsa jouluksi:)

Ei kommentteja: