1.1.2011

Agitreeniä

.
Kaksi vuoden viimeistä päivää meni aika lailla agiliidon merkeissä. Ja lenkkien. Molempina päivinä koirat pääsivät kunnon lenkeille pari kertaa päivässä. 

Torstai-iltana pidimme pentukurssia battilaisille Keravalla ja treenasimme tunnin verran tokoa ja agia. Perjantaina olimme vuodenvaihdetta juhlimassa Sipoossa ja kävimme sitä ennen treenaamassa Keravalla Christan ja Jannen kanssa. Tokosta sen verran, että Zip teki aika hyvin tunnaria, kun vahtasin vieressä, mutta pidemmältä ei. Sillä on niin kiire, vaikka palkkaan hyvin rauhallisesti. Seuruukaan ei ollut kovin luksusmaista, mutta ei huonoakaan. Christa kertoi sen yliyrittävän kovasti vasemmalle käännöksissä, mutta pääsin palkkaamaankin kun teki viimein rauhassa. Ei kadottanut kontaktia kertaakaan näissä käännöksissä, mikä on positiivista. Sille ei passaa huomauttaa mitään kun yliyrittää, pitää olla hiljaa ja odottaa sen rauhoittuvan. Lisäksi tehtiin vähän ruudun paikkaa (sekoilee siinä) ja hyppynoutoa (hyvä). 


Meg
teki molempina päivinä tunnarin hyvin:) Perjantaina kapulat olivat 15 m päässä ja tuli takaisin reippaammin ja purematta. Ruudun paikka oli edelleen vähän edessä, mutta parani. Markkeria ei ollut. 


Agissa Zip on tehnyt pujottelun kulmia, kontakteja (lelu pitää heittää aina eteen palkaksi) ja pituutta. Lisäksi vähän putken ja puomin erotteluja. Megillä on ollut suunnilleen sama ohjelma. Ei ole unohtanut mitään. 


Ai niin, myös Jaakko ja Hope olivat Keravan hallilla perjantaina. Pentu oli tosi rohkea ja reipas ja leikki hyvin. Ahne se on:)


Tänään lauantaina olimme hallilla Sadun ja Samin kanssa. Ohjelmassa oli suunnilleen samaa kuin muinakin päivinä agissa. Zip hyppäsi muutaman korkeammankin hypyn, mutta se vain lentää eikä hyppää kauniisti:( Ehkä se rauhoittuu jossain vaiheessa ja alkaa keskittyä hyppyihinkin. Tekniikkatreenit menevät hienosti, mutta normiradalla hyppää huonommin. 


Lisäksi tehtiin ihanat lenkit koko porukka ennen ja jälkeen treenien. Satu tuli vielä kahville ja syötiin muutama torttu yms... Oikein mukavaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille!!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Kiitokset taas superhyvistä joulutortuista ja muustakin tarjoilusta. Wilma kiittää myöskin tuliaisista. Essu the lentävä tykinkuula teki puomi treeniä ja on nyt viimein tooosi poikki.