20.1.2011

Mestarit kakki-areenalla ja Keravalla

-
Tuo otsikko oli pakko varastaa Elina K:n naamakirjasta:) Mestari-sana ei ainakaan meihin osunut Megin ja Ziipun kanssa Kausalassa...

Meg

Teimme lähes kaikki kisanomaisen, minäkin Megin kanssa. Halusin nähdä, onko se samanlainen päänpyörittelijä liikkeiden alussa kuin oikeissa kisoissa. Lempäälässä se vain katseli ympärilleen liikkeiden alussa, mikä oli vallan ärsyttävää. Liikkeet alkoivat niin, että koira oli ihan keskittymätön ja hämmästynyt.

Elina N käskytti. Seuruu oli aika hyvää, mutta ainakin yksi pa oli vino. Ja kyllähän se paikoin osui ja töni. Idarissa teki nyt ok kaikki liikkeet, järkkä oli istu - maahan - seiso. Luoksetulossa pääsin huomauttamaan, kun kuikuili alussa. Oli nykinyt sekä lähdössä että maassa. Ekan jäävän meni maahan, plääh! Toisessa osiossa tein uudelleen ja nyt Elina kommentoi, että pysähdys oli ollut jopa aika hyvä, mutta hurjan aikaisin. Miten se voi olla niin vaikeaa hahmottaa oikea paikka? Lempäälässä meni ihan hurjan pitkäksi.  


Ruudun merkin palkkasin ja sen jälkeen kierrätin suoraan ruutuun, missä meni myös suoraan maahan:(. Tein toisessa osiossa vielä ruudun ja nyt oli hyvä.


Ohjattu taisi olla ok, palkkasin kyllä merkin. Otin kahdella kädellä kiinni kapulasta - Siperia opetti viikonloppuna. Metalli meni ihan läskiksi kun heitin sellaisen ison ja todella painavan metallin, jossa oli vielä kolisevat päät. Yritti ja yritti nostaa, mutta ei nostanut. Laitoin metskun sen suuhun ja hyppäytin takaisin. Olin varmaan ihan tyhmä kun edes heitin moisen, mutta toisaalta pääsin sille huomauttamaan jostain. Tein lopuksi vielä keskikokoisella, "tavallisella" metallilla, oli ok. Joskin taisi kiertää hypyn, mikä oli vissiin sen mielestä epäilyttävä. Kahden tuolin välillä oli harjanvarsi ja sen alla vielä laatikko.
Tunnarissa meni edestakaisin eikä nostanut omaa, mistä haukuin ja kutsuin pois. Ei voi ottaa, kun tulee purua suuhun ja yrittää tuolla kiertämisellä välttää koko jutun. Teki uudelleen, nyt ok. Kaukoissa nousi istumaan seisomisen sijasta, muuten oli ok.

Huh huh, olipa paljon kaikenlaista korjattavaa. Mutta hyvä, että sain tehtyä kisanomaisen, sillä näitä on tehtävä paljon!

Zip

Ensin katsoimme Ziipun seuruuta Elinan kanssa. Oli tavallista huonompi. Lähdöissä laski pään, samoin täyskäännöksissä jäi taakse. Se lähtee kuulemma tekemään vasemmalle käännöstä ja siksi jää. Rytmiäkään ei löydetty pehmeällä alustalla, tosin oli vähän parempi toisessa päässä maneesia, missä alusta oli kovempi. Tulimme siihen tulokseen, että nyt on tehtävä taas liikkeelle lähtöjä ja palkattava siitä paljon. Lisäksi lyhyttä seuruuta, vasemmalle käännöksiä ja täyssellaisia. Ei auta. 


Metalli oli ok, mutta pa oli vino. Ohjattu oli tosi hieno, nyt ekaa kertaa ihan normina:) Palkkasin merkin. Ruutu oli myös hieno, siellä oli markkeri. Luoksetulon stoppeja tein läheltä, oli oikein hyvä! Hyppynouto oli ok. Kaukoissa palkkasin maltista.
Kotiläksy: seuruu, tunnari, kaukot - edelleen!
Kiitos Elinalla kommenteista ja Elinalle kyydistä ja seurasta!

Eilen Petellä oli vuorossa agia eli BAT-treenit Keravalla. Timo oli vetänyt. Zip oli ollut oikein hyvä eikä kai Megkään huono ollut. Petestä en osaa sanoa:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No, onhan se hyvä, että jostain pääsee huomauttamaan:-) Ihan jo jännityksellä odotan mitä sanot viikon päästä meille:-)

t.Tarja