3.4.2011

Zetat koolla ja muuta juhlaa

-
Meg aprillipäivänä harjulla


Lauantaina käytiin tekemässä päivällä vähän tokoa ja agia Pennalan kentällä ja hallissa. 

Zip

Zip teki vain seuruuta ja luoksetuloa. Seuruussa Pete käskytti ja tein liikkeelle lähtöjä. Naksuteltiin hyvistä. Palkkasin aina eteen, kun se tuntuu hiippaavan vähän takana taas. Kun palkkaa eteen, alkaa sitten vahtia käsiä ja hukkaa kontaktin. Pitäisiköhän laittaa frolicit suuhun ja pudotella sieltä? Tai sitten vain palkkaan ihan niin kuin ennenkin. Tätä nyt vain tehdään niin hemmetisti.
Luoksetulossa eka läpi, toisella pysäytin, mistä palkka. 

Agissa teki kontakteja niin, että Pete leijeröi A:n ja hyppyjä. Hienosti teki, markkeri oli apuna. Samaa Pete teki kepeillä ja palkkasi eteen. 


Meg
Meg ei tehnyt tokoa, mutta agissa teki kontaktia pentupuomilla ja ennakoivia valsseja. Niissä tahtoo valua, mutta Peten pitää vain kertoa tosi aikaisin käännöstä, se auttoi. 

Illalla olimme Lindforsin Jaanan synttäreillä Lohjalla. Olipa kiva ilta. Eikä Jaana oli yhtään vanhentunut kuten emme mekään:)


Sunnuntaina meillä oli kiva päivä, sillä Megin pennuista kolme eli Hope, Nike ja Paavo tulivat visiitille Lahteen. Olimme Korkeavireen hallilla pari tuntia. Kylläpä pennut olivat mahtavia! Ne ovat nyt viisikuukautisia ja h
urjan reippaita, sosiaalisia ja iloisia. Puhumattakaan siitä, miten hyvin ne leikkivät ja touhusivat omistajiensa kanssa. Ihan kateeksi kävi:)) Kiitos kaikille, että tulitte! Otetaan pian uusiksi! 

Video Z-pennuista


Pentutreffien jälkeen pääsimme vielä jatkamaan HOT:n treeneissä samassa paikassa.


Zip

Arja katsoi seuruuta ja sanoi sen olevan aika hyvää. Se tuntuikin mukavalta. Tein liikkeelle lähtöjä ja suoria. Lähti nyt hyvin mukaan ja tuntui rauhalliselta. Lisäksi tein ruudun ja merkin paikkaa. Ruudussa jäi liian eteen. Korjasin taputtamalla paikkaa sekä markkerilla. Pari viimeistä tein ilman apuja ja teki hyvin. Lopuksi vielä muutama kauko läheltä, tötsä takana oikealla. Ai niin, tehtiin vielä istuminen ja paikallamakuu, mitkä olivat muuten ok, mutta haisteli maata kun jätin sen. 

Kiva viikonloppu, vaikka aika haipakkaa toisinaan olikin. 

Pete kuvannut harjulta kaupunkiin päin3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

WAU, pennut on kerrassaan loistavia!! Tosi, tosi, tosi kivanoloisia <3

Anonyymi kirjoitti...

Jee jee, mahtavaa Meg ja Oili ja Pete!!!

t.Tarja ja kotijoukot

Me kirjoitti...

Anne: olet ihan oikeassa! Toivo voi olla ylpeä lapsenlapsistaan!
Tarja: kiitos! Olet kyllä ihan huipputsemppaaja!