19.6.2011

Meg SM1 agilityssa!

-
Kaikki kuvat: Peetu Huotari


No nyt pääsen kirjoittamaan kisaraporttia työpäivän jälkeen. Kyllä väsytti muuten töissä, voi hyvän tähen... 

Viikonloppu alkoi heti perjantai-iltana, kun itse lähdin töihin kisoihin ja Pete starttasi radoille. Koko viikko oli yhtä hulabaloota iltakokouksineen ynnä muineen. Maanantaina Meg oli fyssarilla ja tiistaina Zip oli osteopaatilla Söderkullassa. Pete pääsi sentään keskiviikkona BAT-kimppatreeneihin Ojankoon. Treenit oli hyvät ja sieltä jäi luottavainen mieli. Perjantai

Molemmat iltakisat menivät sinänsä hyvin. Ekalla radalla okserin rima putosi, joten kisa meni kontaktitreenailuun ja hyppiksellä sitten putosi viimeinen rima. Aika oli sillä radalla nopein, mutta ei se paljon lohduttanut. 


Lauantai 


Ilma oli lauantaina tosi vaihteleva. Satoi ja paistoi ja vähän enemmänkin satoi illalla. 


Joukkueradalla Janne ja Emmi saivat kympin, Emmi ja Sara hylyn, Pete ja Meg myös hylyn (hyppäsi pituuden sivusta) ja Jaakko ja Vimma tekivät nollan. Ihan ei siis toistunut se BAT:n viimevuotinen suksee. Tässä vaiheessa 
itsestä jo alkoi tuntua siltä, ettei tämä nyt ihan nappiin mene, tämä viikonloppu. Meno näytti kyllä muuten hyvältä eikä Pete masentunut hylystä. 

SunnuntaiHyppiksellä Petellä oli hyvä ja päättäväinen fiilis; tosin kuulemma lataus oli vähän liian kova ja kurvit vähän levisivät. Meg toimi hyvin eivätkä rimat nyt putoilleet. Loppusijoitus 180 koiran tehtyä radan oli viides - ihan mahtavan hyvä! Kärjessä oli Mikko ja Sky, Janita ja Hitti, Niinu ja Rei sekä Elina ja Omie. Peten perässä oli Punssi ja Vimma. Jännää. 
Finaalissa en tietysti kyennyt katsomaan kuin kaukaa. Bongasin yleisöstä rinteen yläosassa Peetun ja Seijan ja katsoimme rataa sieltä:) Meno näytti tosi hyvältä. Loppusuoralla luulin Megin saaneen keinuvirheen, mutta tuomari ei nostanut kättään, joten tulos oli nolla ja tosi nopea sellainen. Myöhemmin tuomari sanoi, että piti saman linjan kuin muidenkin kohdalla, joiden keinu oli tosi hätäinen eikä antanut näin ollen Megillekään virhettä.


Kaikille muille kärkikoirille tuli jotain, joten niin siinä kävi, että Pete ja Meegula nousivat kärkeen! 
Mielestäni Pete ohjasi tosi hyvin ja Meg oli perin taitava mm kepeillä. Ja ne se osaa, kunhan vain Pete pysyy poissa häiritsemästä sitä. Eikä yhtään rimaa pudonnut tms. 

Pete on kyllä mitalinsa ansainnut. Niin monta kertaa palkintopalli on mennyt sivu suun syystä tai toisesta, että ei voi muuta nyt kuin huokaista syvään onnesta. Lisäksi hän on päässyt treenaamaan tosi tosi vähän, kun itsekkäästi olen vienyt koiraa tokotreeneistä toiseen SM- ja MM-kisojen takia. Eikä hän ole kertaakaan valittanut, päinvastoin on aina kannustamassa. On sekin, itse treenasin Megin kanssa kuin hullu ennen ässämmiä ja luu jäi käteen. Ja sitten Pete ei edes treenaa ja voittaa:) Vai onko treenaamattomuus se salaisuus?  


Kiitos teille kaikille Peteä (ja minuakin:) onnitelleille! Ja teitä on paljon. Ihan mahtavalta on tuntunut tämä onnittelutulva! Erityiskiitos BAT:lle ja ystäville kaikesta... mm eilisestä samppanjasta! 

Meg on ihan mahtava koira! Miten olemme sellaisen onnistuneet saamaankin? Nyt se saa huilata, huomiseen asti:) Kahden viikon päästä pitäisi lähteä varakoirakkona Pariisin MM-kisoihin, joten pakko on taas yrittää. Vai pitäisikö jättää treenaamatta, hmmm... Nyt koira kuitenkin taas kulki kovaa, joten olisiko valeraskaus ohitse? Vielä pari viikkoa sitten vauhti ei riittänyt ihan kärkeen eikä se pitänyt mitään ääntäkään radalla. Keskiviikkona koira vielä ynisi kopassaan ja kun menin sitä katsomaan ihmeissäni, se vain nosti tyytyväisen näköisenä takajalkaa ylös, että pääsee rapsuttamaan vatsasta:) Ehkä se oli synnyttämässä. No, katsotaan. 

Laitan lisää kuvia, kun saamme niitä. Sydämelliset onnittelut myös Elinalle ja Omielle, Sarille ja Iirolle sekä Jukalle ja Megin siskolle Hello Kittylle!!25 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Valtavan suuret onnittelut!

Anne kirjoitti...

WAUUUUU!!!! ONNEA, ONNEA, ONNEA :))

Anonyymi kirjoitti...

Onneva tähänkin ketjuun!

t.Tarja&co

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti onnea tätäkin kautta! Mahtava juttu!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömästi onnea! Ihan mahtavaa!

t. Mari, Rimma, Puuma

Laura kirjoitti...

Isosti onnea!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa!!! ONNEA MEG JA PETE + Oili :)

Jessica

Anonyymi kirjoitti...

Ja meiltäkin vielä hurjasti ONNEA!!! Ihan huikeaa siis!! ;)Kisaraporttia odotellen, kun emme ehtineet näkemään finaalirataa Nastolassa, vaikka tarkoitus oli :(

Riitta

Dolly kirjoitti...

Olisipa ollut huikeaa olla näkemässä! Onnea koko perheelle upeasta saavutuksesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Suuret onnittelut SM-kullasta!!! Vau!

t. Eine

Anonyymi kirjoitti...

Huippua! Mega paljon Onnea!!!

-Katja

Anonyymi kirjoitti...

Onnee Pete! Hienot radat!

t. Pasi

PiaP kirjoitti...

AIVAN mahtavan suuret ja MEGaisot onnittelut koko porukalle. Se on kyllä niiiin hienoa, onneaa!!!!

Inka & Gem kirjoitti...

Mielettömän hienoa, suuren suuret onnittelut!!! En päässyt eilen paikanpäällä onnittelemaan. Suuret onnittelut Oilille myös edellisen viikonlopun hienosta menestyksestä!!

Toivottavat: Inka ja Gem

Anonyymi kirjoitti...

Upea koira ja upeat ohjaajat molemmissa lajeissa!!! Onnea agiSM1:stä ja myös loistavasta suorituksesta tokoSMissä!! Ja peukkuja Pariisiin!

t: Riikka

Eeva kirjoitti...

Koska kerran blogia seuraan, niin onnea kultamitalista! Oli huikeaa seurata finaalia. Onnittelut myös toko-menestyksestä!

Aija ja Gini kirjoitti...

Aaltoja meg ja Pete!!!

Aija ja Gini kirjoitti...

aaltoja Meg & Pete!

Hanna kirjoitti...

Superisti ONNEA koko poppoolle myös tämän ketjun kautta :) Voitto tuli niin oikeaan osoitteeseen kuin se vain voi tulla - kerrassaan ihanaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Onnitteluhalaus teille kaikille ja Megille rapsutuksia sinne massuun. :)

t. Ansu, Myra & Ken

Katri kirjoitti...

Suuret onnittelut, olen tosi iloinen teidän puolesta :)

Maidog kirjoitti...

Onnea toko ja agilitymenestyksestä!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavasti onnea tätäkin kautta!! Todella hienoa!

Tesu&Joku

Me kirjoitti...

Kiitos kaikille ihan tosi paljon Peten ja Megulan puolesta!!

Heidi kirjoitti...

Hirmuisesti onnea upeasta saavutuksesta! :)