22.6.2011

Treenit jatkuu

-
Eilen oltiin Arjan kanssa treenaamassa Pennalassa. Ensin odoteltiin kotona ukkosen ja kaatosateen loppumista ja syötiin herkkuja:) Elämä on aikas mukavaa!

Suunnitelmissa oli ohjatun molemmat suunnat, tunnari ja seuruu. Ja piti tehdä ihan onnistuneita perusjuttuja.

Aloitin ohjatulla. Hyvä merkin kierto, josta palkka. Vein merkille, josta lähetys oikealle. Hyvin teki, samoin vasemman. Oli tosi itsevarman ja vauhdikkaan oloinen.

Tunnarissa mokaili oikein kunnolla. Ekalla kerralla tehtiin ihan normiympyrä, tosin kapulat olivat kaukana. Meni kapuloille, haisteli, otti väärän, tiputti ja toi oikean. No palkkasin tästä, kun en ajoissa ehtinyt mitään huomauttaa. Toistettiin rivinä uusilla kapuloilla ja nyt otti oikean, tiputti ja lähti uudelleen haistelemaan. Kielsin, jolloin lähti tulemaan kohti ihan matalana. Outoa. Arja laittoi kapulat paikalleen ja lähetin. Meni kapuloille, haistoi yhtä ja sen jälkeen jäi seisomaan tuijottaen minua. Olin hiljaa pitkän aikaa eikä se tehnyt mitään. Kyllä ärsytti. Käskin etsiä, jolloin nappasi vain jonkun ja lähti tuomaan ihan matalana ja pelokkaana ja sen näköisenä, että pieleen menee. Kielsin, jolloin pudotti ja lähti hakemaan seuraavaa väärää. Lähti taas hiipimään kohti, kielsin ja käskin etsimään vielä. Nyt otti oikean ja kehuin, jolloin toi sen perille edelleen aika epävarman näköisenä. Voi karseus.

Tehtiin väliin seuruuta, joka oli oikein siistiä, koska koira oli edelleen niin nöyrä. Pari vinoa perusasentoa, jotka korjasin.

Uudelleen tunnari, jossa oli nyt paljon kapuloita. Haisteli hyvin ja toi oman ihan iloisen näköisenä. Iso palkka tästä.

Zacin vuoron jälkeen tein vielä yhden tunnarin, nyt normiympyrässä. Otti heti oman ja toi mukavalla vauhdilla, mistä iso palkka. Huh huh. Nyt en tiedä, pelleileekö vai onko oikeasti muka noin nöyrä... Reagoi niin vahvasti siihen ekaan kieltoon. Luulen silti, että pelleilee. Miten se nyt pehmeäksi olisi yht'äkkiä muuttunut?

Zip ei päässyt tekemään tuolla kentällä, koska sillä on juoksu.

 

Ei kommentteja: