4.7.2011

Vaikka ja mitä

-
Nyt on ollut niin kiire, etten ole ehtinyt blogia päivitellä. Mutta kirjoitan tähän vähän koostetta.

Ennen juhannusta meille saapui 10 päiväksi Megin Nike-pentu hoitoon. Se on ollut tosi kiltti ja reipas - suorastaan vähän riehakas... Toisin kuin äitinsä pienenä se on kovasti läheisyydenkipeä ja tykkää olla sohvalla kiehnäämässä. Se oppi heti kyttäämään pihalla muita koiria, joten äiti on periyttänyt sille tämän ilahduttavan ominaisuuden. Zip on sen ehdoton kyttäyskohde:) Nike on juossut nätisti muiden kanssa metsässä ja viettänyt pitkät tovit pihalla sekä käynyt uimassa. Se on aika vesipeto ja on parissa kerrassa oppinut uimaan tosi siististi. Eilen se oli jo lähdössä järvenselälle ihan tuosta vaan, mutta sain vielä houkuteltua sen rantaan. Emme ehkä anna sitä enää takaisin, hmmm.

Nike - kuva Maikku

Juhannuksen vieton aloitimme kyläilemällä Arjan kanssa torstai-iltana Haminassa Nomin JK2-koularia juhlistamassa. Kävimme siinä aluksi pikkulenkillä omin päin Peten kanssa, kun Meg astui johonkin terävään ja anturaan tuli palkeenkieli ja haava. Verta ei tullut kovin paljoa ja saimme heti asiantuntevaa apua paikan päällä. Haava sidottiin ja silloin ja myöhemmin saamiemme ohjeiden mukaan huuhdoimme tassua kolmesti päivässä 10 min kerrallaan ja nyt se näyttää hyvältä. Tossua ja sidosta pidettiin tietty aina ulkona tassussa. Pidimme parin päivän treenitauon, mutta sitten treenit jatkuivat pehmeällä nurmikentällä eli Patarilla. Hottilaiset ovat auttaneet aina pyydettäessä ja muutenkin on treeniseuraa mukavasti riittänyt. Etenkin Pete on joutunut aika paljonkin liikkurin hommiin toisinaan...

Juhannuksena pidimme Petelle ja Megille mestaruuspippalot. Väkeä tuli paikalle pilvin pimein ja sankareita muistettiin jos vaikka millä. Lämmin KIITOS teille kaikille! Onnistuin jopa tekemään tåytekakusta syötävän, vaikka olisi sitä vähän enemmän voinut olla. Olen joutunut leipomaan ekstrakakkuja ilman jääneille:) No, lähinnä vasta tarjoiluvastaaville Maikulle ja Sadulle, joille kuuluu erityiskiitos avusta!

Kuva: Maikku


Treenattukin on, aika ajoin jopa paljon SM-agin jälkeen. Meg on nyt viime aikoina ollut reipas eikä ollenkaan sellainen outo niin kuin aiemmin eli valeraskaus lienee sitten ohi. Helpotti siltä osin aika paljon. Nyt se jo näpsii minua, ei ole äkäinen muille koirille ja jopa voisi leikkiä niiden kanssa:) Huomenna lähdemme tokon MM-kisoihin Pariisiin.

Allaolevat kuvat on ottanut Heidi Pesonen.


Meg pötkii


Meg

Meg on tehnyt osia ja kokonaisuuksia. Olemme treenanneet vähän joka puolella. Olimme Tampereella, missä oli enemmänkin väkeä sekä Söderkullassa samoin isolla porukalla eilen. Lisäksi vietimme O-pentujen tapaamista Lahdessa. Maajoukkue oli treenaamassa Lahdessa SM-agin sunnuntaina hallissa, mutta sinne en päässyt sattuneesta syystä. Yhden kerran Christan kanssa treenattiin Pennalassa. Lisäksi on treenattu hottilaisten kanssa, jotka ovat aina tulleet seuraksi ja avuksi tarvittaessa, mistä iso kiitos! Helle on ollut aikamoinen ja aika ajoni on tuntunut, ettei yhtään jaksaisi enää.

Eniten huolta on tuottanut ohjattu. Joka toinen päivä on mennyt hyvin, joka toinen huonosti. Lauantaina olimme heti aamusta Peten kanssa Pennalan kentällä, missä Meg mokasi ohjatun vasemmalle tällä kertaa. Koska tätä on nyt jatkunut jonkin aikaa, oli pakko panna peli poikki ja vielä vaikeuttaa treeniä. Siispä laitoimme keskikapulan ihan lähelle vasenta, jolloin koira mokasi ja otti väärän. Huomautin, lähetin uudelleen ja teki tietty oikein. Teimme vielä kerran molemmat suunnat. Illalla menimme nopeasti käymään Korkeavireellä, missä teimme ohjatun vielä. Teki tosi nopeasti ja tarkasti eikä ollut mitään ongelmia. Eilen Söderkullassa teimme ihan normin molempiin suuntiin ja teki tosi hyvin. Ehkä sulkeiset auttoivat. Merkin olen ensin kierrättänyt, sen jälkeen se on kiertänyt minut vauhdissa ja kun lähtee kovaa uudelleen merkille, olen sanonut "piste". On ollut hyvä tapa. Tänä iltana teen vielä helpon harjoituksen tässäkin lilikkeessä.Seuruu on ollut aika hyvää. Olen huomauttanut, jos on töninyt. Erityisen loistava oli Korkeavireellä. Hurjan tarkka eikä koskenut ollenkaan. Tuollaisen seuruun jos saisi mukaan maailmalle, huoh. Lisäksi on tehty häiriötreeniä, kun on tahtonut vähän vilkuilla ympärilleen. Sekä tietty vahdittu noita istumisia, jotka ovat olleet milloin hitaita, milloin nopeampia.Idari on ollut ihan hyvä, ei ole tehnyt virheitä. Luoksetuloa olen tehnyt vain läpi. Ruutu on ollut hyvä, merkin olen tehnyt kuin ohjatussa. Ruudussa en ole laittanut maahan. Metalli on ollut hyvä jopa isolla. Tunnariakaan ei ole mokannut yhtään. Kaukoissa on tehnyt pienet normihuijaukset.

Nyt on kaikki tehty, mitä on voitu enkä yhtään enempää pysty tekemään ja piste. Hyvillä mielin lähden kisaan siltä osin.


Vesileikit ovat Megin mielestä kova juttu
 Zip

Zipu on päässyt aika helpolla. Se alkoi Megin kanssa syödä Orijen-ruokaa, mikä on lihottanut sen ja myös Megin salakavalasti. Se on käynyt kyllä lenkillä ja yhden kerran se pääsi Peten kanssa Teemun oppiin Vantaalla, mutta tokoa olen tehnyt vain kerran pentuesisarusten treenissä Patarilla. Siellä se teki tosi hienosti ja sai paljon kehuja:) Eilen Söderkullassa se oli ihan kauhea - tosin itsekin olin ihan tahma. Ei vaan jaksanut ja treenifiilis oli ihan nollassa, joten teimme vain jotain pientä ja älytöntä. Mutta kohti EVL:aa mennään. Onnea veli Tuplalle muuten tokovalioitumisesta! Ja veli Nomille JK2:sta! Täältä me toivottavasti perässä tullaan, ainakin tuossa tokossa:)

Zip pötkii

Zip pötkii lisää

Nyt Zip menee Elinan ja Arjan hyviin hoiviin viikoksi. Tiedossa on leikkiseuraa, piiitkiä lenkkejä, uimista ja veneilyä eli ihan luksuspuuhaa. Tosin myös aika vähän ruokaa... Kiitos teille ystävät jo etukäteen!

Tänään vähän treeniä ja huomenna sitten matkaan. Tokomaajoukkueen ja meidän varakoirakoiden edesottamuksia voitte seurata tästä linkistä.
Toivomme meidän pääsevän hyvin perille, Megin selviävän lentomatkasta samoin hyvin ja kaiken muunkin menevän hyvin:)) Tuleepahan ainakin kokemusta. Peukut pystyyn!

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Peukut on pystyssä ja jännäämme tuloksia!
Nike on tuossa ylimmässä kuvassa ihan Paavon näköinen!

Anonyymi kirjoitti...

Hurrrjasti onnea matkaan! Peukut ja tassut on pystyssä jo nyt!!

-Anne ja Toivo-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan :)

t.Jaana & paimenet

Anonyymi kirjoitti...

Hurjat tsempitykset matkaan! Eikun se "perfect body" päälle ja menoksi:-)))

t.Tarja & co

Hanna kirjoitti...

Onnea matkaan!!
-Hanna ja Hui-

Me kirjoitti...

Kiitos tsempityksistä! Ostin ennen matkaa kiireessä kisahupparin, jossa lukeekin Energetics ja Perfect Body... Tarja, aion kyllä pitää sitä:)) Jos ei mene pupu pöksyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti tsemppiä ja onnea matkaan!!

T. Tesu&Joku