30.9.2011

Epätietoisuus jatkuu ja treeni-iloakin on

-
Keskiviikkona kävimme illalla lääkärissä Megulan kanssa. Neurologi tutki eikä löytänyt mitään merkittävää. Ontumista ei tietenkään nyt näkynyt, vaikka kyllä se ontuu. Tutkitaan vielä lisää, mutta hänkin oli sitä mieltä, että rauhallisella lenkillä saa käydä ja tokoa treenata, kun ei kerran mitään isompaa löydästä ollut. Lisäksi lääkäri huomautti, että radan yli ei saa mennä. Tarkoitti, että agia ei saa mennä - suomi oli vähän hakusessa. Mutta vältellään siis junia:)

Eilen illalla olin treenaamassa jälleen sirkuskentän nurtsilla, nyt Riikan ja Skippyn kanssa.


Meg


Tein Megin kanssa zetan, ei ongelmia. Palkkasin ja kehuin jäävistä.

Seuruussa edisti, oli jotenkin ihan innoissaan. Pärski.
Merkkileikissä haukahteli, kun vaanin sitä:) Seisoi merkillä kyyryssä ja itse hiippailin ympyrän kehällä ja kehuin, kun haki tasapainopistettä. Kivaa Meginkin mielestä. Varmaan nyt sitten haukkuu aina merkille mennessä...
Ohjatussa tein vain alkukuuntelua. Megin pää pyörii kuin suokuikalla, kun liikkuri vie kapuloita ja se unohtaa kokonaan, mitä ollaan tekemässä. Nyt huomautan, jos katselee muita. Pitäisi keksiä tähän jokin idea, mikä pitäisi sen hereillä. Mutta mikä?
Kaukot teki tosi hyvin pelkällä äänellä.
En tehnyt muuta, mutta tästä jatketaan. Lopuksi sai rallatella noin kymmenen kierrosta ympäri ympäri. Vaihtoi suuntaa yms, joten ei liene hurjan vaivainen. Tänään kyllä sitten ontui, joten oli varmaan liikaa:((


Zip

Ziipulla on kisa lauantaina, joten tein vähän muistutteluja.

Seuruu oli kamalaa. Riikka sanoi, että nyt pää ei heilu ylösalas vaan sivuittain, koska se osuu polveeni. Jos se olisi isompi koira, sen pää osuisi ylemmäs eikä olisi niin pahan näköistä/tuntuista. Siispä aloin nostella jalkaa ja sain koiran irti, mutta kontakti edelleen säilyi. Riikan mukaankin näytti paremmalta. Tästä hyvä palkka.
Ruudun merkki jäi vajaaksi, annoin lisäkäskyn ja korjasi. Kehuin, otin pois ja lähetin uudelleen. Nyt ok ja ruutuun markkerille. Ruutu oli tosi vaikea nähdä, joten suoriutui tosi hyvin. Oli vähän levoton ruudussa ja käskin olemaan hiljaa. Riikka yritti saada lähtemään, mutta ei ollut kuulevinaan mitään ja pysyi hyvin, mistä palkka.
Ohjattu (tein hiekalla) hyvä molemmat suunnat, mutta otti ekan tosi epäsiististi ja toisen tosi tosi epäsiististi tai toisinpäin. Ei vielä osaa ottaa takaa. Kipitti takaisin ihan kuin orava, loikki häntä pystyssä tomerana.
Tunnarikin onnistui. Riikka oli laittanut noin seitsemän kapulaa riviin lähekkäin toisiaan. Meni oikealta epäsiististi ja liian kovaa, juoksi rivin toiseen päähän ennen kuin sai vauhdin pois, alkoi haistella nopealla tahdilla, otti oman tosi varmasti ja kipitti sivulle - eikä pureskellut! Hyvä Ziipu!
Sitten tehtiin vielä pieni paikallamakuu. Huudettiin käskyt toinen toisillemme. Zip kuunteli hyvin ja makasi hyvin.

Lopuksi hortoiltiin vielä loppulenkki lähes pimeässä puiston ympäri. Koirat juoksivat hyvin keskenään. Onneksi puistossa on valoja, joten aina toisinaan koiratkin näkyivät. Kiitos Riikka ja Skippy seurasta, oli tosi mukavaa! Ja ensi kerralla Wiu mukaan!

Ei kommentteja: