31.10.2011

Hakunilan viimeistelytreenit

-
Sunnuntaina olimme Hakunilassa treenaamassa, meitä oli seitsemän. Teimme kahdessa kehässä yhtä aikaa, PM-järkässä. Paikalla olot tehtiin viimeisenä.

Meg

Liikkurina oli Sirke.

Kehä 1

Zeta
Oli hyvä, ainoastaan istuminen saisi olla loppuun asti nopeampi. Meg hidasteli ne viimeiset kolme senttiä.

Ruutu
Merkki oli niin hyvä, että palkkasin narupallolla. Ruutu samoin tosi hyvä. Jätin seisomaan ja tein lopun, missä sivulletullessa taas pomppasi.

Metalli
Tein Sirken norskilla, teki ihan mielettömän hyvin. Entinen inhokkiliike on nyt jopa mieleinen:)

Kauko
Tein normia lähempää. Järkkä oli i-s-i-m-s-m, ellen ihan väärin muista. Se eka istuminen taisi olla vähän vajaa, muuten oli ok.

Kehä 2

Seuruu
Oli todella hyvä. Tehtiin suunnilleen PM-seuruu. Vain se alun peruutus oli vino, mutta korjattuna tosi hyvä. Pitää tehdä tuota vielä. Koira oli hurjan alertti, ei vilkuillut minnekään, ei painanut, oli suora käännöksissä jne. Tällaista lisää kiitos.

Luoksetulo
Tein läpi, mistä palkka. Nyt tulee hyvin ekasta kutsusta.

Ohjattu
Merkki oli ihan blääh, siis hidas. Keskeytin ja otimme uudelleen. Nyt parempi. Hyvä haku vasemmalta ja palautus suoraan sivulle. Palkka.

Tunnari
Normi. Hyvä meno, haistelu ja paluu. Peruutin karkuun.

Teimme vielä tauon jälkeen merkkiä niin, että Sirke heitteli kapuloita merkin ympärille. Ei tietty mennyt lankaan, mutta joutui vähän miettimään sentään.

Paikalla istuminen
Oli siirtänyt taas yhtä tassua.

Makuu
Hyvä makuu! Alas hyvin, mutta ennakoi sivulle. Joku on meidän vasemmalla puolella ja Tesun ääni kuulosti jotenkin ihan samanlaiselta sivu-käskyssä, joten reagoi siihen. Uusittuna ok.

Olin tosi tyytyväinen Megin tekemiseen kokonaisuutta ajatellen. Yhtään isompaa virhettä ei tullut ja asenne oli hyvä lukuunottamatta ohjatun merkkiä. Tuntui, että meillä myös synkkasi   hyvin ja meillä oli kivaa.
Edelleen pitäisi treenata kaikenlaista, mutta hirveästi en niitä enää ehdi tekemään. Kotipihalla illalla tein luoksetulon stopit ja pari ohjatun merkkiä. Teki hyvin. Meile kisatilanne ja siinä odottelut tuovat sen ison haasteen. Megillä asia ei ole osaamisesta kiinni, vaan mielentilasta ja sitä ei näin äkkiseltään pysty harjoittelemaan.
Kiitos kaikille treeniseurasta ja Arjalle myös matkustusseurasta!

Laitan tähän loppuun vielä Z-pentujen treenivideon:)

2 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Hurjan taitavia "pentuja"!!!
Jessica

Satu kirjoitti...

Hyvää matkaa! Tanskassa nähdään! :-)
-Satsu