29.12.2011

Kylläpäs meni mukavasti


Tänään illalla pääsin Marian varaamalle vuorolle Korkeavireelle. Mukana oli myös Tiina. Tein Megin kanssa kisanomaiset neljä liikettä ja Zipulla puuhastelin muuten. 

Meg


  • Zetalla aloitettiin, järkkä oli s-i-tyhjä. Seisominen oli hyvä, mutta jäi istumisessakin seisomaan. Käännyin kohti ja käskin istumaan. Koira alkoi kamalasti väistellä ja tutista, hyvä ettei heittäytynyt selälleen:). En välittänyt tietty, vaan käskin istua. No, istui ja oli ihan hakatun näköinen. Voi hyvän tähen. En sitten ottanutkaan tyhjää viimeisellä pätkällä vaan istumisen ja johan osasi oikein hyvin. Kehuin kovasti lopussa. 
  • Jatkoimme luoksetulolla, minkä otin läpi. Oli hyvä. 
  • Ruudun merkki oli ihan super, nopea ja täsmällinen, sellainen iloinen. Ruutu oli myös loistava: ihan taakse. Ei kuullut stoppiani, vaan kun en sen mielestä sanonut mitään, alkoi teputtaa yritteliäästi paikallaan; luuli, ettei ollut hyvällä paikalla. Stoppasin uudelleen ja kehuin. Jätin seisomaan ja teimme loppuosan. 
  • Ohjatun merkki oli myös hurjan hyvä, ihan suora takana. Samoin nouto vasemmalta oli siisti ja reipas. 
Loppupalkan annoin kehän ulkopuolella. Ensin nameja pussista reilusti ja sitten lelupalkka. Olin todella tyytyväinen. Olin itse mielestäni selkeä ja rauhallinen. Sanoin esim rauhassa merk-ki, samoin ruu-tu. Olinpas ylpeä itsestäni!

Zip

  • Ensin seuruuta, mikä oli hyvää. Heti kun vain keskittyy, tekee hyvin. Teimme etenkin ympyrää vasemmalle. Vasemmalle kääntyminen on Ziipulle ihan tosi vaikeaa. 
  • Tein malttitreeniä. Heitin pallon ja koira istui sivulla. En päästänyt lähtemään, ennen kuin nosti pään ylös sivulle ja otti kunnon kontaktin. Ei ilman apua tajunnut vielä. 
  • Lopuksi taas kuuntelutreeniä jääviin. Laitoin lautasen päälle namia ja päästin koiran hakemaan ne n viiden metrin päästä. Laitoin uudet namit, lähetin ja käskin istumaan puolen metrin päässä lautasesta. Vähän mietti pysähtyykö, mutta päätti pysähtyä ja teki hienon istumisen. Tein näin myös seisomisia ja maahanmenoja. Aina välillä pääsi suoraan lautaselle. 
  • Luoksetulon stoppeja tein myös samalla takapalkalla, oli hyvät. 
Kivat ja onnistuneet treenit! Kiitos Maria kun pääsin mukaan ja kiitos Tiinalle avusta!

Ei kommentteja: