22.12.2011

Kotkat lentävät

-
Tänään oli vuorossa kotkien treeni Korkeavireellä. Kotkista paikalla olivat Arja, Tarja ja minä. Tietysti syötiin myös jouluherkkuja...

Meg


Meg teki ensin
jääviä, missä ei ollut ongelmia. Hyvin ja hyvällä asenteella kaikki. Sitten seuruuta, mistä saimme kehuja. Ruudun merkki oli ok, mistä palkka. Samoin ruutu oikealle oli hieno, paikka ihan takana. Tästä hyvä palkkakin ruudussa ensin nameilla ja sitten pallolla. 
Ohjatun merkin myös palkkasin, oli oikein tosi hyvä. Haku samoin virheetön, ei pyöritellyt. Tästä myös palkkaa. 
Tunnari tehtiin pitkältä matkalta 10 kapulalla. Meni kapuloille keskeltä ja aloitti haistelun vasemmalta. Bongasi oman, meni yli seuraavalle ja palasi heti ottamaan oman. Laukalla takaisin. Olipa hyvä!

Ruutu vasemmalle olikin sitten kompastuskivi. Jäi aika eteen. Sitä sitten jouduin hinkkaamaan läheltä ja kauempaa, taukokin pidettiin välissä. Läheltä teki pari kertaa tosi hyvin, mitkä palkkasin ruudussa. Muutaman kerran peruutti nopeasti oikeaan paikkaan, kun ensin jäi eteen. Otin tuolloin pois, kehuin ensin mutta en tietty palkannut. Muutaman kerran vein oikeaan paikkaan. Ihan reippaasti juoksi ruutuun joka kerta. Yritin kehua myös silloin, kun oikeasti mielestäni yritti, vaikkei ollutkaan ihan takana. Lopuksi saatiin yksi oikein hyvä, mistä iso palkka. Huh. 


Zip


Jäävillä aloitettiin. Teki tosi hyvin kaikki, kun pyörittelin sitä edessäni. Tein pari istumista ja stoppia myös, kaikki ok. Jätin myös seisomaan ja hyppelin siellä täällä. Yhden kerran mokasi, sitten oli hievahtamatta. 

Seuruu näytti kuulemma aika hyvältä ja rauhalliselta, myös siirtymät normista hitaaseen. 
Ruutu oli hyvä, tosin merkki ei ollut ihan suora. Korjasin sen, ennen kuin pääsi ruutuun. Ohjatussa sama juttu. Haki kamalan rumasti ja oikein lennätti kapulan pitkälle:(. Yritin kieltää, mutta olin myöhässä. Tein sitten nostoja taas takaa. Turha tehdä ohjattua, kun ei vielä pysty ajattelemaan oikein kapulalla. 
Lopuksi vielä kuuntelutreeniä, teki hyvin. 


Kiva treeni, kiitos kotkille ja Petelle seurasta! Nyt alamme laskeutua lennosta joulun viettoon. 

Ei kommentteja: