9.12.2011

Lunta lunta

-
Maisema on muuttunut valkoiseksi ja mieliala on kummasti kohonnut sen myötä. Alkaa jo vähän tuntua jouluisammalta.

Eilen käytiin Kirstin kanssa lenkillä ja treenaamassa Hollolan hallissa illalla.

Zip

Ziipu aloitti tunnarilla. Ensin tehtiin yksi läheltä. Kirsti vei paljon kapuloita ja oman sekaan. Zip meni siististi, vaikka lähdössä jouduin vähän odottelemaan, että malttoi ottaa kontaktin. Hyvin haisteli ja bongasi oman. Kehuin, kun lähti tuomaan ja palkkasin heti ilman sivulle tuontia. Tehtiin vielä toinen, nyt kauemmas. Edelleen oli siisti.

Seuruussa oli aika hyvä! Tein siirtymiä ja niissä on edelleen kovasti hiomista. Samoin paikallaankäännöksessä vasemmalle tahtoo pylly mennä taakseni. Kaiken kaikkiaan ihan ok.

Kapuloitakin nostettiin ja pidettiin. Puulla onnistui tosi hyvin kaikki nostot, samoin pitäminen sivulla oli hyvin muistissa tiistain jälkeen. Nosti heti pään ylös, mistä kehut ja palkka. Metallin kanssa oli huomattavasti vaikeampaa.Tuli sivulle ihan kyyryyn ja pää venyi alas ja eteen. Ilme oli oikein tuskainen:) Saatiin kyllä pari onnistumistakin.

Malttia harjoiteltiin myös sivulla ja merkillä. Yritti kovasti keskittyä ja malttoi tosi hyvin odottaa käskyjä. Ei mitään hätäilyjä tms. Tosi hyvä treeni Zipulla.

Meg

Megilläkään ei liene valittamista. Se sai muutaman kerran kiertää merkkiä sekä ilman kapuloita että kisamaisesti. Hyvin teki, jokaisen jälkeen sai palkan. Sen jälkeen pari ruutua, ensin kiertämällä merkki ja vielä putken kauttakin. Paikka oli hienosti takana. Markkerikin oli ruudussa, mutta ei sitä kyllä huomannut. Lopuksi vielä pelkkää merkkiä, nyt "merkki"-käskyllä. Tosi hyvin teki. Oli iloinen ja yritteliäs ja pinkoi merkille ihan itsekseen ja haki oikean paikan hienosti. Saapi nähdä, mitä tekee Pieksämäellä. Mitään odotuksia ei enää ole, joten saa mennä ihan rennosti itsekin.

Lopuksi käveltiin vielä lenkki lumisessa maisemassa. Hollolassa on ihan hurjasti lunta. Lenkkipoluilla oli jo hiihdetty, joten enää niille ei taida uskaltaa mennä, jos lumi pysyy maassa. Kiitos Kirsti avusta ja seurasta!

Lauantaina on aikainen lähtö, klo 5.15. Huh huh. Tänään illalla on vielä konsertti Sibeliustalossa, joten yöunet jäänevät vähiin.

Ei kommentteja: