4.1.2012

Ei virheetöntä, mutta asenteellista...

-
...Nimenomaan hyvää asennetta. Nimittäin tänään Hollolassa.


Meg
  1. Tunnari - Maria liikkuroi. Siisti ja tarkka, sivulle hyvin ja paluukin oli laukalla, ainakin puolet matkasta:) Kapulat olivat ympyrällä. Tästä juostiin palkalle ulos, missä sai nameja ja palloleikin.
  2. Ruudun merkki oli suora, vaikka varmasti teki mieli jättää vajaaksi. Itse ruutuun jäi keskelle, huusin stop. En tiedä, olisiko pysähtynyt muutenkin jo vähän liian eteen. Jätin seisomaan ja kiersin kuviot. Aika siististi sivulle. 
  3. Ohjatun merkki oli tosi hyvä, kehuin. Lähti vasemmalle, mutta kaarsi keskelle. Huusin "stop", pysähtyi hyvin kapulan väärälle puolelle. Olin hetken hiljaa ja varmaan ekaa kertaa elämässään Meg itse mietti oikein kovasti, mihin olisi pitänyt mennä. Siis sillä tavalla innokkaasti pohti. Käskin hakea, jolloin meni väärän yli suoraan vasemmalle ja sieltä suoraan ja kovaa sivulle, ei purrut. Olin tosi tyytyväinen, vaikka tuo moka mennessä tulikin, koska asenne oli niin hyvä! Ei tullut nihkeästi takaisin tms.
  4. Luoksetulo oli mielestäni siisti. Hyvin juoksi ja teki jäävät. Taas juostiin ulos palkalle, koira oli ihan innoissaan. Varaliikkeenä oli metalli, mutta eipä sitä tarvinnut tehdä, kun meni niin hyvin. 

Zip

  1. Zetassa järkkä oli s - tyhjä - i. Teki pätevästi. Seisoi kuin tatti ja käänsi pään odottamaan oikealle puolelle. Sama istumisessa. Tietty olisi vielä mukavampi, jos seisoisi pää suorassa, mutta sitä en ole opettanut vielä. Istuminenkin oli tosi hyvä kuulemma, joten vahvistaminen joka paikassa ei ole mennyt hukkaan.
  2. Ruudun merkki oli hyvä, suora paikka. Meinasi liikaa tahtoa ruutuun, joten tein istumisen ja seisomisen ennen sinne päästämistä. Ruutu oli hauska, koska Zip joutui matkalla väistämään Markon ja Wiin päästäkseen perille. Oikein pujotteli ja väisteli toisten palloleikkiä. Paikka oli oikein hyvä, hieman oikealla, mutta meni varmaan vähän tuon lähellä olleen häiriön piikkiin. Loppuosa oli hyvä. 
  3. Luoksetulon stoppi ei ollut mikään ihan paras, joten tein sen toistamiseen maahanmenon sijasta. Nyt oli parempi. Siististi sivulle. 
  4. Metallissa ehti taas vähän kyyristyä ennen lähtöä ja vielä tyhmästi päästin sen lähtemään, jotenkin yllätti. Siisti nouto. Ei vielä nostanut sivulla päätään ihan ylös, oli kuitenkin jo parempi asenne. Autoin vähän kädellä ja vapautin, kun nosti pään. Ulos palkalle. 

Megin kanssa tein vielä ruudun hyväksi lopuksi. Ensin jäi keskelle ruutua. Käskin uudelleen ja hakeutui oikeaan paikkaan. Kävelin ruutuun ja taputin oikeaa paikkaa vielä. Uudelleen merkille ja ruutuun. Nyt tosi hyvään paikkaan keskikohdan taakse. 

Oli tosi kivat ja hyödylliset treenit. Luulen, että tällainen nopea rytmi käy hyvin Megille. Koetan nyt välttää jankkausta, mutta olen tarkkana kaikista lintsailuista. Niitä ei kyllä ole ollutkaan. Käytiin vielä kävelyllä Elinan ja Peten kanssa, saivat koirat vähän päästellä. Mikään ei tunnu Megiä enää vaivaavan, tosi mukavaa! Vettä lotkotti, lämpotila oli parin asteen paikkeilla. Lumet saavat taas kyytiä. 

Ennen ruoan antamista Meg joutui tekemään vielä tunnarin sisällä. Jestas, kun sillä oli kiire. Oli silti siisti. Hyvän palkan sai: täyden ruokakupin, nam. 

Ei kommentteja: