4.1.2012

Talvi tuli

-
Eilen tiistaina Hollolassa Katin, Elinan ja Marian kanssa. Keli oli ihan kiva, just pakkasen puolella ja lunta maassa. Lisääkin sateli.

Tein molempien koirien kanssa kokonaisuuksia.

Meg

  • Aloitettiin zetalla, s - i - tyhjä. Oli todella hyvä. Istuminenkin oli nopea. Juostiin ulos palkalle, ensin namia ja sitten vielä palloleikki.
  • Tämän jälkeen saman tien uudelleen kehään. Ensin ruutu, minkä merkin palkkasin, koska oli niin hyvä. Ruutu oli hieno, ihan takareunaan. Kati käskytti loppuosan, kävin matkalla namittamassa Megin. Sivulle tullessa pomppasi, mutta siitä viis nyt.
  • Tunnarissa mokasi. Kapuloita oli kahdeksan ympyrällä, oikea alareunassa. Meg tuli ympyrää pitkin, mutta ennen oman tuloa kohdalle kolautteli kahteen kapulaan hampailla nopeasti. Ei nostanut, mutta oli ihan hilkulla. Uusittuna oli oikein siisti. Tätä pitää vielä muistuttaa ennen kisaa.
  • Ohjatun merkin palkkasin leluun. Hieno haku, tuli ihan suoraan sivulle. Loppupalkka heti ulkona.
Meg oli todella hyvä, mutta aina tulee jotain - nyt tunnari. Tässä oli viimeksikin jotain häikkää. Silti minusta tuntuu, että eteenpäin on menty kovasti verrattunna esim viime vuoteen. Silloin karsinnat menivät hyvin, mutta koko ajan ote alkoi lipsua, vaikka se ei vielä pisteissä näkynyt. Oiken opetin koiraa siihen, ettei kisoissa tarvitse tehdä ihan kunnolla. Oli kyllä useimmiten silloin reipas, mutta myös röyhkeä. Itse olin vain tyytyväinen, kun saimme hyviä pisteitä - vaikka tiesin kyllä, ettei kaikki ollut hyvin. Vaikea selittää, ehkä joku tajuaa:)
Olen nyt oikeasti jotenkin varmemmalla pohjalla, kun olen vaatinut Megiltä kunnollista tekemistä enkä vain ole lahjonut sitä ja laittanut silmiä kiinni. Kun vain saisin tämän rennon, mutta silti jämptin otteen säilymään Lempäälään. Kun eihän siellä ole paineita ja saan korjata koiraa, jos lintsaa. Pisteiden keruun olen jo unohtanut, joten mitään hävittävää ei voi olla. Eikä ole odotuksiakaan, kun tiedän, että voi mennä vielä monta kisaa, ennen kuin vastaa vaatimuksiin oikein. Joten eikö voisi olla ihan hyvä olo? Olen päättänyt ottaa jonkin elvyttävän ja rentouttavan eliksiirin tai kaksi ennen kehää. Jekku auttaa aina?

Zip

Tehtiin myös kisanomaisesti neljä liikettä, mitkä Kati ja Elina päättivät etukäteen.
  • Seuruun liikkuroi Kati. Oli todella hyvä Ziipun seuruuksi. Olin oikein tyytyväinen. Vähän oli ennakoinut vasemmalle käännöksiä, mutta kontakti piti ja pää oli hiljaa. Siitä palkkasin namilla.
  • Tunnarin teki siististi, mutta paluussa kuulin rusauksen kapulasta. Ei liikuttanut, mutta puri edelleen. Mrr.
  • Ohjattu oli hieno! Supernopea ja siisti merkille meno ja nopea, siisti haku. Oli yrittänyt ottaa takaa, mutta usko loppui ja nappasi kuitenkin edestä. Mutta siististi! Tuli hurjaa vauhtia sivulle, mutta yhtään ei osunut.
  • Kaukot teki hurjan sukkelasti, mutta hieman oli lintsannut s-i ja s-m. Tuli eteen reilut viisi senttiä ainakin. Näitä pitää muistutella kotona. Lisäksi ehti vilkaista liikkuri-Elinan käsiä joka välissä tosi ällistyneen näköisenä:)
Kiva treeni, kiitos avusta kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jekku on hyvä lääke :)) Lauantaina nähdään!

Jessica

Me kirjoitti...

Kokeiltu on?:)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä... :)

J

Me kirjoitti...

Jekkupullo ostettu Oilille :)

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti jekku auttoi:-)))

t.Tarja