24.1.2012

-
Illalla treenaamassa Elinan ja Lauran kanssa. Pakkasta oli liki 10 astetta, mutta hienosti tarkeni silti. Luntakin tuli vain lisää, joten taas joutui vähän kahlaamaan. 

Meg

  • Aloitin luoksetulolla, jonka tein ensin läpijuoksuna. Siististi sivulle. Toisella pysäytin ja otin siitä suoraan sivulle.
  • Ruudun merkillä jouduttiin neuvottelemaan, kun jätti vähän vajaaksi. Korjautin ja otettiin uudestaan ainakin kaksi kertaa. Olisi pitänyt mennä siirtämään heti. Ruudussa jäi keskelle ja sitäkin jouduttiin hinkkaamaan. Lopuksi saatiin hyvä merkki ja ruutu ihan takalaitaan. Ensi kerralla en halua neuvotella, vaan menen korjaamaan.
  • Tästä jatkettiin ohjattuun, mikä olikin ihan superhieno. Merkille menokin oli niin nopea ja täsmällinen, että oli pakko palkata. Haku oli vaikea oikealle, kun kapulaa ei tahtonut näkyä ollenkaan ja keskikapula taas näkyi selkeästi. Juoksi kovaa ja mietti hyvin. Kaarsi ensin keskelle, mutta sitten lähti oikealle ja bongasi kapulan. Hieno sivulletuonti, mistä iso palkka.
  • Tunnarissa sitten tunaroi. Kapuloita oli pitkä rivi. Oma oli vasemmalla, merkkasi sen. Jatkoi sitten matkaa ja nappasi väärän ihan tyytyväisen näköisenä. Voivottelin kovasti ja lähetin uudelleen. Meni kapuloille uudelleen ja nyt haisteli tosi tarkasti ja toi siististi oikean. Tästä vain kehut. Uusittiin alusta lähtien ja nyt oli todella hyvä, mistä iso palkkakin. Tunnari on nyt ollut tosi epävarma jo pitkän aikaa, nimenomaan yhdistettynä kisanomaiseen treeniin – mitä tämä ei edes ollut. Tätä pitää jaksaa tehdä.

Zip

  • Aloitimme seuruulla, mikä oli tosi hyvää nyt. Tein siirtymiä normista hitaaseen ja toisin päin. Lisäksi kääntymisiä vasemmalle, olivat nekin ok. Vielä tehtiin häiriseuruuta, missä koiralle huudeltiin erilaisia käskyjä läheltä ja kauempaa. Hienosti kesti nekin, korvat vähän kääntyilivät ajoittain, mutta kontakti ja asento säilyi.
  • Lopuksi tehtiin luoksetulon stoppeja. Teki hyvin ja meni hakemaan Elinalta jokaisesta palkaksi namia.

Kävimme vielä lopuksi kunnon lenkillä Löytyllä, mikä olikin tarpeen, sillä ennen treeneihin lähtöä kävimme pikku-Sagan synttäreillä herkuttelemassa. Ihan tunsi, miten kroppa vaati liikuntaa. No höpö höpö, sohvaa se huusi:) No, kotona olin vähän kymmenen jälkeen... Mutta oli se sen väärti!

Tänään on koirilla vapaapäivä.

Ei kommentteja: