5.6.2012

Vierailuja, ajeluja, nurmikkotreeniä...

-
Viime viikolla keskiviikkona ajelutin Peten uutta työsuhdeautoa ympäriinsä työkaverini Paulan kanssa. Oli kiva ilta rantakahvilassa ja Mukkulassa käynteineen:) Koirat olivat kyydissä mukana. 


Hiivatti 500 ja sen pätevät matkustajat


Mitäs me tulppaanit

Torstaina vietimme naisteniltaa Lekulla Paimelassa. Voi että oli ihana ilta. Emme olleet aikoihin nähneet porukalla ja kyllä sitten naurettiin ja vähän itkettiinkin. Ja syötiin ihanaa, juuri pyydettyä kuhaa voissa. Ja juotiin liikaa viiniä. Nam. Lisää tällaista, kiitos! 
Ihanat naiset rannalla - Hanna, Maikku ja Leku


Viikonloppu hurahti mukavasti. Perjantaina olimme porukalla Vuorenmailla vähän treenaamassa ja luomassa HOTille taisteluhenkeä ässämmiin. Kaikenlaisia hienoja ideoita kyllä saatiinkin, mutta itse tokosta ei taidettu juurikaan puhua:) Hotti, hotimpi, hottis, heiii... 

Lauantaina juhlittiin kummipojan ylppäreitä, mutta sunnuntaina palattiin taas treeniruotuun, tällä kertaa Tikkurilassa. Ansu ja kumppanit olivat järjestäneet kunnon kehätreenit kivalle nurtsialueelle. Meitä oli varmaan viitisentoista. Teimme SM-liikejärkässä. Pete kävi ensin kisaamassa agilitya (hyl, 5, 0) ja tuli suoraan kisoista tokoon. Reipasta. Meg oli todella mukavassa vireessä ja oli kiva katsoa sitä. Tottakai sen täytyi olla vähän väsynyt, mutta ei sitä juuri huomannut.

Zip

Tein Maijan ja Nyytin parina. Oli hauskaa nähdä heidän hienoa tekemistään.

Paikalla olot Istuminen oli oikein hyvä ja alertti. Paikalla makuussa oli mennyt vaivihkaa lonkalle, muuten oli ihan hiljaa ja suorassa.

Kehä 1
Zeta - Tuntui mukavalta, kaikki jäävät ok ja seuruukin ilmeisesti aika kivaa.
Metalli - Oli hyvä, mutta ei ihan nostanut päätään niin paljon kuin haluaisin sivulla.
Tunnari - Meni aika kovaa ja aloitti keskeltä. Hosui, mutta toi oman.

Kehä 2
Ohjattu - Hyvä merkki, tosin jouduin odottamaan hetken ennen kuin otti kontaktin. Hyvä haku vasemmalta, hyvin sivulle.
Kauko - Tämä oli yllättävän hyvä. Venyi m-s etupainoiseksi kyllä, mutta nyt oli s-i sekä s-m aika hyvät!
Luoksetulo - Stop ok. Lähti siitä banaaniin. Ei mennyt maahan ekalla käskyllä. Kun meni, oli vinossa. Tekee näin aika usein ja maahanmeno on vino vasemmalle. Johtuu varmaan siitä, että miettii tuota sivulle tuloa. Tämä pitää muuttaa SM-kisojen jälkeen jossain vaiheessa. Tein vielä pari maahanmenoa lähellä, lyhyellä matkalla. Olivat suoria.

Kehä 3
Ruutu - Tykkäsin, hyvä merkki ja paikka ruudussa. Loppuosa myös ok.
Seuruu - Tähänkin olin aika tyytyväinen. Nyt oli mukana ja piti hyvin kontaktin. Maija kommentoi, että tekeminen oli tasaantunut eikä ollut edes pylly poikittanut kovin paljon.

Olin oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. Kaikennäköistä sattui enkä niille enää mitään ehdi tehdä. Näillä mennään. Kiitos Maijalle avusta!

Meg

Kehä 1
Zeta - Oli muuten hyvä, mutta jäävät olivat vähän tahmeat.
Metalli - Oli hyvä.
Tunnari - Hämpsäsi väärää, toi oikean. Oli jotenkin hätäinen.

Kehä 2
Ohjattu - Hyvä
Kauko - Tämäkin oli ok.
Luoksetulo - Tässä tahmaili stopissa eikä vauhtikaan ollut stopin jälkeen kovin hyvä. Pete jätti maahanmenon pois.

Kehä 3
Ruutu - Hyvä
Seuruu - Tuntui mukavammalta kuin ennen. Peten pitää itse vielä vähän rentoutua mm käsistään.


Sirke oli Peten parina ja Pete saikin tosi hyviä vinkkejä. Kiitos Sirke!-------------------------------------


Maanantaina olimme Mukkulassa töiden jälkeen treenaamassa Peten kanssa. Ihanat nurtsit tammien alla eikä juuri ketään missään. Patari oli aika täynnä jo viideltä.

Zip

Seuruun tein lyhyenä ja palkkailin välillä. Tuntui mukavalta. 

Ohjatussa haki vasemman, hyvin!
Ruutukin oli ok, paikka oli hyvä, vaikka oli kehänauhatkin lähellä. Palkkasin nameilla merkin. 
Luoksetulossa tein maahanmenoja. Teki hyvin läheltä ja kauempaa. Jätin lelun sen toiselle puolelle ja se vetikin sitä hyvin suorempaan, pois banaanista. 


Meg


Seuruuta hinkattiin. Pete oli rennompi ja näytti hurjan paljon paremmalta. Hyvä!
Ruudut kahdesta suunnasta olivat hienot, paikka ihan takana ruudussa. Ja sekä ruudun että ohjatun merkki olivat hienot. Ne Pete palkkasi erikseen. Luoksetulossa on vielä sanomista, mutta se on se mikä on. Napakampi käsky pitää sanoa seisomisessa. 


Hienoa oli treenata noin loistopaikassa. Kävelimme vielä jäähdyttelylenkin ja koirat pääsivät heittämään talviturkin. Tällainen nähtiin kotimatkalla, hauska!

Tänään tiistaina otettiin sitten viimeinen treeni ennen ässämmiä. Olin Markon ja Wiin kanssa Mukkulassa. 

Zip

Tein vähän kaikkea vähän ja paljon palkalla. Seuruu ei ollut kuulemma hullumpaa. Ohjattua jouduin sitten ottamaan muutaman kerran, sillä nyt oli vuorostaan oikea hukkunut. Sitten kyllä meni hyvin. Saimme mukavasti yleisöäkin, sillä Mukkulassa oli jokin tutustumiskävelykierros. Muutoin kaikki meni hyvin, jopa ruudun korjaukset koiran seistessä sen takana ja sivulla. Ei lähtenyt juoksemaan päättömästi. Liikkeestä jäävät olivat hyviä, tein juoksusta. Luoksetulossa teki ihan ok-jäävät, myös maahanmenon. No, oli vähän vino:)


Wii näytti hienolta ja Marko tyytyväiseltä:) Kävelimme loppuun vielä mukavan lenkin. Olimme molemmat varsin hyvällä tuulella, sillä treenit olivat hyvät. 

Otin Peten kyytiin hierojalta, mentiin kotiin ja tehtiin tunnarit. Meg oli hyvä, Zip sohlasi. Pete huomautti sille kapuloilla, kun ihan napsi väärää. Uusittuna oli ok kahteen eri suuntaan. Hyvä!Nyt vaan lenkkiä ja lepoa ennen Kuopiota. HOT majoittuu Iso Valkeisessa. Tiedossa pitkiä päiviä ja mukavaa yhdessäoloa. Nyt se on sitten siinä treenien kanssa. Enempää ei pysty. Katsotaan sitten viikonloppuna, mikä on päivän kunto. Mitään suurempia odotuksia ei ole, kun on noita kaiken maailman virheitä tullut meille molemmille. Hienoa mielestäni, että Pete lähtee mukaan niin ennakkoluulottomasti. Jännää. 2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kuopiossa tavataan :) Kismet-auto on mieletön, haluan myös sellaisen :))

Me kirjoitti...

Kiva nähdä teitä Kuopiossa!! Tsemppiä teille!
Ja kyllä - tuo auto oli kerrasssaan hauska:)