29.10.2012

Juhlia ja kouluttamista

-
Viikonloppu meni kouluttamassa. Ensin lauantaina oli HOT:n koulutus Vironmäen maneesissa Vuokon ja Lauran kanssa. Olikin tosi kiva päivä pakkasesta ja kylmyydestä huolimatta: hyvä puffa ja mukavia kurssilaisia, kiitos kaikille! 

Zip
sai tehdä näytöksessä kuuntelutreeniä teemalla merkkiä, leluja, kapuloita, ruutua ja kaukoa. Teki erinomaisesti - oli kuulolla ja teki lähes kaikki pyydetyt jutut oikein. 


Sunnuntaina koulutettiin Peten kanssa BATtilaisia muutama tunti. Aiheena oli agility. Oli kovasti mielenkiintoista ja niin kivoja koiria! Ihan houkutti varastaa pari-kolme... 


Treenasimme vähän myös omia koiria. Zip teki seuruuta, merkkiä ja sivulletuloja kapulan kanssa. Hyvin teki. Näimme myös Hannan ja Megin-poika-Paavon. Paavo näki vain äitinsä, joka taas ei nähnyt poikaansa ollenkaan. Ihana Paavo!


Hallilta mentiin Ikean kautta Heidille juhlimaan Zipun-sisko-Fanin tämän vuoden saavutuksia. Heidi oli panostanut tarjoiluun ja saimme sushia, maailman parasta fetapiirakkaa ja vaikka mitä. Niin ja Fresitaa. Maria ei päästetty tällä kertaa avaamaan pulloa:) Niin oli hauskaa, ettemme osanneet kotiinkaan lähteä ajoissa. Lahdessa odottivat nimittäin toiset juhlat Pian ja Alvinin luona. Pete ei enää ehtinyt sinne mukaan, mutta itse sain taas herkkuja, voi nam sentään. Ja vaaleanpunaista samppanjaa... Viihdyin  siellä iltamyöhään hauskassa seurassa ja kun tulin kotiin kaaduin puolikuolleena sänkyyn. Vauhdikas viikonloppu, mutta todella mukava. Päivänä ennen lunta,
Renksun harjulla

-------------------------------------------

Tänään olimme HOTin treeneissä Hollolassa. Teimme Elinan ja Marin kanssa. Zip oli tosi pätevä. 


Ohjattu
  • Ensin ohjattua ulkona lumessa. Pete vei alustat kisanomaisesti ja laittoi namit oikeanpuoleiselle. Lähetin läheltä merkille ja siitä kolmesti alustalle. Kertaakaan ei mennyt keskelle. Hyvin hakee suuntaa nyt. Saman jutun teimme vasemmalle ja siinäkin oli hyvä. 
Seuruu
  • Tein pitkää pätkää suoraa. Zip oli hyvä jo ekan puolivälissä ja jatkoi hyvin. Piti kontaktin, ei ollut levoton. Ässän tehdessä ruutua Zipulla oli vaikeaa, mutta selvisi aika hyvin. 
Luoksetulo
  • Eka suorana vauhtipalkkaan. Malttoi odottaa todella hyvin. Seuraavalla kerralla stoppasin, mistä vauhtipalkkaan. Seuraava stopista maahan, mistä namipalkka. Vielä maasta läpi läheltä vauhtipalkkaan, sekin kovaa. Hyvä. Olin tyytyväinen malttiin. 
Tunnari
  • Tein vain kapulan palautusta. Jätin kapulan koiran eteen ja menin jonkin matkan päähän. Toisti kahdesti lujaa ja suoraan, ei pureskellut. 
Ruutu
  • Tein vain merkkiä. Valmistelin hyvin ruutuun. Ekalla kerralla tönäisi merkin nurin, mistä voivottelin ja teimme uudelleen. Nyt ok, mistä vauhtipalkka. 


Todella hyvä treeni. Pete oli jo aiemmin hallilla lenkittänyt koirat ennen ja jälkeen Megin aksatreenin, mutta kävimme vielä pieneilä lenkillä lopuksi. 


Ei kommentteja: