11.11.2009

Kausalassa

Eilen tiistaina treenasin tokoa Kausalassa Tarjan, Elinan ja Katrin kanssa. Teimme pareittain yhtä aikaa koko maneesissa. Tosi hyvää häiriötreeniä. Kiva oli nähdä myös "pikku"-Nomia, joka on niin samanlainen kuin sisarensa Zip. Koko vaan on vähän eri luokkaa:)

Meg

Seuruussa Tarja vahti perusasentoja. Taas muutama hyvä, mutta muutama oli sisään vino. Riippuu siitä, miten itse teen. Täytyy miettiä ja kuivaharjoitella.
Idari oli ok, tosin Tarja naureskeli vasemmalle käännöksissä, kun tein ne niin yli. Mutta koira teki ihan ok, jopa istuminen oli Megille ihan sukkela. Palkkasin siitä.
Luoksetulossa tuli kovaa eikä pahemmin ennakoinut paitsi nytkähti ekalla käskyllä ekassa jättämisessä. Käskytettiin kaksi kertaa. Seisomisesta ei nytkynyt eikä makuusta. Kehun nyt ensin ennen luoksetulokäskyä.
Ohjatussa tein kiertoleikkiä merkillä, toimii ihan hyvin. Ongelma on se, ettei kierrä tuota ihan matalaa tötsää vaan kääntyy pois aiemmin. Pitää se opettaa.
Ruudun merkillä myös kierrätin, mutta ongelmaksi tulee varmaan käskyn ajoitus kun menee niin kovaa... No, ainakin lähti kovaa ja juoksi kovaa. Ja ennakoi, höh.
Paikallamakuu ja istuminen ok vahdittuna. Meg oli taas treenissä tosi yritteliäs ja innostunut eikä välittänyt nähdäkseni häiriöstä. Kivaa!

Zip

Pikkuseuruuta askel kerrallaan, sitten muutama askel. Kummallista hiihtelyä minulta, mutta Ziipulainen seurasi tosi hyvin katse kasvoissa (käsi oli selän takana). En ole sitä koskaan imuttanut, kun en ole osannut, mutta tämä tuntuu toimivan ihan hyvin (vielä).
Luoksetuloa jalkojen välistä. Ekalla kerralla ei tajunnut lelua jalkojen takana, vaan törmäsi jalkaani kun yritin saada sitä osumaan väliin. Motoriikkani alkaa osoittaa hiipumisen merkkejä:)) Toka kerta ok.
Noudon teki puulla hyvin, mutta superohut metalli oli liikaa ja kantoi sitä vain pienen matkan. Elina sanoi, että se on metka, kun ei sinänsä jahtaa kapulaa (niin kuin monet tekevät pentuina), mutta sillä on ihan hurja kiire takaisin sen kanssa. Luonnonlahjakkuus!

Ruutuun pinkoi hyvin, tosin taas karkasi sinne kerran Tarjan asettaessa sinne palloa.
Vielä vähän kaukoa läheltä m-s. Hätäilee ja ennakoi. Mitenkähän sen i-s nyt opettaisi? Takajalat taakse vai etujalat eteen, kas siinäpä kysymys.

Taas ihan liian pitkät treenit. On otettava munakello käyttöön, ei auta. Kivat treenit oli ja myöhään meni. Näin outoja painajaisia yöllä. Aamulla oli kuitenkin ihan reipas olo, kun oli niin mahtavan näköistä. Lunta satoi sen verran että puutkin olivat valkoisia. Kävin aamulenkillä metsässä otsalampun avittamana. Hassua, että pimeässä metsässä aina vähän hirvittää. Vaikkei edes tiedä mitä kuvittelee siellä olevan. Pete sanoo, ettei mulla ole mitään hätää, kyllä roistot tulevat katumapäälle pian:))

Ei kommentteja: