10.11.2009

Ringin treenit

Eilen illalla oli tokoringin treenit Hollolan hallissa. Pääsin tekemään molempien koirien kanssa.

Meg

Aloitin seuruulla, tein pysähdyksiä, vas käännöksiä ja täyskäännöksiä. Arja naksautteli. Pa:t ovat aika hyviä, mutta joskus edelleen tekee yli eli takaosa on liian takana. Tätä pitää tehdä paljon! Vas käännökset olivat aika hyviä Päivin neuvomalla tyylillä ja tk:t olivat hyviä. Koira oli oikein yritteliäs. Idarissa teki hyvin. Palkkasin istumisen jälkeen. Kulmat olivat myös aika hyviä. Yritin tallata ne teräviksi ja sain kaikki hihittämään.

Luoksetulossa käskytettiin taas pari kertaa. Kehuin kun oli hyvin ja vasta sitten kutsuin. Tuli kovaa ensin koko suoran, sitten seisomisesta ja sitten makuusta. Yhden kerran oli nytkynyt ekalla käskyllä.

Hyppynouto puulla. Ajatuksena oli palkata odottamisesta (taas pari käskyä Arjalta), mutta ei huolinut palkkaa, kun kapula piti hakea kuitenkin...

Kaukoissa jätin lankun koiran vatsan alle ja koiran sen päälle makaamaan ja menin itse kauas. Ylös ok ja istuminen nyt tosi hyvä kunnolla taaksepäin lankun yli. Näitä pitää tehdä.

Ruudun merkkiä nyt kiertämällä ja palkkaan. Ihan erilainen vauhti kuin normisti merkille lähetettäessä. Käskytettiin pari kertaa, ei ennakoinut. Ruutu tosi hyvä, siellä pieni markkeri.

Zip

Yhden askeleen seuraamisia, teki hienosti:)) Samoin seurasi hienosti muutaman askeleen ja istahti hyvin perusasentoon.
Luoksetulo niin, että Vuokko piti kiinni ja koira sai juosta jalkojen välistä palloon. Tuo on muuten motorisesti varmaan vaikeaa meikäläiselle siinä vaiheessa, kun pitää loppuvaiheessa hypähtää jalat haralleen. Vai pitääkö sillä tavoin tehdä? Joka tapauksessa näen sieluni silmin itseni sotkeutumassa jalkoihini ja kupsahtamassa nurin.

Sitten teimme pari eteentuloa. Hyvin tulee suoraan, tosin noin 20 sentin matkalta... Ruutuun lähetyksiä pari, siellä pallo.
Samoin merkille lähetyksiä pallolle.
Lopuksi vielä nouto, mikä oli tosi nopea.

Tosi hyvä treeni. Vähän kyllä hirvittää, että tuleeko siitä härveli. Klups. Kotona olen tehnyt vähän kaukoja ihan läheltä m-s ja m-i edestakaisin sekä maahanmenoa sivulla, mikä on ihan vaiheessa. Sekä stoppeja edessä leikin lomassa. Kaikennäköistä opeteltavaa olisi paljon, mutta edelleen vain hauskuutan itseäni pennun kanssa. Ei voi mitään, se on niin hauska!

Lopuksi kävimme vielä Vuokon, Sigman ja Selman kanssa lenkillä. Sitten kotiin ja tunnin päästä nukkumaan että jaksaa taas aamulla töihin. Voi tätä arkea. Ei vain, arki on ihan ok.

Ei kommentteja: