18.11.2009

Kausalassa

-
Eilen ajelin säkkipimeässä, sateessa ja sumussa Kausalaan treenaamaan Tarjan, Elinan ja Katrin kanssa. Maneesin pihalla odotellessa näimme lampaiden, ankkojen ja vuohien ohimarssit yöksi talliin. Oli tosi hauskan näköistä.

Meg

Olimme Katrin kanssa parina. Aloitin jälleen seuruulla, nyt remmissä. Katrin mielestä oli ok ja itsestäkin tuntui hyvältä. Kyllä remmiseuruu on kivaa!
Idari oli myös ok, en tehnyt kuin istumiseen asti, mistä palkka. Itselleni vielä tuo kulmakävely on hakusessa, täytyy tehdä kuivatreeniä.
Luoksetulo ensin suorana, kaksi käskyä. Ei nykinen tms. Hyvä vauhti, suoraan palkkaan. Katri kommentoi, että vauhti oli hyvä myös seisomisesta ja maasta. Hyvä hyvä! Ei hötkynyt käskyistä.
Ruudun merkillä hieno kierto, mistä vauhtipalkka kädestä. Ruutuun suoraan oikeaan paikkaan, mistä ensin kehut ja palkka. Tein vielä loppuosan. Siinä nytkähti ekasta käskytyksestä, sitten oli ok. En kutsunut vaan palkkasin ruutuun.

Toisessa jaksossa aloitin ohjatulla kaksi käskyä merkille. Hyvä vauhti kierrossa, mutta ei kiertänyt, kun oli lättänä merkki, vaan kääntyi liian aikaisin takaisin. Tähän treeniä. Vein koiran merkille ja lähetin hakemaan vasenta. Kääntyikin keskelle ja pysäytin. Käskytin uudelleen vasemmalle, mutta nappasi keskimmäisen. Pudotti käskystä ja nyt sain vasemmalle. Ällö virhe, joka on on nyt silloin tällöin toistunut. Virhe alkoi tulla kapeassa hallissa, kun ei tajunnut hakea kapulaa seinän ja agiesteiden läheltä ja kääntyi keskelle. Tehtiin uudelleen ja nyt hyvä. Treeniä.

Kaukossa laitoin agiriman vatsan alle ja tein tosi kaukaa s-i. Tarja teki Padin kanssa ohjattua meidän välissä. Ihme ettei Meg oikein keskittynyt:). Nousi sitten kyllä ylös, mutta ei ihan kunnolla istunut. Itse asiassa luulin näkeväni ettei siirtänyt etutassuja riman taakse, mutta oli kyllä siirtänyt. Tein muutaman kerran lähempää ja vika kerta oli oikein hyvä. Meg oli tosi reipas ja yritteliäs eikä ottanut häiriötä paitsi kaukossa.

Zip

Tehtiin kaksi pientä jaksoa. Ekassa ruutuun, missä oli pallo. Tosi hyvin meni, jonka jälkeen leikkiä ruudussa. Metallissa päätin olla fiksu ja pitää suuni kiinni. Yleensä aina hihkun hurjasti, kun nappaa kapulan, mutta ajattelin jatkossa alkaa olla hiljempaa. Siispä päätin lähteä juoksemaan lelun kanssa hiljaa poispäin. Teinkin niin, mutta lähdin liian aikaisin, jolloin pentunen kääntyi ympäri ennen kapulaa ja tuli tuhatta ja sataa takaisin. Hyvin lähti uudelleen hakemaan ja nyt lähdin vasta kun oli napannut metallin. Hyvin toi ja tuli vauhdilla leluun:)

Lopuksi muutama sivulletulo, joka useimmat oikeassa paikassa kädellä autettuna. Toisessa jaksossa tein alkuun vähän sivulletuloja ja luoksetulon. Ekassa luoksetulossa ei löytänyt palloa jalkojen välistä:) Tehtiin uudelleen ja oli tosi hyvä. Oli vielä tosi tomera ja tein muutaman kierron estejohteiden ympäri. Zip oli mahtavan hauska taas ja keskittyi hienosti.

Suunnitelmaa Megille
- ohjattu!
- seuraamista!
- kiertoja lättänämerkillä
- tunnaria
- kaukoja läheltä, tekniikkaa
- testaa, millä etäisyydellä tekee vielä oikein
- lt:n pysäytyksiä ja maahanmenoja agiputkilla Hitsi miten paljon tekemistä ja aika kuluu...

Ei kommentteja: