16.11.2009

Zipua ei häiriöt haittaa:)

Tänään ringin tokotreenit illalla Hollolan hallissa.

Meg

Seuruussa perusasentoja. Marja kommentoi, että Meg näyttää vinolta, kun sen takajalka tulee mun jalan taakse sojottamaan. Oikeasti ei ehkä ole vino, mutta siis jalka tekee sen. Oikeasti vino oli kerran, mutta mukana oli monta hyvääkin. Näitä lisää vaan. Vasemmalle käännöksissä olen edelleen itse syvältä, mutta Meg koettaa kovasti. Täyskäännökset ok.

Tunnarissa monta kapulaa. Meni vähän liian reippaasti ja haisteli hätäisenä. Pari kertaa avasi suuta väärien yläpuolella. Löysi kuitenkin oman ja toi reippaasti sivulle niin, että jopa laukkasi tulomatkan alkuun.

Ruudun merkki oli loistava kierrättämällä! Viritin vähän sanomalla "kierrä kierrä kierrä" ja nosti kyllä kierroksia hyvin. Kesti hyvin kuitenkin Pian kaksoiskäskytyksen. Kehuin ensin ja sitten lähetin kiertämään vain yhdellä kierrä-käskyllä. Sitten ruutuun, missä hieno paikka ja siitä palkka.

Ohjatun merkki oli myös hyvä, mutta siinä taas kiljuin kierrä-käskyä koko ajan. Pitäisi vain sanoa kerran ja kehua vasta kun on ohittanut merkin. Hyviä kommentteja saatiin. Hyvä treeni Megiltä, asenne oli kohdallaan taas.

Zip

Pikku-Tipu sai tehdä tänään häiriötreeniä. Treenattiin vähän sivulletuloja, peruuttamista ja eteentuloja Flun ja sitten Zacin kanssa yhtä aikaa. Toimi aivan älyttömän hienosti, vaikka muut hakivat kapulaa ja juoksivat lelun kanssa. Pari kertaa lähti perään, kun oli meillä taukoa, mutta heti kun kutsui, kääntyi ympäri ja palasi hakemaan namuja. Tein vielä pienen luoksetulon Vuokon avustamana ja noudon, mitkä olivat tosi hyviä. Sitten ei muuta. Kylläpä olin taas ylpeä pennusta!

Kentällä oli taas tänään pari kettua. Ne ovat tosi kesyjä eivätkä ole moksiskaan koirista. Kohta saadaan aloittaa tokoilut niiden kanssa:)

Pete kävi kaverin autotallissa kokoamassa meille autoon Vario Cage -häkkisysteemin. Sen saa autosta toiseen ja sitä voi pidentää auton mukaan, leveys on vakio. Vaikuttaa hyvältä, huomenna pääsen testaamaan Kausalan keikalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

KatiS.llä on toi Vario cage myös, on tosi hyvä - tai ainakin näyttää siltä :-). Mä olen sitä myös havitellut, mutten oikein vielä ole tehnyt päätöstä mitä teen autoni kanssa, joten se häkkikin nyt odottelee... Mistä ostitte tuon?

Pia

Ps. En tutkinut kakkuja, mitä nyt vähän tarkistelin mitä niissä on :-D :-D