8.11.2009

Asiaa

-
Aamulenkillä sunnuntaiaamuna porukalla, keli oli aika sumuinen. Se ei kyllä yhtään tahtia haitannut..

  -Perjantaina kävimme Pennalan hallilla ip, pidin vapaapäivän.

Zip

Teimme sekä pikku-tokoa ja agia. Tosi vaikea sen oli keskittyä tokoon, kun esteitä oli ympärillä. Pikkuhiljaa alkoi toimia ja teimme vähän sivulletuloja ja luoksetulon. Peten piti agissa näyttää, miten hienosti Zip irtoaa jne, mutta ei se irronnut yhtään:) Muuta hallilla kyllä todistivat, että "kyllä se osaa, me on nähty!" Kyllä se sitten alkoi sujua.

Illalla oli HOT:n treenit.

Meg

Perusasentoja, ohjattua (ei tajunnut nytkään laitimmaista kapulaa, kun seinän ja esteiden lähellä) ja ruutua.
Luoksetulon tein ennakointiharjoituksena eli kaksi käskytystä ja vauhtipalkkaan (jätin siis seisomaan ja sitten maahan).
Merkkiharjoituksia myös, mutta niihin en ole oikein tyytyväinen. Ei lähde täysillä, vaikka menee ihan oikeaan paikkaan. Eli merkille meno on eri tempolla kuin ruutuun tai ohjatun kapuloille. Pöh.

Lauantaina kisaa ja tokoilua

Meg

Pete oli Megin kanssa kisoissa Kotkassa. Kaksi vitosta ja hylky, joten ihan hurjan tyytyväinen Pete ei ollut ohjaukseensa. Koira oli ollut hyvä:)

Zip

Illalla kävin Sadun kanssa treenaamassa Hollolan hallilla tokoa Zipun ja Essun kanssa. Tein pikkuseuruuta, mikä on nyt aika mukavalla mallilla. Teen paljon yhtä askelta ja kun se on hyvä, siirryn kahteen ja kolmeen.
Sitten tein muutaman stopin edessä leikittämällä. Lisäksi jalkojen välistä palkkausta luoksetulossa ja merkkiä, minkä takana on pallo. Ja tietty metallinoutoa, mikä on kivaa! Yritän nyt merkata lelupalkan jollain sanalla tai eleellä. Eli ensin kehu, sitten palkka. Se on vaan niin vaikeaa muistaa. En onnistunut kovin hyvin Meginkään kanssa.

Tänään sunnuntaina aamulla hallilla Arjan ja Zacin sekä Peten kanssa tokoa ja vähän agia.

Zip

Tokossa Zipula teki samaa kuin eilen. Oli oikein tosi hyvä asenne taas ja yritteliäs. Agissa Arja piti kiinni, minä vein lelun kolmen hypyn päähän ja Pete ohjasi juoksemalla. Tätä kolme kertaa ja sitten kolme kertaa takaaleikkausta. Meni tosi hyvin!

Meg

Megulan kanssa katsottiin perusasentoja. Aika paljon pystyn itsekin vaikuttamaan pa:n suoruuteen omalla liikkumisellani, vielä kun opin erittelemään, mitä milloinkin teen... Suurin osa oli ihan ok kuitenkin.
Merkkiä tein lopuksi kiertämällä, mikä tuntuu paremmalta. Koiralla on siinä kiireempi, kun pitää nopeasti tulla takaisin palloon. Jospa se siitä. Ruutu oli hyvä. Kaukoa hinkkasin aika edestä, kun huijasi s-i eli siirsi myös takaosaa eteen eikä vain etujalkoja taakse.
--
-
-

Loppuirrottelut hallin kentällä
-
-

1 kommentti:

Arja, Zac ja Morris kirjoitti...

Kiitos kuvista ja treeniseurasta :)