4.11.2009

Turhaa valittamista sekä muistelo

-
Pete on käynyt joka päivä tekemässä vähän aksaa Megin ja Ziipun kanssa. Pentu on tehnyt piiloputkia ja pieniä radanpätkiä rimat maassa. Pete on ihan innoissaan Zipusta. Se on niin kamalan innokas ja touhukas. Eilen Pete oli ollut kouluttamassa batlaisia Keravalla ja siellä Zip oli myös päässyt tekemään vähän. Hyvin oli pinkonut matolla ja hurmannut kaikki borderistit. Kyllä se on ihana pentu!

Meg on tehnyt hyvin kontakteja: kovaa alas ja sitten odottanut lupaa poistua. Tuskin maltan odottaa pääseväni taas touhuamaan koirien kanssa itsekin. 

Joensuussa ja Kuopiossa on ollut ihanaa kuunnella ihmisten puhetta. Mahtavia murteita ja jotenkin tosi mukavia ihmisiä joka paikassa.

Mutta entäpä Kuopion Cumulus, hmmm. Katsotaanpas:
- kulahtanut
- wc haisee viemärille
- kuuluu ihan kuin vierestä kun yläkerran naapuri vetää vessan
- wc on suoraan 70-luvulta, sellaiset tummanruskeat kalusteet
- aamiainen on tylsä ja munakokkelissa on pekonia:(
- huone on pimeä, ei ollenkaan yleisvaloa
- huoneessa on kuuma
- langaton yhteys on surkean hidas
- huoneen vaihtaminen ei auta, koska kaikki ovat samanlaisia
+ saunassa on hyvä löyly ja allas on ok, vaikka ovatkin kaameassa pimeässä pohjakerroksessa
+ sijainti on loistava rautatieaseman vieressä
+ hiljaista

Siis ihan turhaa valittamista, mutta tuli parempi olo:)

Kävin saunassa ja uimassa ja huomasin, että uimapuvusta oli hävinnyt elastisuus jonnekin. Se rötkötti päällä kaamean näköisenä. Vakoilin ovesta, että uimassa ollut mies oli uimassa poispäin ja säntäsin altaaseen. Sama pois tullessa. Mies oli kyllä niin nopea, että tiukkaa teki. Ilmeisesti entinen venäläinen olympiauimari.

Toissayönä olin Joensuun hotellissa saunassa. Siellä oli myös poreallas, minkä vesi oli ihan kummallisen keltaisenvihreää. En mennyt siihenkään, mutta poislähtiessäni opastin sinne yhden rouvan, joka tuli saunaan. Hän oli ihan innoissaan. Kjäh kjäh.

Viime reissulla olin muistaakseni Kouvolassa hotellin saunan pukuhuoneessa saunaan menossa, kun sinne tuli nainen, joka oli ihan vimpan päälle. Upea vaaleankeltainen aamutakkiunelma päällä, vaalea tukka kauniisti leikattu, hoikka ja hyvin hoidettu ja trimmattu. Lisäksi hän oli vielä tosi kaunis ja mukava. Olinpa kateellinen. Mutta sitten helpotti, kun huomasin, että hänellä oli tosi pahat vaivaisenluut. Kjäh kjäh!

Ennen kuin paljastan lisää kamaluuksia itsestäni, lopetan tähän. Onneksi huomenna pääsee kotiin. -

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää sun työmatkaraportit on niin loistavaa luettavaa, että kiitos niistä! :)

En ole vieläkään nähnyt Ziipulaista kuin kerran ohimennen, joten eiköhän koiteta saada järkättyä jotkut kimppatreenit. Onko teidän suunnalla jotain ihania ja lämpimiä mattohalleja? :)

t. Ansu

Anonyymi kirjoitti...

Sinustahan löytyy ihan uusia puolia :-DD.

PiaP

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hyvä tietää noita asioita, jos vaikka joskus pitää yöpyä Joensuussa. Mä taidan tulla kysymään seuraavaksi sulta, että missä kannattaa yöpyä kun lähtee työreissuun.

Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Oili:-) Miten Pete enää laskee sua työmatkoille?!?

t.Tarja

ps.älä mee Hesan Pressaan....siellä eksyy....nimimerkki kokemusta asiasta omaava blondi:-)

Jonna kirjoitti...

Ihana päivänpiristys jälleen kerran. Kiitos!

Me kirjoitti...

Ansu, olisi tosi kiva nähdä! Täällä päin ei ole yhtään kivaa ja lämmintä mattohallia:( Ollaanpa yhteydessä!
Tarja, juu Pressasta on mullakin mälsä kuva. Jäin kerran lähes ilman aamiaista ja se sentään on jo kammottavuuden huippu!