26.12.2009

Kauhun hetkiä

-
Voisiko päivä enää kamalampi olla?

Olimme Sadun, Maran, Essun, Megin ja Zipun kanssa lähiharjulla pikkulenkillä iltapäivällä. Takaisin tullessa sorakuopan tieltä tuli lumilautailija, joka laski suoraan meidän ja Zipun väliin. Zip pelästyi, ulvahti ja lähti karkuun. Poika ei tajunnut ilmeisesti tilannetta, vaan lähti laskemaan Zipun perässä kohti tietä. Siellä oli auto odottamassa häntä. Zipu meni huutaen edellä ja poika laski perässä huudoistani huolimatta. Koira meni tielle ja lähti kauhuissaan täyttä vauhtia kohti kotia. Olin ihan varma, että nyt se jää auon alle, koska se ylitti isomman tien, missä menee aika paljon liikennettä. Juoksin perässä syvässä lumessa. Onneksi se oli mennyt kotiin ja Pete oli päästänyt sen sisälle. Lähdin sen ja Megin kanssa uudelleen käymään samassa paikassa. Pentu oli tosi arka ja pelkäsi autoja, liikennemerkkejä jne. Näimme paikalla pari muutakin lautailijaa, jotka pysähtyivät ja Zipu uskalsi arasti tervehtiä heitä.

Kotona Zip pääsi onneksi leikkimään terapeutti-Essun kanssa. Leikki ihan hyvin ja söi normaalisti. Illalla kävimme lenkillä ja pentu vaikutti ihan normaalilta. Sen nälkeen vielä Meg satutti johonkin varpaansa ja huusi suoraa huutoa heti kun vähänkin yritettiin katsoa. Tokeni kyllä aika pian, mutta itsellä on hermot riekaleina.

Voisiko päivä siis enää kamalampi olla? Voisi, jos auto olisi osunut kohdalle.

5 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Hui kamalaa, tuli ihan se Träpin katoaminen viime talvelta mieleen..
Ja Vili myös onnistuneesti satutti eilen jalkansa niin, että kynsi repesi ja sen ydin tuli näkyviin. Nyt mulla on sitten kolmijalkainen russeli :(

Marianne

- Tuija - kirjoitti...

Onneksi ei käynyt hullusti :O
Pikkukoirat ovat kyllä arvaamattomia, noiden pelästymistensä kanssa....niistä ei voi tietää mitä, missä ja milloin saattavat sen mörön nähdä. Toivottavasti sydän on vielä paikallaan...siis sinulla.
Jälki-jouluiset terkut koko poppoolle!

Anonyymi kirjoitti...

Hui kauhistus :/
Onneksi ei tapahtunut mitään.

Jessica, Katla ja Mac

Anonyymi kirjoitti...

Hui kamalaa!!! Luojan kiitos, ettei käynyt kuitenkaan mitenkään pahemmin. Toivotaan ettei jäänyt myöskään mitään pahempia muistoja pitkäski aikaa mieleen. Huhhuh..

Rapsutuksia!
PiaP

Anonyymi kirjoitti...

Hui kamala! Se on niin kauheata, kun koska vain voi sattua jotain. Onneksi ei nyt käynyt pahemmin.

-Sirke, joka kerran hukkasi 9-viikkoisen pennun tunniksi...