27.12.2009

Keravalla

-
Zipu on tänään ollut oikein reipas. Edelleen harmittaa eilinen tosi paljon, mutta olen iloinen, että oli niin paljon onnea matkassa. Luulen, että tuollainen aina kuitenkin jättää jonkin jäljen:(. Ainakin minuun. Kauhistuttaa mennä lenkille, sehän voi pelästyä jotain taas. Pitää olla tosi varovainen ja pitää alkuun hihnassa ja katsoa miten käyttäytyy.  

Tänään treenattiin Keravalla kolme tuntia Arjan, Elinan, Katrin, Marian ja Tarjan kanssa.

Meg
Tehtiin pari osiota. Idari oli hyvä. Ei reagoinut Katrin käskytyksiin ja teki jäävät hyvin. Ohjatussa tein vain merkin kiertämällä - oli hyvä. Ruudun  merkki oli myös hyvä, samoin ruutu, missä oli markkeri. Tein merkkiä vielä kierrättämällä ja putkella vuoron perään. Teki hyvin! Kaukossa oli vaikeaa, kun oli häiriötä takana. Liikkui eteenpäin. Läheltä teki oikein ja yritti kovasti. Eka istuminen oli edelleen vaikea.
Tunnarissa sohlaa kapuloilla eikä haistele rauhassa. Palauttaa kyllä laukalla:) Tein kahdesti, molemmilla toi kyllä oikean, mutta ekalla kerralla nosti ensin väärää hätäpäissään. Nyt alan tehdä Ansun kerran neuvomalla tavalla eli useita kasoja, joista hakee oman ohikulkiessa.
Paikallaolot, sekä istumisen että paikallamakuun teki oikein hyvin. Meg oli tosi reipas ja yritteliäs koko treenin, vaikka virheitä tulikin. Aivan mahtava siis:)

Zip
Hiipun kanssa tehtiin kaikennäköistä mukavaa: ruutu pallolla ja taputtamalla, puu- ja metallinouto, luoksetuloa, muutaman askeleen seuruuta (poikitti) sekä sivulletuloja. Oli oikein reipas ja iloinen kuten aina. Pete teki lopuksi vielä kujakeppejä, jotka teki tosi hyvin aika kaukaa ja jo pienellä kulmalla. Jossain kohtaa alkoi haukkua jotain ääntä tms, mutta Pete jatkoi ihan normaalisti. Ennen ei ole tuollaista tehnyt, joten ehkä tuo mörkökausi on tullut päälle.

Olipa kiva treenata lämpimässä hyvässä seurassa! Huomenna menen töihin. Pete jatkaa lomaa:) Nyt joulun aikaan kävimme joka päivä paikallisessa hallissa tekemässä jotain pientä eli agilitya. Kujakeppejä Zipin kanssa ja kontakteja Megin. Kyllähän tätä lomaa voisi vielä jatkaa.

Muutamia joulukuvia näet oheisesta linkistä: http://picasaweb.google.fi/oilijapete/Joulu09#.
-


- 

1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Kävin "pitämässä" kuvistanne =) Oli hienojakin ;D