17.1.2010

Virolahdella

---
Viikko on mennyt minun tekemättä yhtään mitään koirien kanssa. Pete on hoitanut koko paletin. Työt ja ylimääräiset kokoukset ovat vieneet ajan. Pöh. Pari kertaa Ziipu on päässyt vähän agilityn makuun Peten kanssa Pennalassa ja perjantaina olivat Sadun ja Essun kanssa Hollolassa.

Eilen käytiin ihana metsälenkki aamusta Maikun ja Peten kanssa ja iltapäivällä sosiaalistumiskierroksella Zipun kanssa Messilässä, luistelua katselemassa ja kaupungilla. Messilä oli tupaten täynnä ihmisiä suksilla ja laudoilla, oli siinä pienellä koiralla ihmettelemistä. Samoin luistelijat olivat vähän pelottavia. Kaupungilla sen sijaan oli tuttua ja ihan kivaa.

Laitan tähän jostain syystä yhden linkin väliin Megulan tokoilusta syksyllä 2009: - kisanomainen treeni Päivin koulutuksessa. Itse sottasin ruudussa ja kaukossa:)

Tänään kuitenkin ajelin Virolahdelle, mihin Tarja oli järkännyt treenit maneesiin, missä pidetään helmikuun karsintakisa. Mukana oli molemmat koirat, vaikkei Meg voinut paljoa mitään tehdäkään, kun on edelleen levossa. Pete ajeli Keravalle Sadun kanssa katsomaan SM2010-ryhmän treenejä.

Kuvat Virolahdella otti Marjo Vainio - kiitos Marjo!

Zip
Ziipulla oli taas vauhti päällä. Mari liikkuroi. Tein ensin metallinoudon pikkumetallilla, minkä teki taas ihan hyvin vauhtipalkkaan. Ruutu tehtiin ensin niin, että Mari taputti ja päästin Zipun ruutuun. On nyt keksinyt gasellihypyt: ensin juoksee vain kovaa ja ennen loppuhuipentumaa loikkii pari viimeistä askelta ja tömähtää ihan oikeaan paikkaan:) Viimeinen tehtiin ilman taputusta ja hyvin meni.

Paikallaistuminen ja -makuu olivat ok. Kävelin muutaman metrin ja sitten kävelin oikealle ja vasemmalle, hyvin pysyi. Luoksetulossa Mari piti kiinni, ei hötkynyt tms.

Tein edessä stoppeja ja sitten kierrätin. Pysäytin tokalla, pysähtyi hyvin, mutta heitin liian hitaasti taas. Seuruussa sain hyvän kommentin siitä, että palkkaan liian eteen, oikein kumarrun sinne. Yhtään en ole itse huomannut. Hakee nyt liikaa eteen muutenkin, muuten oli ollut aika hyvä paitsi että pyrkii istumaan kun kävelen niin hitaasti. Kontaktissa ottaa kontaktia käteen eli on unohtanut idean... Eli kotitreeniä vaan lisää.

Vielä teimme merkkiä taputtamalla. Silloin meni aika hyvin, mutta ilman taputusta juoksee vain ympäri koska olin niin älykäs, että tein samalla merkillä kiertoja... Lopuksi vein vielä pallon ensin pisteelle ja sitten ruutuun. Huh huh, mikä vauhti oli koko treenin.

Meg
Meg pääsi tekemään istumiset ja makuut. Oli ressukka ihan innoissaan, kun pääsi maneesiin. Molemmat oli ihan ok, paitsi että makuussa jäi taas niin suppuun, että oli mennyt lonkalle jossain vaiheessa. Hyvin kuunteli maahanmenot ja sivullenousemiset. Näiden jälkeen vähän kapulan pitoja ja kaukot läheltä, mitkä teknisesti ihan oikein.
Illalla käytiin vielä Renksun hallilla piirin vuorolla. Tein Megulan kanssa tunnareita kolmessa kasassa. Teki ihan mitä sattui. Ensin meni kapuloiden ohi muina naisina haistelemaan ties mitä. Palasi kapuloille ja pelleili kapuloiden kanssa. Sama juttu seuraavalla. Kolmannella taisi löytää heti. Tein vielä uudelleen ja nyt vähän parempi. Selvästi oli sitä mieltä, ettei tarvitse tuollaista hänen tehdä. No, kyllä tämäkin tästä. Kauko oli ok läheltä, mutta kaukaa ei kuunnellut yhtään. Argh.

Zip pääsi tekemään seuruuta seinän vieressä, laitan siitä videon tänne kun saan sen Peteltä.

Olin ihan poikki eivätkä koiratkaan varmaan ihan freesejä olleet. Kaikkea sitä saa vielä päähänsä. Pitää vaan lähteä vaikka olisi ollut Miss Suomi -kisat ja kaikkea... :))2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoin pääsin näkemään Zipinkin treenejä; Zip näytti kyllä tosi kivalta ja se on jotenkin niin vilpittömän onnellisen oloinen kaikessa tekemässään :)

t. Mari

Me kirjoitti...

Juu, se on juuri sellainen. Sen kanssa on vaikea treenata ilostumatta:)
Kiitos vinkeistä, toivottavasti taas tavataan treenien merkeissä!
Oili