4.1.2010

Taas BAT-hallilla

-
Onpa kivaa tämä lomailu! Tänään pääsi treenaamaan Riitan ja Tesun kanssa tokoa jo heti aamusta Keravalla.

Meg
Megin kanssa tein ensin seuruuta ja siinä etupäässä käännöksiä, etenkin oikealle ja seis. Kovasti yritti tehdä oikein ja vain pari kertaa oli perusasento ihan vähän vino. Enpä ole vähään aikaan tehnytkään.

Ohjatussa oli ihan hyvä merkin kierto ja oikean kapulan haku sujui hienosti. Toiseen suuntaan oli ongelmia toisessa osiossa, kun kapula oli seinän lähellä. Lähti ihan oikein, mutta kaarsi sitten keskelle. Olisi pitänyt varmistaa. Tein sitten varmistettuna pari kertaa eli kävin nostamassa ja sijoituin vähän vasemmalle itsekin. Ihan lopuksi tein vielä pallolla suunnan. Kauko ei ollut niin hyvä kuin on ollut. Läheltä ok, mutta kaukaa ei keskittynyt oikein hyvin. Teki s-i vähän vajaana eli ei siirtynyt taaksepäin kunnolla. Näitä pitää hinkata läheltä taas.
Tunnarissa Tesu teki kaksi kasaa ja vein sinne oman molempiin itse. Löysi kyllä omat, mutta hosuu eikä keskity haisteluun kunnolla, vaikka olen vieressä ja muistutan. Kohta otan Elinan kikkakolmosen käyttöön.  
Metalli oli oikein hyvä. Kun otti hyvin, juoksin lelun kanssa karkuun. Ruutu oli oikein hyvä. Meg oli innokas ja touhukas koko treenin:) Zipun treenatessa oli pakko pistää Meg ulos jäähylle, sillä se huuteli koko ajan.

Zip
Seuruussa koira oli kovin täpinöissään ja kun kuljen hitaasti, yrittää koko ajan istua. Kävelin siis reippaammin ja Riitan ja Tesun mielestä oli parempi, kun pääsi rytmiin. Voisin jo tehdä vähän pidempiä pätkiä.

Koira löysi itse ruudun:) Kysyin siltä missä ruutu on ja kävelin sitä kohti. Hyvin se sinne pinkaisi ja kun hihkaisin, tuli tietysti pois pallolle. On se jotain tajunnut.
Metallinouto oli tosi hyvä. Lisäksi tein vähän stoppeja edessä ja yhden kierrossa. Alkaa kyllä sukkelasti ennakoida. Lopuksi näytettiin vähän kaukoja ja ne sujuivat aika hyvin, mitä nyt vähän teki itsekseenkin...

Molemmat koutsit kehottivat edelleen jonkinasteiseen hillittyyn käytökseen pennun kanssa. Vaikka nyt on ok, voi alkaa kuumeta ihan liikaa jossain vaiheessa ja sitten olen isoissa ongelmissa. Se olisi kamalaa. Nyt on vaan alettava käyttäytyä rauhallisesti itse. Riitta muuten sanoi, että voisipa Zipun monistaa:) Katsotaan, mitä sanoo parin vuoden kuluttua - näen mielessäni sen silloin kiljuvan ja riekkuvan ja hyörivän ja pyörivän:) Apua. Olen muuten sanonut apua noin 50 kertaa tämän blogin aikana. Ja aina olen sitä saanutkin muuten!

Kivat treenit! Zipu pääsi vielä tekemään viisi kertaa kujakepit. Tosi hienosti on ne hiffannut ja etsiytyy sinne tosi kaukaa ja pienistä kulmistakin.

Lahteen tultua käytiin lenkillä Pennalassa ja vielä otin Zipun kauppareissun jälkeen autosta kävelemään Renksun ABC:lle. Alkuun pari kertaa puhahteli ja yhden kerran ulvahti:) automaattiovien edessä. Kovin ystävällinen oli kaikille, mikä oli mukavaa. Lopuksi leikki ihan hyvin. Iltatreeneihin ei sentään lähdetty Hollolaan vaan maattiin ja syötiin vaan... Satu poikkesi illalla kylässä Essun ja Maran kanssa ja pohdittiin onko Megin juoksu alkamassa.

Kiitos kommenteista tuohon pennun mörkökauteen. Jatkan nyt huomaamattomuus- ja höpöhöpö-linjalla ennen järeämpiä keinoja. Ja jos pihalla alkaa huudella, olen tosi tiukkana. Ja lähdemme taas kierrokselle erilaisiin paikkoihin. -

Ei kommentteja: