5.2.2010

HOTtentotti treeniä ja Zipu sai huutia

-
Tänään illalla kävimme treeneissä Hollolan hallissa.

Meg
Seuruu - Aloitin seuruulla, missä oli taas niin tosissaan ja painoi vähän. Paransi loppua kohden ja teki hyvin. Käännökset olivat myös ok molempiin suuntiin.
Ruutu - Merkki oli oikein hyvä, paitsi ettei kunnolla kiertänyt. Ruutu oli samoin ok, siellå oli markkeri. Hyvin kuunteli merkillä.
Tunnari - Pyysin Arjaa laittamaan kapulat aika erilleen, että olisi helppo. Meni aika rehvakkaasti, mutta haisteli ok. Aikamoisen kaarroksen teki sivulle ja ehkä vähän pyöräytti.
Kauko - Kuunteli taaksepäin, missä Träp teki agikeinua, mutta teki silti. Vaihdoin suuntaa ja nyt teki oikein hyvin ja ajatteli taakse. Hienoa:))

Zip
Seuruu - vähän huojuu, mutta yrittää tosi kovasti pysyä suorassa. Arja kommentoi, että on edistynyt hurjasti sitten viime näkemän. Jihuu:)
Ruutu - Arja taputti kolme kertaa. Jos vain maltoin pitää suuni kiinni, hakeutui suoraan oikeaan paikkaan. Vika kerta pallolla.
Maahanmenot - Tein ekaa kertaa liikkeestä maahanmenoja. Tein ensin sivulta, sitten pienessä liikkeessä. Yritti kovasti ja onnistuikin pari kertaa. Kovasti on vielä tekemistä tietty.
Nouto - Heitin aika lähelle ja kun nosti, sanoin "pidä". Aika hienosti toi eteen, tosin ihan vinoon, mutta kuitenkin. Ei pudottanut ollenkaan ja mietti kovasti. Lopuksi tein vauhtinoudon.
Kiertoja - Pari kertaa pysäytin ja pari kertaa otin eteen. Tulee tosi kovaa, mutta istuu vinoon vasemman jalan päälle. Täytyy kysyä neuvoa viisaammilta.

Tauolla meille tuli Zipun kanssa sanaharkkaa. Aija toi hoffi Ginin vuorollaan halliin ja Zip nosti metelin. Nosti oikein karvat pystyyn ja lähti vähän uhoamaan. Perhana. Otin kiinni kraivelista ja laitoin istumaan. Pari kertaa haukahti, mutta kummallakin kerralla huomautin. Kolmannella kerralla pistin pihalle ja vielä hätistin kauemmaksi, pois laumasta. Meni ihan häntä koipien välissä karkuun ja pujahti Arjan autoon, kun Ari laittoi sinne Zacia ja Morrista. Vein takaisin halliin ja olin ihan normaalisti. Zipu ei puhunut mitään eikä enää noteerannut Giniä mitenkään ja oli ihan normaalin iloinen itsensä. Se on selvästi roturasisti ja on nähnyt muun rotuisia liian vähän. On se metka. Leeviäkin se yrittää kurittaa kotona aina kun mahdollista, vaikka saakin siitä kyytiä. Täytyy laittaa sitä ruotuun. Kyllä ärsytti oikeasti tänään tuo mekkalointi.
Kiitos kaikille treeniseurasta! Huomenna on O-pentutreenit, kivaa!

1 kommentti:

Blogin kirjoittaja kirjoitti...

Jaahajaaha, Zipukin on löytänyt rasistisen oman pienen minänsä. Otan osaa...
T. mm. rasisti-veljen ei niin ylpeä äippä