8.2.2010

O-pennut koolla

-
Lauantaina 6.2. tapasimme Keravalla Timpan, Tarjan ja Nomin, Heidin ja Fanin sekä Leean ja Kaikun. Lisäksi mukana olivat Leena ja melkein O-pentu Prima, Elina ja Sina-äippä sekä Io ja Njodi, Katri, Mervi ja Emmi sekä Pekka, Riitta ja Numa. Hyvin ehdittiin pentujen kanssa tehdä pari kierrosta muiden joutuessa tyytymään yhteen. Illalla olisi vielä ollut T-treenit Prismassa, mutta meille tuli vieraita ja lähdimme kotiin.
Kuva: Riitta Jantunen-Korri


ZIP
Eteentulot
Ekassa osiossa Zipu esitti eteentuloja kiertojen kautta ja ilman. Tarja vinkkasi, että pitää peruuttaa pennun tullessa, jotta saa sen suoraan eteensä. Heti alkoi pelittää eikä se enää pystynyt istumaan mun jalan päälle... Pari kertaa tosin hujahti jalkojen välistä läpi:))

Seuruu
Oli kuulemma suora, mutta huojuu vähän sinne tänne. Yrittää kovasti käyttää takaosaa, mikä johtuu varmaan siitä, että olen tehnyt vasemmalle käännöksiä jonkin verran. Mutta siis muuten teki hyvin ja piti paikkansa hyvin eteen-taakse-suunnassa. Pitää kävellä nopeammin, auttanee huojuntaan. Ja kuvan perusteella minä olen se, kuka huojuu :D

Kuva: Riitta Jantunen-Korri

Maahanmenot
Tein ensin sivulta, teki tosi hyvin lätsähtäen. Sitten pienessä liikkeessä ja teki aika näpsäkästi. Näitä vaan lisää.

Ruutu
Heidi kävi taputtamassa ja lähetin Zipun ruutuun kolmesti. Meni ihan ok. Vikalla kerralla siellä oli pallo.

Nouto
Toisessa osiossa aloitin noudolla. Heitin ihan lähelle ja houkuttelin koiran eteen. Siinäkin pitää peruuttaa. Piti kuitenkin aika pätevästi. Pari kertaa teki ja sitten koiraa alkoi kiukuttaa moinen harjoittelu. Se murisi kapulalle ja vinkui turhautuneesti, kun se piti käydä nostamassa. Pitää tehdä lisää naksulla. Lisäksi pitää tehdä niin, että koira on edessä ja annan sille kapulan suuhun eli takaperinketjutusta. Lopuksi nouto pitkältä matkalta ja pallopalkka.

Stoppeja
Tein pari pysäytystä kierrossa. Ok.

Kaukot
Tein vierestä i-m ja m-s. Teki oikein hyvin, nyt tästä vaan eteenpäin käsiapua vähentämällä.

Seuruu
Nyt tein käännöksiä vasemmalle ja siinä pomppii. Sain Riitalta ohjeeksi pitää käsi alempana ettei tuo pomppaaminen jää tavaksi vaan oppisi muutenkin käyttämään takaosaa kuin pompun kautta.

Yleisohjeeksi sain Riitalta kehotuksen kehua koiraa ensin rauhassa ja sitten vasta palkata. Muuten näyttää hyvältä. Olin tyytyväinen Zipun tekemiseen. Nyt ei ollut mitään keskittymisvaikeuksia ja pysyi nahoissaan aika hyvin.

MEG

Idari
Aloitin idarilla, mikä oli ihan ok. Kunhan vain kävelen kulmat oikein. Kulma on aina vaikea, kun otan koiran mukaan jäävästä. Se jotenkin ajautuu eteen ja on vaikea kääntyä. Eka kulma on aina hyvä, kun kulma ei tule jäävän jälkeen. Niihin treeniä.

Metalli
Tein pikkumetallilla, teki tosi hyvin. Vauhtipalkka. Alussa tosin läpsäytin sitä takamukselle, kun nousi sivulta Tarjan käskytyksestä. Sen jälkeen istui kuin tatti vakavan näköisenä:)

Tunnari
No tämä ei ollut kovin hyvä:) Joku teki takana ruutua vauhdikkaasti ja Meg nosti kierroksia. Se säntäsi kapuloiden yli, palasi ja söhläsi kapuloilla. Se töni niitä ja otti kyllä oikean lopulta. Äh. Se ei keskity kapuloihin ollenkaan eikä varmaan edes katso kun niitä viedään.

Stopit ja maahanmenot
Tein nämä kierroissa, teki hyvin.

Ruutu
Ruudussa oli targetti. Palkkasin merkistä. Ruutu oli ok, mistä palkka. Tein vielä loppuosan, missa ei tullut ekasta käskystä. Ei ehkä kuullut, oli Tarjan arvio, kun oli muutakin metakkaa.

Kauko
Tehtiin läheltä ja kaukaa. Nyt teki oikein hyvin ja mietti taas taakse.

Tunnari
Tehtiin uusiksi. Nyt teki oikein ja keskittyi. Hyvä!

Olin tosi tyytyväinen Megiin. Se on Kausalassa oppinut olemaan häiriintymättä niin paljoa muiden yhtäaikaisesta treenaamisesta. Ja asenne oli hyvä.

Kivat treenit. Ihan lopussa tehtiin Zipun kanssa vielä muutamat kujakepit. Teki hienosti jo suht vaikeita kulmiakin.

Illalla sitten syöpöteltiin lisää Runebergintorttua ja Sortavalan rouvien kahvikakkua (a la Maikku). Mukana kekkereissä olivat Sirkka, Kristiina, Maikku, Ari, Satu, Wilma ja me. Katseltiin vähän matkakuvia, kivaa oli!

Ei kommentteja: