19.5.2010

Kevätterveisin, KEVÄTTERVEISIN!!-

-Maanantaina kävin Venetsian kentällä vähän tokottamassa ja tein Zipulle myös pienen jäljen. 


Zip
Tokossa teimme vähän seuruuta, joka oli tosi hyvä taas. Otan sen vauhdista mukaan, jolloin pitää hetken päätä alhaalla ja sen jälkeen ylhäällä. Kulki ihan suoraankin eikä poikittanut. Jee! Lisäksi vähän luoksetuloa, stoppeja ja noutoaJäljellä se ei oikein malta eikä oikein edes tajunnut mitä tapahtui, kun oli jo jäljen päässä. Se porhaltaa aika vauhtia, sitten stoppaa harvakseltaan namille (joita sentään oli joka askeleella), poukkoilee sinne tänne, palaa jäljelle ja ehkä vähän takaisinpäinkin. Hmh... 

Illalla oli Korkeavireen agitreenit, joissa Pete ohjasi sekä Zipua että Essua Sadun reisivamman takia. Emilia oli suunnitellut neljä eri versiota esteille. Kiva huomata, että edistystä on tapahtunut ja nyt voi mennä jo radanpätkiä ja koiraa voi jo ihan ohjata:). Hauskat treenit, joista tässä kooste: Kummatkin koirat saivat vielä kurssin päättymisen kunniaksi lelut ja puruluut. Treenin jälkeen menimme Sadun kanssa uittamaan koirat pienen järven rantaan ja eikös sieltä taas saapunut joku tärkeä vanhempi mies, joka ilmoitti loppujen lopuksi, että koko järvi on koirilta kielletty:) Ärsyttää tuollaiset ja sekin ärsyttää, että menin siihen mukaan. Pitäisi olla vain ihan korrekti, mutta ei antaa periksi. Ensi kerralla sitten.

Uinnin jälkeen suunnistimme Sadun ja Wilman kanssa Arjalle, missä Meg pääsi tikeistä eroon helposti viidessä minuutissa. Niitä oli kuusi ja tassu oli tosi siisti! Vähän rupea oli yhdessä kohdassa. Kiitos Arja tosi paljon! Lopuksi vielä söimme jätskiä ulkona ja minun oli pakko esittää kevätlauluja:) Juttu alkoi siitä, kun otin päivällä koirista kuvia ulkona yhden valkokukkaisen puskan edessä. Olin makuullani maassa niiden edessä. No, Meghän ei suostu katsomaan kameraan, vaan katselee ihan muualle. Se on aina inhonnut laulamistani, joten enköhän sitten keksinyt laulaa lujauttaa niille alkutahdit parista kevätlaulusta saadakseni sen hereille. Makasin siis maassa ja kajautin Anttilan keväthuumausta sekä sen erityisinhokkia Minä laulan sun iltasi tähtihin... Kuinka ollakaan, näin puskan lomasta pihalla hiippailevan naapurin juuri siinä vaiheessa, kun olin kiekaissut Kevätterveisin, kevätterveisin!! niin, että tuo toinen sana tulee oikein lujaa. Naapuri yritti varmaan olla niin kuin ei olisikaan ja niin olin itsekin. Muina naisina keräsin hymistellen itseni ja kamerani maasta ja poistuin takavasemmalle. Tätä siis demonstroin Arjalla, kun hän kuvasi koiria. Wilmalla meni juuri tuon Kevätterveisin, KEVÄTTERVEISIN!! -kohdalla kokis nenään pelästyksestä ja samalla hän kolautti myös hampaansa lasiin. Onneksi ei tullut mitään ruumiinvammoja henkisten lisäksi:))Tämä oli varmaan Anttilan keväthuumaus...
Ja tämä on varmaan Kevätterveisin, KEVÄTTERVEISIN!! Megin ahdistuneesta ilmeestä päätellen... 
-
Leevi rakastaa olla ulkona lämpimässä. 
-
Eilen tiistaina kävin Kirstin kanssa tokoilemassa Venetsiassa ja tein vähän pidemmän jäljen. Jälki meni yhtä puuhakkaasti, vaikka yritin hillitä ajoittaista ryntäystä. Poukkoilukin jatkui. Ehkä se jossain vaiheessa tajuaa idean.

Tokossa
tein seuruuta, Kirsti naksautteli. Oli taas hyvä, kivaa. Vielä tein metallikiertoja, hyppyä uutena sekä pistettä. Hyvä treeni. Illalla tein kapulan pitoa. Siinä oli kiukkuinen ja vikisi kun nosti kapulaa maasta, mutta laitoin kapulan suuhun ja pidin kiinni kuonosta. Teki aika hyvin, mutta selvästi oli tylsää. Tätä lisää, että tajuaa noudon olevan muutakin kuin hurlumheitä. Lisäksi tein vähän seuruuta ja naksauttelin sekä luoksetuloa niin, että lelu oli takana maassa. Hyvä pikkutreeni.

Äsken Patoniityn nurtsilla teimme kontaktiharjoitusta sivulla Kirstin ja Sagan häiriköidessä. Hyvin keskittyi ja teki töitä. Sen jälkeen taas seuruita, mitkä olivat osa tosi hyviä ja jossain pitkässä pätkässä ehti painaa pään kunnes taas nosti. Sitten teimme pari jäävää liikkeestä eli seisomisen ja maahanmenon. Ihan ok. Tunnarissa Kirsti laittoi läjän kapuloita heinikon eteen ja itse kävin piilottamassa yhden hajustetun heinien sekaan. Hienosti sivuutti kapulat ja etsi omansa. Loppupalkaksi kierrätin vielä evl-mittaisen luoksetulon matkan tolpan ympäri. Meg
Meg pääsi myös juoksemaan tossu vielä jalassa, kylläpä se nautti. Illalla tein vielä sen kanssa kotipihassa seuruuta (hyvää), kaukoja (hyvät), noudon palautuksia (tosi hyvät) sekä suuntia. Tein suunnat merkiltä ja hihkaisin, kun lähti haluttuun suuntaan. Tosi hyvin meni ja oli kovasti innokas:) Ihanaa, kun sekin pääsee puuhailemaan.

Lisäys: äsken Patarilla katsoin sen tassua ja voi itku - rupi oli lähtenyt tietysti ja sen tilalla oli vähän visvaa ja pintaverta. Onneksi Kirstillä oli ea-laukku mukana ja sain sen heti puhdistettua. Tietysti tuo oli ihan odotettavissa, kun rupi lähti, mutta nyt on pakko taas puhdistella ja pitää sidettä:( Kotiin tultua katsoin tassua ja oli taas tosi siisti. Puhdistin ja paketoin. Voi kun paranisi pian.

--------------------------------------

Eilen kävin myös hierojalla. Olen käynyt kolmella. Eka oli mallia silittelijä. Ei tuntunut missään, mutta eipä paljoa maksanutkaan:) Toinen oli teurastaja, naispuolinen. Kävi käsiksi heti ihan kunnolla ja jynssäsi sormilla kaivamalla mustelmille, apua. Hyvä kun selvisin hengissä ulos. Tämänpäiväinen oli hyvä. Samassa oli hieronta ja vyöhyketerapia. Ihanaa ja rentouttavaa.

Eilen illalla vielä Julia tuli käväisemään kylässä uuden tiibetinmastiffipennun Brutuksen kanssa. Zipu oli innoissaan, koska sen henkinen taso on ihan sama kuin tuolla 10-viikkoisella pennulla:) Ihana pentu olikin, onnea sille matkaan! 

-


4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Lueskelimme Wilman kanssa yhdessä tätä tekstiä ja luikautimme muutaman kerran kevätterveiset KEVÄTTERVEISET! Lienee Maran inhokki biisi, koska poistui rivakastai paikalta ja löytyi hetken etsimmän jälkeen mun sängystä piilosta lakanoiden alta:D

Me kirjoitti...

Mara on viisas:))

Jaana kirjoitti...

Kirjoituksiasi on hauska lukea on asiaa koirankoulutuksesta ja välillä kevennyksenä "kommelluksia",
joita ei voi nauramatta lukea:)

-keväisin terveisin
Jaana & koirat

Me kirjoitti...

Kiitos Jaana kommentista! Kivaa saada palautetta. Joku ehdotti joskus, että josko voisin kirjoittaa vain hupijuttuja ja unohtaa nuo koirailut:) Mukavaa kesää!