31.5.2010

Zip treenasi hakua ja Meg tokoa

-
Zip-

Päivällä tein Ziipun kanssa tokoa pihalla. Liikkeellelähdöissä Zip ei nyökännyt kertaakaan, jeeee:)). Kun sanon "sivu", tiivistää vähän päätä jalkaa kohti eli vähän nojaa. Kaikkea ei voi varmaan korjata kerralla. Ainakin pää pysyi ylhäällä.Tein liikkeestä seisomisen ja makuun (molemmista palkka), teki tosi hyvin. Lisäksi tehtiin vähän kapulan pitoa. Tämä on Zipusta tylsää... 


Tänään illalla en ehtinyt hakuun, mutta Pete lähti Zipun kanssa. Oli tehnyt hienosti taas hajuhakuja:) Vähän oli vöffötellyt vierasta maalimiestä, kun oli ehdottanut palloleikkiä. Nopeasti toipui ja hienosti leikki sitten. Herkut oli kyllä syönyt.

Meg

HOTin tokotreeneihin ehdin ja siellä tein ensin ohjatun treeniä sekä ruutua. Pari kertaa teki virheen keskikapulalle molemmissa suunnissa, mutta sitten muisti taas ja oikein kiersi väärän kapulan, joka oli juoksulinjalla. Hyvä Megs!

Teimme myös häiriötreeniä siten, että kolme koiraa oli yhtä aikaa kentällä sikin sokin. Kaikilla oli liikkuri ja tehtiin  kaksi kisanomaista liikettä per koira ja sitten vaihto kuten SM-kisassa tulee olemaan. Tein Reijan parina. Aloitin tunnarilla ja kaukolla. Tunnarissa lähti kiertämään merkkiä, kun Vuokko käskytti Sigmaa sinne eli ei kuunnellut yhtään. Käskin vauhdissa uudelleen ja sitten etsi ja toi hyvin. Kauko oli tosi hyvä, ei kuunnellut tai katsellut mitään. Toisena tein seuruun (painoi ja edisti, nostelin jalkaa, jolloni parani) ja luoksetulon, mikä oli aikas hyvä!

Lopuksi teimme vielä istumiset ja paikallamakuut. Siellä meni ylös-alas tosi hyvin, mutta meni lonkalle jo minuutin jälkeen. Kävin korjaamassa. Meni toisen kerran lonkalle, kun palasin sen sivulle takaa.  Argh! Tätä on tehtävä paljon. Lopettaa työnteon samalla hetkellä, kun menee lonkalle. Koetan nyt kertoa sille, ettei sellaista saa tehdä yrittämällä työntää sen lonkalle maassa. Siinä keskittyy hyvin.

Lopuksi sovittiin SM-kisaan joukkuejaot, jotka ovat tosin olleet selvillä jo pitkään. HOTilta lähtee sinne kaksi joukkuetta. Toivottavasti kaikki pysyvät terveinä ja alempien luokkien koirat eivät tee juoksuja siihen kohtaan. Hassua, että SM-kisoihin on vielä niin paljon aikaa, kun tahtoisin jo mukaan:) Meillä on samassa paikassa myös majoitus, mukavaa!

Ei kommentteja: