26.6.2010

Juhannusta

-
Aah, kolme vapaapäivää eikä mitään kummempaa ohjelmaa! Ihan tuntuu luksukselta. 


Juhannusaatto

Pete kävi juhannusaattona pitkällä lenkillä, tekemässä agitreenin ja uittamassa. Megin kanssa käännöksiä ja Zipun kanssa hyppyjä. Se ei oikein selvästikään hiffaa, mikä se hyppy oikeastaan on. Ehkä se tässä valkenee. Itse laiskottelin keinussa etukäteissuunnitelman mukaan... Vanhat koirat pitivät seuraa. Vähän piti tokon MM-tuloksia tiirailla - hienostihan siellä menee!Juhannuspäivänä Pete kävi taas pitkällä lenkillä. Lisäksi hän teki jäljen molemmille, minkä kävimme päivällä ajamassa. Zipun jälki oli 80 m pellolla ja Megin 350 m, missä oli neljä kapulaa. Tuuli pyöritti molempia aika mukavasti. Zip lähti hyvin, mutta sitten lähti kuin tykinkuula ja hortoili sinne tänne. Löysi kuitenkin takaisin jäljelle ja pääsi päässä odottavan kupin luo. Meg lähti myös tosi hyvin, meni alussa olleen kapulan yli ja löysi seuraavan, mistä palkka. Seuraavasta yli ja viimeinen löytyi. Pete kertoi, että oli vähän eksynyt matkalla, mutta löysi jäljelle takaisin. Vielä kävimme tekemässä tokoa. 

Zip
Tein seuruuta, missä ei yhtään painanut tms. Ihmeellistä. Teki käännöksetkin aika hyvin:) Vielä tein vähän eteentuloja kapulalla ja ilman. Kapulan kanssa törmää, ilman ei, kun pidän lelua. 

Meg 
Ohjatussa kävin taas leikkimässä keskikapulan kanssa, kun koira oli merkillä. Nyt lähti ihan oikein oikealle, sen haki hienosti. Vasemman haki myös, mutta meni sellaista vähän kiemurauraa. Teki kuitenkin oikean valinnan ja haki vasemman. Jee! Vielä tein kaukoa s-m, missä yrittää aina tupata vähän eteen, ei siis pidä takajalkoja paikallaan. Lopuksi luoksetulon pysäytyksiä putken kautta, teki hienosti eikä hämääntynyt vaikka ensin otin pari maahanmenoa. Hyvä hyvä! 

Hyväksi palkaksi kävimme vielä uittamassa koirat Virenojalla ja sen jälkeen kävimme luonnonkukkia ihailemassa Tarolanniityllä. Illalla meillä oli vieraita ja oli niin kiva ilta.


Erilaisia hyppytekniikoita:)


Ystävät Jansku ja Meg


Sunnuntai

Ensinnäkin jättionnittelut MM-tokon mitalikolmikolle Elina ja Sina (Zipulta erityisonnittelut äitylille MM-kullasta), Christa ja VIP sekä Nina ja Ässä!! Ihan mieletöntä menestystä, huhhuh, ei voi kuin ihailevia aaltoja lähetellä!! Suomelle tuli vielä nelosvoitto, kun Heidi ja Mette olivat neljänsiä. Lisäksi vielä joukkue tuli  MM-hopealle. Tästä ei ole enää varaa paljon parantaa:) Onnittelut myös Riitalle ja Pekalle hienosta kasvatustyöstä!!

Tänään käytiin tekemässä vähän tokoa, vähän agia ja vähän jälkeä. Tokossa Zip harjoitteli seuruuta, mikä oli aivan todella hyvää. Ei painanut yhtään ja myös käännökset olivat hyviä! Olipa kiva. Lisäksi tein eteentuloja ja kaukoja m-s-m takapalkalla. Meg teki ohjattua (yllätys yllätys:) niin, että Pete kävi nostelemassa keskikapulaa houkuttelevasti. Ei mennyt lankaan, vaan haki tosi varmasti molemmat suunnat! Tuo keskikapulaleikki on tehnyt ihan hyvää ja laittanut koiran oikeasti miettimään mitä tekee. Lisäksi tein kaukoja s-m takapalkalla. Ensin tuli eteen, sitten teki hissinä. Sisällä hallissa tein vielä kaksi maahanmenoa putken kautta ja sitten yhden stopin Stop-käskyllä. Oli hyvä eikä aikonutkaan mennä maihin. 

Agissa Zip teki hyppyjä (teki oikein mallikkaasti eli on jo ymmärtänyt mitä hyppy-sana tarkoittaa) sekä kontaktia, mikä oli myös hyvä baby-puomilla. Meg teki avokulmia, kontakteja ja ihmisnuolta. 
Zipulle Pete teki sitten pellolle 80 m:n jäljen, mikä vanheni tunnin. Yhdessä kohtaa oli enemmän makupaloja, mutta muuten niitä oli 3-5 askeleen välein. Zip lähti tosi kovaa liikkeelle. Se laukkasi jälkeä pitkin ja itse roikuin mukana. Namikasalla pysähtyi ekan kerran ja söi rauhassa, sitten jatkoi. Yhden kerran vähän harhautui, mutta palasi tosi hienosti heti takaisin ja paineli loppuun asti, missä oli namikippo. Olipa huvittavaa. Koko juttuun meni aikaa varmaan 50 sekuntia:) Nyt se on selvästi hiffannut, mikä tuo juttu on ja pyrkii kovasti eteenpäin. Nyt voisimme koettaa kapuloita, josko se hiffaisi nekin. Täytyy ottaa naksu mukaan. Meg ei päässyt jäljelle, kun meilläpäin ei ole kuin rytömetsiä, mitkä on tosi hankalia kulkea. Uimaan koirat sen sijaan pääsivät Virenojalle. Illalla tuli vieraita juhlimaan Peten ja Megin joukkuekultaa. Kiva ilta kivassa seurassa, myös koirien mielestä:)

Ei kommentteja: