14.10.2010

Treeniä ja epis

.
Zip kiipeää nykyisin aina kiville - mitä suuremmalle, sen parempi.
Megin massu on vielä ihan pieni tässä:)


Maanantain HOT-tokotreeneissä teimme Ziipun kanssa kaikennäköistä yhtä aikaa muiden kanssa. Teki hienosti eikä välittänyt muista. Pikku-Wii säntäsi sen luokse ihan tohkeissaan luoksetulon maahanmenossa. Zip hermostui ja antoi sille kyytiä ja jatkoi sen jälkeen muina naisina. Se on niin työhullu.

Aloitimme istumisilla. Vähän oli taas hukassa ja tarjosi alkuun maahanmenoa. Piti auttaa kädellä oikein paljon. 

Luoksetulossa
tein taas ekan suorana narupalloon, sitten saman seisomisesta ja maasta. Tuli kovaa kaikki pätkät. Lopuksi kiertoja pidemmällä matkalla, joissa stoppi (tosi hieno) ja maahanmeno, samoin hieno.


R
uudun tein voi-tyyliin, meni hienosti. Ruudussa oli edelleen targetti. Vielä tein loppuosan. Nina käskytti ja kävin palkkaamassa ruudussa. Sen jälkeen teimme ilman käskytystä ja kutsuin sivulle. Oli ollut vähän epävarma, mutta se oli eka kerta "ulkosivulle". 

Ohjatussa
treenasin taas merkkiä. Nina vei kapulat taakse. Nyt Zipu meni tosi hyvin merkille eikä yrittänytkään lähteä kapuloille. Hyvä!


Hyppynouto
oli tosi hyvä, vaikka kapula oli hieman vinossa. Tuli hienosti ja kovaa eteen, ei kuitenkaan törmännyt. 


Seuruu
oli tosi hyvää edelliseen treeniin verraten. Vasemmalle käännöksissä tahtoo vähän painaa. 


Tunnarissa
olin pöljä ja luulin väärää kapulaa omaksi. Kielsin, kun otti oman. Meni vähän hämilleen, mutta jatkoi etsimistä kun kehotin. Nina ihmetteli, miksi olin kieltänyt oman ottamisesta... TYHMÄ MINÄ! Teimme uudelleen ja ihan hyvin teki. Hyvä treeni kaikenkaikkiaan!


Tiistai-iltana
oli P-HAU:n agiepikset Pennalassa. Pete meni Ziipun kanssa. Kisassa oli kamalasti esteitä lyhyin välimatkoin ja Zip irtosi vähän sinne tänne. Meni hienosti puomin ja aan. Tokalla radalla sitten juoksi läpi, mistä Pete huomautti ja otti uudestaan. Nyt hyvin, samoin A. Meni aika kovaa...


Keskiviikkona oli BATin agitreenit Keravalla, Anna O veti. Pete oli tosi ylpeä Zipusta. Se pärjää hyvin kovatasoisissa treeneissä. Siellä treenaavat mm Janne ja Katja. Anna oli ihmetellyt koiran vauhtia ja kiihkeyttä. Keppejä ei ollut vielä tajunnut. 


Tänään torstaina HOTilla piti olla treenit maneesissa, mutta se peruuntui, kun pelättiin lumimyräkkää ja maneesin sähköjen katkeamista. Menimme sitten lohdutustreeneihin kissakentälle, kun ilma olikin loppujen lopuksi tosi hyvä. 

Meg
pääsi tekemään seuruuta, kaukoja ja ruudun. Hyvin jaksaa vielä juosta ja lennätti leluakin vielä aika kyytiä, tosi vähän raskaasti tömistäen:) Arja ihaili sen kasvanutta massua ja tisuja. 


Zip
touhusi sitten enemmänkin. 

Aloitimme ohjatulla. Lähetin sen ensin merkille ilman kapuloita. Sitten Arja vei kapulat oikealle ja vasemmalle ja koiran piti mennä merkille. Meni kyllä, mutta huvittavasti kiemurrellen. Palkkasin ja vein koiran merkille sekä lähetin hakemaan vasempaa. Hienosti hakee ja palauttaa eteen. Sitten lähetin merkille ja hakemaan oikeaa. Hyvin teki. Vielä lähetin merkille, kapulat olivat paikallaan ja palkkasin merkistä. 

Jatkoin seuruulla, missä aluksi painoi, mutta tönin sitä kauemmas ja parani. Yritin nyt kävellä reippaammin. Hitaassa huojui, juoksu oli aika hyvä. Arja sanoi, että loppujen lopuksi oli aikas hyvä. 


Kaukoissa
tein pari m-s ja s-i, missä haluan sen siirtävän back-käskyllä etujalat taakse. Tarvitsee tosi paljon treeniä. 


Luoksetuloa
tein kiertämällä, missä pysäytin ja laitoin maahan. Maahanmeno jäi vajaaksi, mutta stoppi oli hieno. 


Ruutu
oli hieno, palkkasin paikasta. 


Tunnarin
teki aika siististi, joskin kiihkeästi. Seisoin vieressä ja stoppasin, kun tuli lähelle kapuloita. Ei koskenut vääriin, vaikka touhusi kovasti. Nappasi oman ja palkkasin samantien. Lenkkimetsäämme on kohdannut inha metsän harvennus. Inhoan niitä. 

Ei kommentteja: