19.12.2010

Meg tuli kotiin

-
Keskiviikkona Pete haki Megulan kotiin agitreenien jälkeen. Se oli ollut innoissaan Peten nähdessään ja tuli kotiin ihan tyytyväisenä. Riitta kertoi, että se oli jo juossut pentuja karkuun pari päivää. On niin kiva saada se kotiin! Tosinhan se oli viihtynyt Sipoossakin erinomaisesti. 

Nyt meillä on kuntoprojekti, mutta hieman se on vaikeaa näillä pakkasilla. Lisäksi se saa vain vähän ruokaa, jotta maidontulo lakkaisi. Joka päivä on kuitenkin liikutettu. Tänään kävin harjulla, oli hieno keli ja pakkasta "vain" 13 astetta. Pete on käynyt agilityssa keskiviikkona, torstaina ja tänään sunnuntaina. Ke oli BATin porukan omatreeni ilman koutsia. Oli ollut tosi hyvä treeni. Torstaina Pete oli Sadun ja Essun kanssa hallilla tekemässä keppejä ja keinua. Lauantain treeni Turussa Jaakon opissa peruuntui ikävä kyllä pakkasen takia. Tänään oli Anjan treeni Keravalla. Zip meni kovaa kuten tavallista, mutta nyt siihen vauhdin hurmaan liittyy myös piittaamattomuus Petestä. Se ei kunnolla kuuntele ja siihen pitää nyt puuttua myös. Kuunneltava on. Tosi hyvä, kun Anja siitä huomautti. 

Torstaina käytiin myös Hollolan hallilla Sadun ja Essun kanssa. Teemana oli jumppasarja ja keinu. Keinu vähän hirvitti, oli kuulemma vähän liukastunut viimeksi. Meni kuitenkin ihan ok. Hyvä kun edes vähän miettii. Jumppasarja tehtiin nyt ristikoilla. Meni tosi hyvässä balanssissa, tosin hyppäsi vähän toisesta reunasta. 


Tokoa tein sekä Megin että Zipun kanssa. Meg sai tehdä seuruuta ja kaukoja. Seuruussa tuppasi eteen, joten ei ole mitään oppinut tauon aikana:) Kaukoissakin pompahtelee eteen. No, äkkiäkös nuo taas mieleen palautuu. 


Zip
teki seuruuta. Oli aika ok! Sille on selvästi tauko tehnyt hyvää. Ohjatussa tein niin, että kapulat olivat kolme metriä syvällä. Ei tehnyt virheitä ja merkkikin oli hyvä. Palkkaan merkin aina. Luoksetulossa ei edelleenkään tehnyt niin hyvä pysäytystä kuin voisi tehdä. 


Perjantaina oli HOTin kimppatreeni. Tein Zacin parina. Teemana edelleen seuruu (oli aikas hyvä:), luoksetuloa, merkkiä, ruutua, hyppynouto ja tunnari. Seuruu oli ihan ok, samoin hyppynouto - siinä nosti pyllyn kyllä ensin eli tehtiin uudelleen. Luoksetulon pysäytys ei ollut riittävän hyvä, joten se myös uusiksi. Tekee tosi hienosti, jos käytän sekä kättä että ääntä. Sitten Zip alkoi kuumua Zacin tekemisestä ja alkoi päästää ääntä, kun aloin tehdä merkkiä ja ruutua. En saanut ääntä pois, joten lopetin sen harjoittelun. Tein sen sijaan tunnaria. Vuokko vei paljon kapuloita ja vein oman sinne sekaan. Olin itse lähellä ja kutsuin koiran tekemään. Pysäytin ennen kapuloita. Teki ihan siististi ja pääsin kehumaan haistelusta. Lopuksi vielä pätkä seuruuta, jossa mieliala oli rauhallinen. 


Huomenna päästään vielä pentuja katsomaan, ai että miten kivaa! Ne on testattu lauantaina. Nyt ne pääsevät jouluksi uusiin koteihinsa, joten tällä erää on viimeinen kerta kun näemme niitä. Mutta eiköhän niitä pian näe pentutapaamisissa. Niissä kuuluisissa tapaamisissa, joissa lymysin jännittyneenä jossain tolpan takana ja odotin vuoroani muiden tehdessä hienosti yhteistyötä ohjaajiensa kanssa. Meg nimittäin ei juurikaan meikäläisestä piitannut ja koin häpeällisiä hetkiä kimittäessäni sitä tulemaan jostain...:) Periytyyköhän megiys?:)) Ei periydy, se on sovittu. Ja ainahan minä liioittelen... Tänään illalla käytiin joulukonsertissa Hollolan kirkossa. Vähän jotain muutakin kuin tätä koirapuuhaa:) Alla olevat kuvat on kuvattu viikko sitten samassa paikassa. 


1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Hyvää ja Rauhallista Joulua!