26.1.2011

Lunta tulee

-
Lunta tulee ja lunta tulee. Kohta ei pihaan enää mahdu. Keli on silti mukava, pakkasta oli tänä aamuna aste.
Ma-iltana oli HOT:n tokotreenit Renksussa. Tein molemmilla koirilla vain vähän, sillä Pete oli jo iltapäivällä tehnyt kunnon lenkit ja niiden välissä vähän aksaa Pennalassa. Aiheena oli ollut leikkaukset matalilla hypyillä ja vastakkaisen käden vetoon reagoiminen. Molemmissa riittää vielä puuhaa.

Meg
Seuruussa vahdittiin suoruutta kaikenlaisissa käännöksissä. Meg oli aika viisas eikä mennyt vipuun, vaikka kuinka lennätin käsiäni ja yläkroppaani. Vain parista pääsi huomauttamaan. Tunnari oli ok pitkällä matkalla, joskin vieressä ruutua tekevä Sigma vähän mietitytti. Kaukot teki ihan ok, vaikka takana häiriköitiin huuteluilla. Kuunteli kyllä taakse, muttei katsonut ja silti kykeni tekemään. Jäävissä tuli ongelmaa, kun istui seisomiset. Alkoi kyllä muistaa, kun vähän auttoi.

Zip
Zipu oli tosi hyvä seuruussa. Pidin namin kädessä ja vein käden ennen liikkeelle lähtöä eteen. Piti koko ajan kontaktin, myös käännöksissä. Vähän yliyritti taas vasemmalle käännöksissä. Sen takapää elää ihan omaa elämäänsä. Lisäksi teki hyvän tunnarin kisanomaisesti, kapulat olivat lähellä ja niitä oli paljon. Teki myös muutaman kaukon, mitkä olivat Markon mielestä ok. Oilkea takajalka ei tahdo pysyä paikallaan, vaan se siirtyy aina tukijalaksi taaemmas.
Hyvä pikkutreeni. Lopuksi koirat pääsivät vielä Zacin kanssa ottamaan loppuverkat hallin pihalle.

Eilen tiistaina olimme taas Kausalassa. Paikalla oli Elinat, Katri, Fria-Riikka ja minä. Olin työjärjestyksen mukaisesti Elina K:n parina:)

Meg

Seuruussa vahdittiin perusasentoja, mutta ei jäänyt niistä kiinni kuin kerran. Kyllä se tietää, milloin pitää skarpata!:) Kulkee liian edessä. Tähän olisi nyt ihan pakko puuttua, vaan en millään jaksaisi...
Idarissa taisi tehdä taas virheen eli meni istumaan seiso-käskyllä. Sen jälkeen toistettuna ei virhettä. Toisessa osiossa tein kolme istumista peräkkäin, jotka kaikki palkkasin kovasti. Sitten käskin seisomaan - hups vaan istahti. Uusittuna pohti kovasti ja onnistui.
Ruudussa jäi ekalla kerralla aika eteen. Uusittuna ok. Hitsi että ällöttää aina nämä uusinnat.
Tunnarissa oli valtavan pätevä. Meni kovaa, ehti haistella kaksi kymmenestä, bongasi oman, nosti sen heti ja kiikutti kovaa vauhtia takaisin. Ihan oli pakko palkata vauhdista.
Ohjattu oikealle oli tosi hyvä, palkkasin vauhdista.
Luoksetulossa otin ensimmäisen läpi. Sitten pysäytin ja hitsi oli hyvä - no, autoin vähän kropalla. Mutta kerta kaikkiaan siis hyvä, siitä vauhtipalkka. Vein takaisin seisomaan, kutsuin ja maahan. Sekin oli Megiksi ihan super, siitäkin vauhtipalkka. Olipas yllättävää.
Metalli oli vähän nihkeä, vissiin sitä jotenkin ällöttää meidän tuoli-talikonvarsi-laatikko -hyppy.

Tulipa tehtyä paljon, mutta Meg oli ihan innoissaan ja tosi vauhdikas. Hyvä me!

Zip

Elinan suosikki Hiipu teki myös aika paljon kaikennäköistä, vaihtelevalla menestyksellä.
Seuruussa jaksoi aika hyvin pitää pään ylhäällä, mutta ei ollut niin hyvä kuin Renksussa maanantaina.
Ruutua ei tajunnut ollenkaan, piti auttaa lähempää. Jäi liian eteen ruudussa.
Kaukoissa sekosi ja alkoi vinkua, kun ei tajunnut. Tuli joka vaihdossa eteen, joten ehkä tuo viime perjantain supersuoritus oli vähän vahinko.
Tunnarissa sen sijaan oli oikein taitava. Oikea nousi heti, ei pureskellut ja toi hyvin sivulle.
Luoksetulon tein suorana. Ei tullut kovaa, vaan kovasti odotti mahtavaa pysähtymiskokemusta. Vasta lopussa rynnisti leluun.
Liikkeestä istuminen oli ok.

Kiva treeni ja loppulenkki. Pakkanen kiristyi ja kotimatkalla oli lähes kymmenen astetta miinusta.

Tässä vielä Zipun agivideo viime viikonlopulta.

Ei kommentteja: