10.1.2011

Vaihteeksi BAT-hallilla tokoa ja pellolla lumikenkäilyä

Tänään käytiin aamulla treenaamassa tokoa BAT-hallilla Ansun ja Marin kanssa. Tein molempien koirien kanssa. Ulkona satoi kaatamalla vettä, joten oli oikein kiva oleskella hallilla niin, ettei oikein osannut kotiinkaan lähteä:)

Meg

Aloitin seuruulla remmissä. Teki oikein hyvin ja yritteliäästi, kun Mari koetti saada sitä mokaamaan huutelemalla erilaisia kehotuksia pysähtymään, hyppimään yms. Megula ei mennyt nyt lankaan, vaan puristi hampaatkin yhteen ja tiirasi minua niin pätevän näköisesti:) 

Idari
oli ihan ok, palkkasin ekan istumisen. Tämä tuntuu tosi varmalta. Kuuluisat viimeiset sanat... 


Metalli
oli vähän hidas, mutta siedettävä. Juoksin karkuun, mutta liian myöhään. Pitäisi juosta heti ennen kuin koira on edes kapulalla.


Tunnarissa
mokasi. Nosti oman, tiputti ja lähti tarkistamaan uudelleen. Otin pois ja teimme uudelleen. Nyt teki oikein ja sain palkattua. On se nyt kumma tämän kanssa:(


Toisessa osiossa tein ruutua, jossa tahtoi taas jäädä vähän eteen. Sai lähteä suoraan ruutuun pysähtymättä pisteellä.


Kaukot
teki aika hyvin, mutta seiso-istu vähän lintsasi. Kuunteli hurjasti taakse, missä Pete istui. Ei auttanut, vaikka komensin. Teki silti. Nyt käytin ylös-käskyä hop-käskyn tilalla i-s, teki hyvin. 


Zip

Hiipu aloitti jo verryttelyalueella. Kierrätin sitä siinä ja kun vinkui ja vähän haukahteli, huomautin tiukasti. Oli vähän ihmeissään, mutta lähti aina yhtä iloisena kiertämään eikä puhunut mitään, joten ehkä se tajusi, mistä sille sanottiin. Olipa hyvä juttu! Vähän jännitti, miten treenissä käy. 

Zip aloitti myös pitkähköllä seuruulla. Se oli aika hyvä. Hitaassa yliyritti alussa, mutta pari kertaa pääsin palkkaamaan, kun rauhoittui. Pari täyskäännöstä jäi vähän taakse, mutta muutama onnistuikin. 


Metallissa
tuli ekalla kerralla ohi, mutten välittänyt, kun oli sentään hiljaa. Tässä viimeksi päästi oikein kunnon kajautuksen kapula suussa takaisin tullessaan. Tein uudelleen ja oli oikein hyvä, myös pa. 


Ruutuun
lähetin ensin suoraan ilman merkkiä. Oli oikein hyvä, eikä huutanut. Myös merkin kanssa onnistui. Jossain kohtaa lähti hassusti väärään suuntaan. Olisiko tähän jäänyt jotain epävarmuutta Längelmäestä, kun kutsuin huutamisen takia pois. Ansu häiriköi ruudussa, mutta Zip oli viksu tyttö ja pysyi. Hyvin tuli sivulle. 


Tunnari
meni aika pieleen. Kapuloita oli paljon, mutta Zipun nenä ei vain osunut oikean kohdalle. Se hortoili sinne tänne etsiessään omaansa. Se otti sitten oman jossain vaiheessa, mutta pudotti sen eikä enää nostanut sitä. Teimme uudelleen ja olin itse vieressä vahtimassa. Nyt löysi hyvin. 


Idarin
tein toisessa osiossa. Kaikki jäävät oikein ja kokonaisuus oli mielestäni aika rauhallinen. 


Kivat treenit ja aikaakin oli kerrankin paljon. Eikä Zip huutanut. Kiitos vinkeistä Ansu ja Mari! 


Päivällä Pete testasi lumikenkiä ekaa kertaa tunnin lenkillä. Oli ollut aika rankkaa. Jalkoihin tuli oudokseltaan isot rakot. Koirat olivat ihmeissään, kun Pete lähti hortoilemaan pellolle:)) Ne olivat olleet vähällä hukkua lumeen, etenkin Zip, joka loikki edellä.

Alla pari videolinkkiä tokoihin. On muuten kyllä aika tylsää katsottavaa, rupesi itseäkin haukotuttamaan. Hyvä mainoslause, tällä pääsisi varmaan pitkälle mainosmaailmassa:)) Kohta tarvitsen piiiiitkän loman tokosta. Koirat varmaan ovat myös jo täyttäneet loma-anomuksia.

Zip tokoa Kana-Areenalla
Meg ja Zip tokoa BAT-halli
 
 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta treenipäivästä sekä kimppakieltoavuista ;) Oli hauskaa!

t. Mari ja tytöt