27.2.2011

Kiva viikonloppu

-
Tämä viikonloppu olikin tosi mukava. Annika, Mono ja Pipo tulivat jo pe-iltana vierailulle. Teimme kunnon lenkin ja saunoimme ja söimme päälle. Lauantai-aamuna oli ensin HOTin tokotreeni Korkeavireellä ja sen jälkeen vielä oman porukan agitreeni samassa paikassa, joten vietin siellä lähes koko päivän:) Lauantaina päivällä meille tuli vielä Ziipun velipuoli Topi hoitoon viikoksi. Se tuntuu oikein mukavalta koiralta:)

HOT-treeneissä tein Megin kanssa. Paikka merkillä oli ok, mutta vauhti oli hieman hitaampi kuin tavallista. Palkkasin kuitenkin, koska paikkaa treenasin. Tunnarin mokasi kokonaan. Meni ja otti vain minkä tahansa kapulan ja vieläpä kahdesti. Lopuksi menin lähelle vahtimaan - sitten teki ok. Voi hyvän tähän Meegula...
Kaukot onnistuivat hyvin pelkällä äänellä pitkästä matkasta, vaikka ympärillä häiriköitiin. Liikuin vielä lisäksi sinne tänne ja huutelin käskyjä. Kovasti keskittyi ja oli ihan ällistyneen näköinen, mutta teki oikein kaikki, mistä iso palkka. Lopuksi vielä jääviä edestakaisin, järkkä m-i-s, joka toisen suoran kävelin vain läpi. Teki hyvin käskyistä ja häiriöistä huolimatta. Oli hitsin hyvät treenit. Järkiperäistimme treenejä porukalla ja hyvin toimi:)

Lauantaiksi oli varattu treenivuoro Korkeavireeltä. Treeneissä olivat Annika, Hanna, Katja, Pekka, Pete, Satu ja Teemu. Ihan hurjasti en treenejä nähnyt, koska tallustelin aika lailla edestakaisin tien varsia verrytellen ja jäähdytellen kaikenlaisia koiria. Pete oli kuitenkin tyytyväinen molempiin koiriin ja omaan yrittämiseensä.
Illalla olimme vielä Sadulla kylässä Annikan, Hannan ja Pekan kanssa ja huhkimme syömisen lomassa Wiillä kaikennäköisiä tasapainopelejä. Oli aikas hupaa:) 

Sunnuntaina lähdimme Annikan kanssa BAT-hallille kuuntelemaan motivaatioluentoa. Oli oikein hyödyllistä. Pete lähti puolestaan Hyvinkäälle kisaamaan. Zipulle tuli hylky ja Megille hylky ja kakkostila. Hauskaa kuulemma oli ja se kuuluukin videolta. Videot tulevat tänne jossain vaiheessa sekä la-treeneistä että kisoista. Nyt on aika tatti olo ja sänky kutsuu. Mutta olipa kiva ja erilainen viikonloppu! 

Topi varmaan ihmettelee, mikä kumma paikka tämä on, kun ei pysytä samassa paikassa ollenkaan. Se on jo vieraillut kahdessa hallissa ja tehnyt mukavia lenkkejä. Megin ja Zipun kanssa se tulee hyvin juttuun ja vaikuttaa kotiutuneen hyvin. 

1 kommentti:

Pasi kirjoitti...

Kovia ootte treenaamaan ja kisaamaan :)

-Pasi-