23.2.2011

Treenit jatkuu

-
Eilen tiistaina oli Kausalan tokotreenit. Meitä oli neljä paikalla, olin Elina N:n parina. Pakkasta oli noin 17 astetta, mutta hyvin tarkeni. Mukana oli vain Meg, sillä Pete oli Zipun kanssa agitreeneissä... Me jakaudumme. 

Maneesissa oli kova pöly. Pakkanen oli varmaan kuivattanut pohjan pöliseväksi. Hyvä kun näki mitään hallin perällä.


Meg


Seuruussa katsottiin suoruutta sekä liikkeessä että käännöksissä. Meg ei mennyt juurikaan lankaan, vaan teki hyvät peruasennot. Elina kommentoi, että sen lonkka on vino, mutta selka on suora. Megillä on tapana sijoittaa toinen takajalka mun jalkojen väliin...


Idarissa Meg kulki liian edessä ja tuuppi eikä kuunnellut vaan jäi istumisen ensin seisomaan ja sitten meni maahan. Piti ihan huomauttaa ja sen jälkeen oli kuin enkeli:) Tein kuuntelutreeniäkin niin, että tein jäävät joka toisella suoralla, ei mitään ongelmia. Palkkasin kaikki jäävät. Hyvä Megs!


Ruudun tein niin, etten palkannut merkkiä. Meni suht suoraan  merkin taakse. Ruudussa jäi eteen, vain 20 cm eturajasta. Luulen, että johtui siitä, että seinä oli niin lähellä takana ja sivulla. On tehnyt ennenkin näin. Olen aina juoksuttanut koiraa takaisin merkille, jos on tehnyt hyvin - vähän kuin palkaksi. Nyt kuitenkin juoksutin takaisin merkille myös kun teki huonosti (en tiedä mitä ajattelin) ja Elina huomautti ihan oikein, että jos koira pääsee juoksemaan sekä hyvästä paikasta että huonosta, ei ole paljon merkitystä sille tekeekö hyvin vai ei. Laitoin sitten lätkän ruutuun pari kertaa ja sitten viimeisen tein ilman sitä. Nyt hyvin. 


Ohjatussakin meni oikein hyvin merkille, vaikka ruudun merkin teki palkatta ja ilman kiertoa. Palkkasin merkin, ei noutoa. 


Toisessa osiossa aloitin kaukolla, minkä tein n 20 metristä pelkällä äänellä. Teki tosin hyvin ja keskittyneesti. Henkäilin ja hönkäilin, mutta ei mokannut. Palkkasin ekan seisomisen. Sitten tein sarjaa ja teki jopa s-i oikein eli taaksepäin. 


Tunnari taas pitkällä matkalla (n 15 m), kapuloita oli paljon. Otti heti omansa ja kun tuli lähemmäs, palkkasin narupallolla ennen kuin siirtyi laukalta raville. Olipa hyvä!


Luoksetulossa tein ekan läpi. Sitten stoppasin ja kierrätin palkaksi tolpan. Vielä kierrosta maahanmeno, mikä oli ihan sikahyvä. Oikein kakkipohja pöllähti. Oltiin molemmat Elinan kanssa varmaan ihan ällistyneitä:)


Vielä tein ohjatun. Koska merkki oli taas hyvä, annoin hakea vasemman. Keskikapula oli parin metrin päässä siitä, mutta Meg oli viisas ja löysi omansa! 


Kiva treeni, kiitos Elina kommenteista ja Elina K kyydistä jälleen kerran!


--------------------------------------------------------


Pete oli eilen illalla agitreeneissä Espoossa mm Niinun ja Teemun kanssa. Oli ihan haltioissaan, kun oli saanut Ziipun menemään oikein hyvin. Olimme siis molemmat väsyneitä, mutta iloisia hyvistä treeneistä, kun myöhään näimme kotona. Tänään Pete taas aksaa, nyt Keravalla Tuulian koutsauksessa. Ei tämä homma ainakaan kouluttajiin kaadu! 

Ei kommentteja: