20.2.2011

Zip VOI1 ja Meg nolla :))

-
Kuvat Maikku Peltonen


Eilen lauantaina olimme Ziipun kanssa kisaamassa Sysmässä voittajaluokassa. Saimme sinne peruutuspaikan. Kisapaikkana oli Päijänne Areena, sellainen sisäpalloiluhalli. Keskellä hallia oli kaukalo, mikä oli päällystetty muovimatolla. Ajattelin pohjan olevan tosi liukas, mutta ei se liian liukas ollut vaan oikein hyvä. Ja mikä parasta: hallissa oli ihan sisälämpötila! Aika mahtavaa, sillä vielä ajellessamme Pian kanssa Sysmään oli Pulkkilanharjulla 30 astetta pakkasta... Hrrrr. 

Tuomarina oli Markku Santamäki. Hän oli hyvin suvaitsevainen:) Zip oli tosi reipas ja alertti, mutta ei liikaa. Se touhusi ja häsläsi kovasti lelun kanssa ennen kehää ihan rennosti eikä ollut paikasta ja alustasta moksiskaan. Tosi kiva. 


Paikallamakuu - 10

Hyvin meni maahan ja pysyi siellä sekä nousi ylös. Oli vaihtanut lonkalle, muttei vissiin sentään kuin kerran. Kotona on pysynyt hyvin, samoin treeneissä. 

Seuruu - 9

Tässä pidin ihan törkeästi kättä nyrkissä paikallaan alussa, mikä varmaan auttoikin. Ei ihan hirveästi kadottanut kontaktia. Hidas oli aika kamalaa ja muutenkin takaosa elää edelleen kovasti:) Mutta olen tyytyväinen asenteeseen. 

Istuminen - 10

Tämä oli mielestäni aika hyvä. 

Luoksetulo - 7

Ansaitut pisteet, seisominen valui. En tiedä oliko alusta vai mikä, mutta valui. Yleensä on tässä aika säpäkkä. Mutta hyvin kuunteli.

Ruutu - 8

Hyvin meni ihan oikeaan paikkaan, vaikka oli harmaat tötskät, mitä ei ole ikinä treenattu. Ei mennyt ekalla maahan, vaan oli ihan pöllämystyneen näköinen. Hyvä sivulletulo. 

Hyppynouto - 10

Hyvin katsoi minua, kun Kristiina-liikkuri sanoi käskyn. Haki hätäisesti ja vähän pelasi kapulan kanssa. Autoin kädellä ihan kunnolla hypylle, kun heitin niin vinoon. Tuomari ei huomannut. 

Metalli - 10

Tämä oli yhtä hyvä alussa eikä pelannut kapulalla niinkään. Siisti sivulletulo. 

Tunnari - 9

Tämä jännitti, sillä kadotti tunnari-idean kokonaan kotona torstai-iltana. Meni nyt hyvin, bongasi omansa, kiersi kierroksen, otti oman, tiputti toisen viereen (tässä vaiheessa sanoin hyvästit ykköselle), kiersi kierroksen ja nappasi kuin nappasikin omansa. Ei siis koskenut muihin kuin omaan, huh huh. Ihan liian hyvät pisteet.

Kauko - 10

Tämäkin vähän arvelutti, kun koira on niin hätäinen. Teki kuitenkin hienosti kaikki! Toisin kuin minä, joka taas teen ensin käsillä ja sitten äänellä. Tästä pitää minua pöllyyttää ihan kunnolla treeneissä!! On se nyt kumma kun ei usko! 

Zip oli kiva! Niin rento nyt - toisin kuin viime syksynä avossa - ja teki kaiken niin kuin osasi. Pisteitä kertyi peräti 292, joista osa oli kyllä tuomarin ansiota! 


Kiitos matka- ja kisaseurasta Pia, Elina, Kati, Marianne ja Riikka! Ja kiitos kaikille onnitteluista! 


Zip VOI-video
----------------------------------------------------------------


Samaan aikaan toisaalla: Pete ja Meg olivat kisaamassa agia Kirkkonummella. Tuloksena yksi nolla ja kolmas sija. Hyvä te! Ekalla radalla oli pudonnut eka rima ja toisella Pete oli ollut huolimaton ja hyllyttänyt väärään putken päähän.


Megin hyppyrata 


Illalla oli vielä Niinun kurssi Korkeavireen hallissa. Pete meni Zipun kanssa, joka jaksoi erinomaisesti. Hyvä kurssi! 


Tänään sunnuntaina tehtiin lähes parin tunnin lenkki ihanassa pakkassäässä (n 15 astetta) Maikun ja koirien kanssa. Ensin harjulenkki ja päälle vielä Näkkimistö. Olipa ihanaa. Lenkin jälkeen juotiin kahvit, joten kaloreita ei ehkä ihan hirveästi kulunut:) Illalla vielä oli HOTin tokotreenit lämpimässä Korkeavireen hallissa. Paikalla olivat lähes kaikki, mutta hyvin ehtivät kaikki treenata. Tarjosin pannaria ja kahvia ykkösen kunniaksi:)


Zip teki ensin hidasta, joka olikin nyt aika mallikasta ja pääsin palkkaamaan. Kovasti se yrittää ennakoida vasemmalle käännöksiä ja siinä alkaa tunkea takajalkoja oikealle mun jalkojen väliin...
Tunnari oli nyt tosi vaikea. Tiina laittoi paljon kapuloita ja olin ihan lähellä maassa, mutta silti näpsi vääriä ja kun paineistui, toi niitä myös. Onneksi ei ole mitään kiirettä mihinkään, saa laittaa tämän rauhassa kuntoon. 


Vielä tein merkkejä ja vaadin suoruutta merkin taakse. Ruudun merkillä on tosi vaikeaa, ennakoi niin paljon. Mutta ei auta, tästä lähtien on oltava suora, jos sinne mielii. Lopuksi vielä kaukoja sivutötterön kanssa. Hyvin teki. 

Hyvä treeni Zipulta, ei pitänyt mitään ääntä tms.

Meg pääsi tekemään kaukoja pelkällä äänellä (vain pari virhettä, mitkä heti korjasi). Kuunteli tosi hyvin. 

Meg teki myös merkkejä. Teki kaikki yhtä lukuun ottamatta hyvin eli merkin taakse hyvällä vauhdilla. Yhdessä oli vähän tahmea, joten kutsuin pois ja tehtiin uudestaan.
Lopuksi tehtiin vielä paikalla istumiset ja makuut, rivissä oli seitsemän koiraa. Meg teki   kaikki virheittä, katselin piilosta. Hyvin kuunteli alas ja ylös eikä liikkunut yhtään eikä tehnyt painon siirtoja. Siitä iso palkka. 


Paljon onnea Zipun siskolle Fanille, josta tänään tuli Heidin ohjaamana tottelevaisuusvalio! Ja velipoika Tuplalle, jolle tänään eka EVL1! Hyvä O-pennut!:))


11 kommenttia:

PiaP kirjoitti...

Tämähän menee ihan sisarusonnitteluiksi - mutta menkööt :-D Paljon paljon onnea menolipusta kuninkuusluokkaan!!! Hyvä Zip! Hyvä Oili!
Pia

Ps. Onnea myös Petelle ja Megille ;-)

Jaana kirjoitti...

Onnittelut myös täältä Turun suunnalta tulosrikkaasta viikonlopusta:)

t:Yksi "bloginne" fanittajista ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, hienosti tehty!

katri

Susan Miiro kirjoitti...

Onnea ihan superisti onnea valioluokkaan siirtymisestä =)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut molemmille!

Ihana peruutus Zipulla. Teillä vois olla hyvä ura myös koiratanssin puolella. Takajalkojen askellus on jo hallussa. Ihana-Zipu! :)

t. Ansu ja kelpiet

H-S kirjoitti...

Oottepa te hyviä! Onnittelut hienosta tuloksesta :)

Aija ja Gini kirjoitti...

Onnittelyt tytöillr ja ohjaajille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosta kisasta!
Zipun tokoilun katsomisesta tulee muuten hyvälle mielelle =)

Sirke

Heidi kirjoitti...

Paljon onnea Zipulille ja Oilille! Hienon näköistä menoa :)

Me kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Zipu tosiaan tekee iloiseksi:)

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Ihanan näköistä menoa :)!

T. Tesu