16.10.2011

Jospa tästä taas pikkuhiljaa tokenisi...

-
Olen ollut sairaana koko viime viikon. Korvatulehdus, tärykalvon puhkeaminen, ehkä keuhkoputkentulehduskin, kuumetta yms. Jee.

Perjantaina raahauduin kuitenkin HOT:n koulutukseen Korkeavireelle, missä koulutti Christa. Tein Megin kanssa, vihdoinkin. Sen kahden kuukauden huilitauko loppui tokon osalta nyt. Odotamme jännityksellä, tuleeko ontuminen takaisin.

Perjantai

Teimme ohjattua ja tunnaria ja niissä nimenomaan odottamista. Siis sitä aikaa, kun kapuloita viedään. Ekalla kerralla rikottiin vähän rutiineja. Christa vei meidät ensin yhteen kohtaan ja sitten vaihdettiinkin paikkaa toiseen. Siinä Meg vilkuili taaksepäin, mistä huomautin ja vein koiran pois. Sitten tehtiin uudelleen. Nyt oli hyvä ja pääsi hakemaan kapulankin. Toisella kerralla vaihdettiin paikkaa, tehtiin tunnari ja nyt mokasi. Ensin kuunteli sivulle, vaikka kyllä katseli minua ja sitten jo avoimesti katseli Aijaa, joka käveli edestä muka ruutua korjaamaan. Annoin käskyn eikä tehnyt mitään - oli ihan pihalla mitä oltiin tekemässä. Huomautin, kun harmitti. Christa ei olisi karjaissut vaan sanonut vain koiralle, että "lopeta tuo" ja "mars etsi". No, kuitenkin lähetin Megin etsimään ja etsihän se ihan hyvin, tosin tuli aika epävarmana takaisin. Tehtiin vielä pari toistoa ja molemmilla kerroilla toimi tosi hyvin, mistä iso palkka. Nyt yritti keskittyä siihen, mitä ollaan tekemässä.

Paikalla istumisessa oli siirtänyt tassua siihen suuntaan, missä olimme piilossa. Toistettuna teki ok. Makuu oli hyvä, ihan paikallaan eli keskittyi hyvin nyt.

Hyvät treenit, vaikka korvat olivat ihan lukossa minullakin:) ja sellainen väsynyt, nuhruinen olo.

Lauantai

Lauantaina oli sitten vuorossa Korrien tokokurssi Pennalassa, tokojaoksen järjestämänä. Olin siellä kuuntelemassa luentoa. Oli tosi hyvä ja tein siitä lyhenteen, minkä laitan tänne pian.

Tehtiin ennen luentoa Arjan kanssa treenit. Nyt tein Megin kanssa ohjatun ja ruudun, vähän kaukoa ja vapaamuotoisen zetan. Meg teki kaikki hyvin. Merkki ei ollut ihan suora, mutta en päästänyt tekemään mitään ennen kuin oli ok. Eipä se ole mitään unohtanut tauon aikana. Varmaan on ihan hyväkin, kun en treenaa niin paljon.
Zip teki myös kapulan nostoja, ruudun, kaukoja ja merkkitreeniä. Hyvin teki Zipukin.

Sunnuntai

Olimme treenaamassa Kirstin ja Nanon sekä uuden tuttavuutemme Tuulin ja aussi Chilan kanssa Launeella. Petekin oli mukana.

Meg teki taas ohjatun ja ruudun sekä kaukoja. Yhden merkin uusin ennen ruutuun lähetystä, toinen oli hyvä. Ruudun paikka tosi hyvä. Palkkasin tästä. Ohjatun haku vasemmalta oli tosi hyvä, palautus oli siisti. Lisäksi tehtiin häiriöseuruuta Kirstin ja Tuulin ansiokkaasti häiriköidessä. Meg ei tietty mennyt lankaan, hyvä Megs! Yritän pitää treenit nyt lyhyinä ja mukavina, joten muuta ei tehty.

Zip teki kapulan nostoja takakautta (lelupalkka oli liikaa nopeissa nostoissa, täytyy tehdä nameilla vaan) - hyvin tekikin.
Tunnarissa kapulat olivat erilaisten esineiden seassa. Zip oli vähän hämmentyneen näköinen ja nappasi sieltä iloisena lelunsa. Kielsin ottamasta sitä, jolloin se pudotti sen ja lähti sen jälkeen uudelleen etsimään. Löysi oman ja palautti sivulle ihan hyvää vauhtia. Tästä iloinen palkka. Teimme uudelleen ja nyt sujui hienosti, mistä iso, iso palkka.
Merkkitreeniä tein niin, että heitin merkin ympärille kolme kapulaa. Näistä huolimatta teki merkin hienosti. Teimme siinä vähän tasapainon hakua, sujui hienosti. Palkka eikä hakua.
Merkki ja ruutu olivat hienot. Tein ruudussa vähän kaukoja, jätin istumaan ja tein loppuosan - kävin palkkaamassa ruudussa.
Lopuksi teimme seuruuta (oli aika hyvä paitsi hitaan alussa takapää eli) häiriötreeniä sivulla sekä seisoessa. Yksi moka ja sen jälkeen oli mahtavan hyvä.

Kiitos kivasta seurasta ja avusta Kirsti ja Tuuli!

 

Ei kommentteja: