6.10.2011

Magneetissa

-
Tänään Meg vieraili jälleen Espoossa. Olimme siellä sopineet viime käynnin jälkeen, että ortopedi vielä katsoo koiran ja tarvittaessa tutkitaan selkä magneetissa. 

Räihä tutki Megin hyvin ja ainoa aristus, mikä löytyi, oli ristiselässä. Hän mietti välilevytyrää ja ehdotti siksi magneettikuvausta. Pakkohan se oli tehdä varmuuden saamiseksi. Samalla otettiin röntgenkuvat polvista, koska oikeasta löytyi jotain aristusta viimeksi. Lopputulos oli se, että kaikki on ihan priimaa. Välilevyt ovat hienossa kunnossa, samoin selkä muutenkin, polvet ja lonkat. Ontumisen täytyy siis johtua jostain pehmytosavammasta, joka paranee hitaasti. Kyllä helpotti sinänsä.

Nyt vain toivotaan, että ontuminen loppuisi ja koira kuntoutuisi. Kovasti se on reipas ja iloinen, mutta vielä viikko sitten onnahteli. Nyt mennään Maarelle ensi viikolla. Hän on sanonut koko ajan, ettei koirassa ole mitään isompaa vikaa... 

Oheisena video valmennusrenkaan leiriltä. Minulla oli aikaa kuvata, koska Meg ei ollut mukana. Nyt mekin päästään tokoilemaan, kenties. 
5 kommenttia:

Nova treenaa kirjoitti...

Voe miten kiva video :) Huisia miten taitavia koiria, mutta nuo Macin kaukot, ne on hianot!!

Nova treenaa kirjoitti...

Niin jos haluaa tarkistaa pysyykö ne Macin takatassut paikoillaan niin kelaa 7:40 kohtaan ja sit vaan kattoo moneen kertaa! joku teki niin :D

Riikka R. kirjoitti...

Huh, onpa hienoa että Megissä ei ole mitää isompaa vikaa!!

Kiva video kohtuu taitavista koirakoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Megistä ei löytynyt mitään vikaa =)
t:Sirke

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että Megistä ei löytynyt mitään. Nyt pidetään tassut ja peukut pystyssä, että pehmytosat paranevat pian. :)

Kiitos ihanasta videosta. Kiva kun sulla oli aikaa kuvata ja editoida, vaikka syy siihen ei ollutkaan niin kiva.

t. Ansu