23.10.2011

Kuusen latvaan pääsee joko kiipeämällä tai istumalla kävyn päälle

-
Käpy-aforismit jatkuvat - enkä edes tiedä miksi:)
Tänään treenasimme Lempäälässä Ansun, Christan, Katjan ja Marin kanssa. Olimme varanneet kaksi tuntia ja teimme tehokkaat treenit. Vain Meg oli mukana, joten pystyin keskittymään vain siihen. Tein kahdessa erässä, neljä liikettä kerrallaan. Lopuksi teimme ensin paikallamakuun ja viimeisenä istumisen.

Ekassa jaksossa liikkuroi Katja, tokassa Mari. Palkkailin namilla ja pari kertaa lelulla. Järkkä ei ollut ihan tämä, mutta en ihan

Metalli
Oikein hyvä liike. Hyvin odotti, haki ja palautti. Muistin peruuttaa pari kolme askelta, kun lähti tulemaan taaksepäin.

Zeta
Olin tyytyväinen, vaikka istuminen olikin ollut vähän nihkeä - mutta niinhän se aina... Kaikki toimi niin kuin pitikin muuten ja koira oli hienosti kuulolla.

Ohjattu
Pää ei kuikuillut oikeastaan ollenkaan pahasti. Päinvastoin otti aina välillä katsekontaktiakin ja ajattelin jo, että tajuaako ollenkaan, mitä ollaan tekemässä. Eka merkki ei ollut suora ja vauhtikin hiipui juuri ennen merkkiä, joten korjasin paikan ja otin pois. Toinen oli ihan erilainen: reipas vauhti ja hienosti ihan suorassa. Hyvin haki vasemman ja palautti.

Kauko
Taisi mennä vähän söhlingiksi, mutta ei pahasti. Ainakin s-m ei mennyt kunnolla hissinä, joten tähän myös muistutusta.

Seuruu
Mari käskytti englanniksi tulevien PM-kisojen kaavion, mikä tuli meille tiedoksi. Se alkaa peruutuksella ja sen jälkeen hitaalla suoraan eteenpäin. Meg teki tosi hienon peruutuksen:) Olipa kiva. Koko seuruu oli tosi hyvä. Koira ei kertaakaan vilkuillut ja keskittyi paremmin kuin pitkään aikaan. Vähän se kulkee edempänä kuin aiemmin, muttei vissiin näytä huonolta, koska saimme kehuja. Oijoi, kun asenne seuruussa säilyisi tällaisena!

Luoksetulo
Lähti hyvin ja ihan hyvä stoppi. Kuunteli hyvin siitä tule-käskyn. Maahanmeno vähän valui ja lähti siitä itsekseen Marin käskyn ja tauon jälkeen. Toruin ja vein takaisin ja kehuin, kun oli nyt hyvin. Ihan mukavasti siitä sivulle.

Ruutu
Tosi hyvä merkki. Ruutuun myös ok, mutta jäi vähän eteen. Kutsuin pois merkille uudelleen ja lähetin. Palkkasin siitä kutsumalla luokseni palkalle. Siitä muut alkoivat jäkättää heti:) Ja olivat tietty oikeassa. Koira odottaa nykyään enemmän palkkaa minulta ja on koko ajan lähdössä pois ruudusta - paikkakin on tullut liikaa eteenpäin. Nyt alan palkata ruutuun enkä kutsu koiraa palkalle. Ruudun paikkaa on siis korjattava ja meikäläisen palkkausta. Olen aina juoksuttanut sitä sinne tänne ja on pelittänyt hyvin. Ja paikkakin on ollut hyvin takana. Mutta nyt on tehtävä korjausliike. Kiitos kommenteista!

Tunnari
Kapulat laitettiin 15 m päähän. Hyvin lähti ja haisteli siististi. Lähti laukalla kohti, mutta vaihtoi raville ennen sivulle tuloa. Ihan hyvä kuitenkin

Kiitos kaikille mukavista ja hyödyllisistä treeneistä! Oli hienoa nähdä, miten upeasti koirat toimivat ja miten hyvää työtä on tehty. Tästä mekin jatketaan. Tavoitteena on tehdä lyhyitä ja kivoja treenejä ja vähän muistutella jotain juttuja. Muuta ei ehdi, eikä ole tarpeenkaan enää ennen PM-kisoja. Huomenna on lomapäivä.

Pete kävi Zipun kanssa tekemässä hyppytreenit Pennalassa, joten mukavaa ohjelmaa oli heilläkin.

Alkuillasta oli vielä HOT:n hallituksen kokous (kiitos Arja superhyvistä piirakoista ja tortuista:), joten mihin tämä sunnuntai oikein katosi? Onneksi oli pitsaa ja punaviiniä vielä kotona ja kaupan päälle luksuspalvelu! Aah, onnea!

Ei kommentteja: