13.12.2011

Voi voi

-
Kisan jälkeisenä maanantaina menin töihin ja ilmoitin murheellisesti huokaisten kaikille, että "lauantain karsintakisa meni sitten ihan penkin alle". Kukaan ei nostanut katsettaan näytöistä, sanoivat vain "ai harmi" tai "aha" ja se oli siinä. Maailman positiivisin ja empaattisin Pirkko sentään sanoi, että "voooooi, sattuuhan sitä". En siis saanut mitään sympatiaa osakseni, saati että joku olisi myötätuntoisesti kiikuttanut minulle teetä ja pipareita tms. Kylläpä ärsytti moinen tunteettomuus.

Sitten avasin koneen ja vilkaisin blogia, mitä en ollut tehnyt viimeisen kirjoituksen jälkeen. Piristyin heti, kun näin, että tekstiäni oli kommentoitu. Aloin lukea ja liikutuin heti, kun viestit olivat niin lohduttavia ja tsemppaavia. Kunnes luin Christan toisen viestin. Tunsin itseni heti tuhmaksi oppilaaksi, joka on hukannut pallonsa:) Alkoi ihan naurattaa ja aloin taas ryhdistäytyä järkiini. Kiitos teille kaikille kommentoijille, olitte niin suureksi avuksi!!

Olen ollut flunssainen, joten treenit ovat jääneet väliin. Pete kävi sunnuntaina Megin kanssa kisaamassa Hyvinkäällä ja Zipun kanssa Niinun treeneissä. Meg sai yhden nollan ja oli toinen, kiva juttu. Itse leivoin pipareita, kävin joulutorilla ja menin illalla konserttiin. Tekipä hyvää.

Heti kun tokenen, alan taas puuhata molempien koirien kanssa.

Video kiltistä Megistä agiradalla

1 kommentti:

PiaP kirjoitti...

Onnea kiltille Megille ja kiltille (?) Petelle!!